Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חודש אחרי טיפול גדול במוסך מורשה והבעיה היא כזו, שמתי לב שעל הקרטר יש סימנים של שמן ממש קטנים , חזרתי למוסך בדקו את העניין והוחלפה שוב פעם שייבה ואפילו הבורג עצמו לחדש !

היום לאחר שבועיים שמתי לב שהתופעה לא הפסיקה , עדיין יש סימני רטיבות קטנים במקום.

מה אפשר לעשות בעניין?

שוב לחזור למוסך ולעשות הברגה חדשה או מה? כל פעם להוציא שמן שנסע 1000 ק''מ ולהחזיר לא עושה לי תחושה טובה בכלל.

פורסם

זה בוודאות מגיע מחור הניקוז ולא מאטם אגן השמן? אם כן אז כניראה שלא יהיה מנוס מלבצע הברזה חדשה. אני אישית הייתי שם מעט טפלון על הבורג כי ניתקלתי במצבים שכאלה ברכבים שטיפלתי בעבר וטפלון פתר את הבעיה.

פורסם

ככה או ככה עכשיו צריך לגשת למוסך ולשרוף עוד חצי יום , אין בעיה עם זה שמוציאים את השמן הישן כל הזמן ומחזירים?

הרכב עבר טיפול לפני כ 1000 ק"מ..

פורסם

בקש מהם לרוקן את שמן המנוע, למיכל נקי ולסגור עם פקק עד להחזרתו.

זה קורה, מאכזב אבל חלק מהחיים.

במידה ומבצעים הברזה חדשה, בקש שינקו יפה את אזור ההברזה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...