Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחרונה שטפתי את הרכב עם סיטרוס וגם לא עזר,

הבעיה היא שיש לי סימנים כאלה בחלק מהמקומות (תמונה מצורפת)

550fbafe6afce13df59b645e25dcf85c.jpg

מדובר בסימנים שמתחת למסגרת

ניסיתי לשפשף בעזרת מטלית, ניסיתי גם עם הציפורן, לא מצליח לזהות את החומר הזה, זה פשוט תקוע..

ובנוסף על הניקלים מופיע מעיין אבנית או סוג של יובש אולי, שלא יורד בעזרת מטלית ולא בשטיפה מלאה...

דוגמא

e41442edc3ec6caa74480a2d633e8732.jpg

אפשר לראות שהסמל והמסגרת לא נקיים..

יש דרך לנקות את זה, לקבל מראה נקי ומבריק?

אני מנסה לא לעשות משהו שיגרום נזק, בגלל זה אני מתייעץ פה.

חשוב לציין - הצבע הינו חדש (2013), ללא פגמים, מטאלי (ברישיון "שן פיל").

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

ניסתי רק לשטוף את זה עם סיטרוס

אין לי כרגע יותר מידי מוצרים לעבוד איתם,

באתי להתייעץ לגבי איך לגשת לזה, אני לא רוצה סתם לקנות דברים ולנסות את מזלי..

תודה.

Seat Ibiza FR

פורסם

האם זה יעבוד על ניקלים מפלסטיק, הONR הזה?

בסופו של דבר, מנסיון שלי הכתמים האלו מגיעים בעיקר בניקל דמוי ניקל, זאת אומרת פלסטיק ABS מצופה כרום שעם הזמן נהרס מהשמש או משהו בישראל.

פורסם

תנסה ONR כסיכוך לפלסטלינה. אני בספק שסתם שטיפה עם ONR גם בדילול אגרסיבי תעזור.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מה שמתחת למסגרת פלסטלינה וonr יורידו ביחסית קלות.

אבל סימני אבנית על הניקל זה לא יזיז מניסיון של גריל דומה ברכב שלי.. אני מניח שפוליש יפתור את הבעיה, הסיפור הוא שאולי זה גם יחמיר אותה, מכאן הפיתרון היחידי שמצאתי זה לשים Buttery Wax על הניקל, הסימנים כמובן לא יעלמו אבל זה מטשטש את זה מאוד ונותן ברק ממש יפה למסגרת של הגריל, גם לסמלים ולאותיות כמובן

• תוכן חדש...