Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניתי את המוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/291508570195?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אני רוצה לעשות שהוא ידלק רק שהדלתות פתוחות כמו האור למעלה ואני לא מבין בדיוק איך לחפש ברשת מדריך למציאת החוטים הדרושים

מאזדה 3 2010

תזכור שהתג של כיבוי והדלקה של תאורת הרכב נמצא בקורה הקרובה (כמו במקרר- הדלת נסגרת ולוחצת על המתג.) תמצא את המתג ותתחבר אליו.

480px-Mazda_Guide-Protege_5-Programming_Key_Fobs-door_switch.jpg

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
יש הרבה מדריכים ביוטיוב דומים, של חיבור לדים באזור הדוושות, ממליץ לחפש שמה.

אני לא יודע לחפש את המדריכים האלה

תזכור שהתג של כיבוי והדלקה של תאורת הרכב נמצא בקורה הקרובה (כמו במקרר- הדלת נסגרת ולוחצת על המתג.) תמצא את המתג ותתחבר אליו.

[ATTACH=CONFIG]436617[/ATTACH]

אין לי בקורה

יש לי בדלת את זה http://i.imgur.com/PZErwHu.jpg

וזה מה שיש בקורה http://i.imgur.com/k7HViTv.jpg

ואני מעדיף בלי לפרק את הדלת

אני זוכר שפעם ראיתי סרטון שיש חיבור מתחת להגה בצד שמאל

פורסם (נערך)

בגרמניות המתג הוא מיקרוסוויץ מובנה במנגנון נעילה, סביר להניח שגם אצלך זה ככה.

יש לך שתי אפשרויות

או להתחבר לפלוס בפיוז ששולט על אורות הפנים או להתחבר לפלוס של בית הנורה מעל המראה(בעיקרון כל פלוס שמקבל מתח בפתיחת דלתות יעבוד כאן.

אגב אם יש לך תאורה בדלתות אתה יכול להתחבר לפלוס שלה.

עריכה אחרונה על ידי ariq13
פורסם
בגרמניות המתג הוא מיקרוסוויץ מובנה במנגנון נעילה, סביר להניח שגם אצלך זה ככה.

יש לך שתי אפשרויות

או להתחבר לפלוס בפיוז ששולט על אורות הפנים או להתחבר לפלוס של בית הנורה מעל המראה(בעיקרון כל פלוס שמקבל מתח בפתיחת דלתות יעבוד כאן.

אגב אם יש לך תאורה בדלתות אתה יכול להתחבר לפלוס שלה.

אין לי תאורה בדלתות

ולהגיע לבית מנורה זה סיפור אני צריך משהו מכיוון הדלת .

פורסם

זה בעייתי, אתה צריך צרכן שמקבל מתח רק כשהדלתות פתוחות. אני חושב שהצרכן היחיד שעונה על הדרישות זה הצרכן של תאורת הפנים, הפתרון הכי נוח שאני יכול לחשוב עליו זה לסלול פלוס מהבית פיוז של תאורת הפנים אל הדלתות.

פורסם
זה בעייתי, אתה צריך צרכן שמקבל מתח רק כשהדלתות פתוחות. אני חושב שהצרכן היחיד שעונה על הדרישות זה הצרכן של תאורת הפנים, הפתרון הכי נוח שאני יכול לחשוב עליו זה לסלול פלוס מהבית פיוז של תאורת הפנים אל הדלתות.

אבל אם אני הולך מהפיוז זה לא יהיה רק בפתיחה של הדלת

ובטוח יש מתחת להגה חוטים שעוברים שם

פורסם

אולי תשקול ללכת לחשמלאי רכב, אני לא מאמין שהעניין אמור לעלות יותר ממאה שקל.

לפני חודשיים סללו לי פלוס ברכב ב70 שקל, עבודה של רבע שעה

פורסם
אבל אם אני הולך מהפיוז זה לא יהיה רק בפתיחה של הדלת

ובטוח יש מתחת להגה חוטים שעוברים שם

אתה צריך להתחבר לפיוז שאחראי לתאורת הפנים, הפיוז הנ"ל מקבל מתח רק כשהמיקרוסוויץ מהדלת נותן אות שהדלת פתוחה.

חוזר על המלצתי ללכת לחשמלאי רכב.

פורסם
לדעתי תמצא את החיבור של המנורות מעל המראה, תתחבר אליהם.

אתה צריך להתחבר לפיוז שאחראי לתאורת הפנים, הפיוז הנ"ל מקבל מתח רק כשהמיקרוסוויץ מהדלת נותן אות שהדלת פתוחה.

חוזר על המלצתי ללכת לחשמלאי רכב.

איך אני יודע איזה פיוז אני צריך למוצר הזה?

אני יעשה לו פיוז נפרד ליתר ביטחון

פורסם

ליתר בטחון תמיד שים בדרגה אחת מתחת לפיוז שאתה מתחבר אליו, על מנת שאם ייווצר עומס על הקו הפיוז שהוספת ישרף ולא הפיוז בקופסא.

אם התחברת לפיוז של 10, שים 7.5 אם של 20 אז שים 15...

פורסם
ליתר בטחון תמיד שים בדרגה אחת מתחת לפיוז שאתה מתחבר אליו, על מנת שאם ייווצר עומס על הקו הפיוז שהוספת ישרף ולא הפיוז בקופסא.

אם התחברת לפיוז של 10, שים 7.5 אם של 20 אז שים 15...

ואיך אני יכול לבדוק איזה פיוז אני צריך?

פורסם

בספר רכב יש סכימה של קופסת הפיוזים, תחפש שם את הפיוז שאחראי לתאורת פנים, תוציא מפתח מהסוויץ, תשלוף את הפיוז החוצה על מנת לוודא שזה באמת הפיוז הנכון(התאורה תכבה).

• תוכן חדש...