Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, אני צריך את עזרתם במציאת רכב שישרת אותי בשנים הקרובות.

תקציב: עד 40K

שימוש: השימוש הוא שילוב של בין-עירוני ועירוני ככה שאני צריך רכב קטן שקל לחנות ולתמרן איתו בעיר, וגם שיהיה חזק ונוח בנסיעות ארוכות.

דרישות:

- שנת 2008 ומעלה

- אוטומטי, לא ידני, לא רובוטי.

- אמינות, אני לא רוצה לבקר הרבה במוסך

- צריכת דלק נמוכה

- טיפולים זולים

- ש"יאכל" טוב שיבושים בכבישים

הכיוון הכללי הוא ללכת על סופר-מיני,

אבל גם הקטגוריה היותר גדולה מסקרנת אותי, כמו היונאי i30 למשל

יש כל כך הרבה חברות ודגמים אני חייב שימקדו אותי

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Yakir Hanoch
פורסם

לרוב הקטגוריה של המשפחתיות בתקציב שלך יהיה גיר 4 הילוכים אוטומטי ומנוע 1.6 שזה לא מתכון לחסכון לכן הייתי פחות מחפש כאלה.

לפי הדרישות שלך הכי חסכונית בקטגורית המשפחתיות תהיה כנראה ההונדה אינסייט או טויוטה פריוס עם ק"מ יחסית גבוה .

בקטגורית הסופר מיני יש לך סקודה פאביה עם גיר 6 הילוכים או את המיצובישי ספייס סטאר שמאוד חסכונית ויש קצת כאלה אם תמתח קצת את התקציב.

פורסם

יונדאי i30 זאת מכונית משפחתית, זאת לא בדיוק מכונית קטנה שקל לחנות ולתמרן איתה בעיר. זה נכון שברנו פלואנס קשה יותר לתמרן בעיר, אבל גם ה-i30 גדולה יחסית.

אם כבר מכוניות של יונדאי הייתי ממליץ לך ללכת על ה-i20, שלדעתי תציע לך שילוב טוב יותר בין נוחות נסיעה מחוץ לעיר לבין נוחות נסיעה בתוך העיר.

ואם כבר אתה הולך לכיוון הזה, בדוק גם את אופל קורסה מאותם השנים (2010-2012). היא נוחה יותר מה-i20, אוטומטית רגילה (לא רובוטית), אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פורסם

תודה חברים על ההצעות

עושה רושם שה i20 היא הבחירה המשתלמת.

כמה שאלות:

1. שמעתי שהמזגן חלש ברוב רכבי הi20, האם זה נכון? האם אפשר לסדר או להחליף מזגן בסכום סמלי?

2. מה התצרוכת דלק הממוצעת? סביבות ה12 קילומטר לליטר או יותר?

3. האם המושבים נוחים בנסיעה ממושכת?

פורסם

להחליף מזגן אי אפשר,ממה שזכור לי לא היה משהו חריג לרעה בקיץ.

צריכת דלק אכן משהו כמו שאתה מציין אם זה בין עירוני בעיקר היא תהיה טובה מעט יותר.

לי היה בסדר מבחינת מושבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה חברים על ההצעות

עושה רושם שה i20 היא הבחירה המשתלמת.

כמה שאלות:

1. שמעתי שהמזגן חלש ברוב רכבי הi20, האם זה נכון? האם אפשר לסדר או להחליף מזגן בסכום סמלי?

2. מה התצרוכת דלק הממוצעת? סביבות ה12 קילומטר לליטר או יותר?

3. האם המושבים נוחים בנסיעה ממושכת?

1. לא ממש, המזגן ב-i20 בסדר גמור. במידה והוא תקין לא תהיה לו בעיה להתמודד עם החום של הקיץ, במידה ולא מתקנים (ממלאים גז או מחליפים פילטר מזגן). להחליף מזגן זה לא משהו שעושים.

2. סביבות ה-12 קילומטרים לליטר נשמע הגיוני. קצת יותר אם אתה נוסע מחוץ לעיר בלי פקקים וקצת פחות בקיץ, בפקקים.

3. אני נסעתי לא מעט על ה-i20 אבל לא נתקלתי בבעיה מבחינת נוחות. אבל שוב, לדעתי האופל קורסה נוחה יותר הן מבחינת המושבים והן מבחינת הבולמים.

• תוכן חדש...