Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר? ומי אמר שהקריטריון הוא מערכת ההפעלה? בדיוק כמו שאף אחד לא **חייב** סמסונג (אלא אנשים מסויימים רוצים סמסונג, תהרוג אותי אם אני יודע למה), אף אחד גם לא **חייב** IOS. אם לדעתך כל חברה יכולה לעשות מה שבראש שלה ומי שלא מתאים לא שלא יקנה - אז זה תקף גם לאפל. אם לדעתך יש דברים שלא הגיוני שחברה תעשה (או לפחות, שאם היא בוחרת לעשות אותם, מגיע לה "לקבל בראש" מהצרכנים ומהמדיה) - אז זה תקף גם לסמסונג.

שלא לדבר על זה שהנעילה האזורית היא נבזית במיוחד כי, למיטב ידיעתי, בשום מקום על הקופסה העניין הזה לא מצויין, אפילו לא באותיות קטנות, ככה שצרכן תמים בהחלט יכול ליפול בקלות בעניין הזה.

שוב: אתה רוצה סמארטפון. אתה יכול לבחור בין שתי אפשרויות: אנדרואיד או iOS (אני כרגע מתעלם מהשאר, הם זניחים).

iOS - המכשירים מיוצרים אך ורק ע"י אפל. אפל יכולים לעשות מה שהם רוצים, אם לא טוב לך ואתה חייב iOS - אכלת אותה. המשחק מוטה לטובתם.

אנדרואיד - אפשר לקנות נקסוס של גוגל ואפשר לבחור גם באינספור אפשרויות אחרות (סמסונג, LG, HTC, סוני, ZTE, HUAWEI...). אז אחד מכל אותם יצרנים בחר להתנהל בצורה שאינה הוגנת לטעמך? שילך קיבינימאט, קח מכשיר של יצרן אחר. המשחק מוטה לטובתך.

זה מה שטוב באנדרואיד: אינך נמצא "בכיס" של אף אחד. הגמישות היא אינסופית, הן מבחינת התוכנה והן מבחינת החומרה. יש אנשים ש-iOS טוב להם וזה לגיטימי, אבל הם חיים בידיעה שאפל יכולה (ובמקרים רבים גם עושה בפועל) להפעיל עליהם כוח שוק מכיון שהמשחק מוטה לטובתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה, כלל לא בטוח שמכשירי סמסונג נושאים אחריות בינלאומית.

וגם אם כן אין כאן עניין של מימוש אחריות.

אלא עניין של תאימות.

זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שתרכוש וידאו סוני בשיטת שידור NTSC בארה"ב.

ותבוא בטענות ליבואן המקומי שמבקש תשלום תמורת המרה ל PAL.

וכמובן שברגע שהתשלום המבוקש גבוה לטעמך.

אז תפתח שרשור "גנבים נוכלים".

פורסם
אז בדיוק שלא

כל חברה המכבדת את עצמה נותנת אחריות בינלאומית למוצריה

והיבואן הרשמי מחוייב לה!!

אם כך, אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של חברות שאינן מכבדות את עצמן... יותר ארוכה מאלו שכן, לשיטתך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כול, סאני לא חייבת לי כלום, ולא דרשתי את זה ממנה.

הדבר היחיד שאני מתרעם עליו זה המחיר הגבוה על פעולה שלוקחת 2 דקות(בניגוד גמור אגב למה שנאמר בטלפון- זה מסובך, זה מצריך עבודה ארוכה של טכנאי, ושאר מכבסות המילים).

התלונה היא על המחיר הגבוה, בדיוק כמו כול שרשור על מחירי החלפים לרכב שנפתח פה כול שני וחמישי.

לשיטתכם, כשאין שאין לי זכות להתרעם על המחיר המופלץ הזה, אז ככה גם לאף אחד אין זכות להתרעם על מחירי החלפים.

פורסם

כל טיפול טכנאי/ בדיקת מעבדה היום זה 200-250 ש"ח (ללא שום תיקון) כך שאני באמת שלא רואה פה מחיר מופלץ או מופרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
סאני, על הדרך צורבים על המכשיר רום ישראלי ולכן לטענתם זה מצריך טכנאי.

במקום לקשקש בוא קבל סים אירופי ותוכל כבר להשתמש בטלפון.

תודה רבה על ההצעה :)

אני אעביר לה את ההצעה וניראה מה היא תרצה

טיפול טכנאי/ בדיקת מעבדה היום זה 200-250 ש"ח (ללא שום תיקון) כך שאני באמת שלא רואה פה מחיר מופלץ או מופרך.

זה לא נכון. קודם כול זה לא מצריך שום טכנאי. כול מה שצריך זה להביא את ה-IMEI של המכשיר ושולחים לך קוד. זהו.

דבר שני, בדיקות פולשניות יותר כמו החלפת רכיבים(מסך, רמקול) או תוכנתי(צריבת רום חדש) עולה בהרבה מקרים ממש פחות מ-200-250 שקל.

ודרך אגב, המחיר הסופי אחרי שחזרו אליה הוא 400 שקל.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

אם אתה יודע את הכל כל כך טוב והמחיר של סאני יקר לך אז למה אתה לא עושה את זה לבד?

הם לא מכרו לך מכשיר ולא חייבים לך שום דין וחשבון על העלויות והרווחים שלהם. אם מתאים לך תקנה ואם לא אז לא. אתה לא יכול לבוא בטענות שניסית לחסוך ולא הצלחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אינך נמצא "בכיס" של אף אחד

חוץ מגוגל (סליחה, APLHABET) :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לשיטתכם, כשאין שאין לי זכות להתרעם על המחיר המופלץ הזה, אז ככה גם לאף אחד אין זכות להתרעם על מחירי החלפים.

אתה יכול להתרעם על המחיר, אבל זה לא עושק, בדיוק כמו שזה לא "רצח" או "שוד או "גניבה".

המחיר הזה נועד לפגוע במי שלא קנה דרכם.

וזה צעד לגיטימי לגמרי בתחרות.

אני מבין שלפתוח שרשור "סאני יקרנים" נשמע פחות אטרקטיבי, אבל השיטה הזו של קידום תוכן ע"י מתן כותרות בומבסטיות הוא לא לעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ל

לכן ידידה שלי פנתה לסמסונג ישראל בשביל הקוד הזה. מה המחיר ? בין 200-400 שקל(!).

כן, זה המחיר בשביל 2 דקות של עבודה של שליחת מייל.

אף אחד לא ציפה שהם יעשו את זה בחינם, אבל סכום כזה???

ישה,

אני לא רואה פה סוגיה של אחריות.

מדובר על מוצר שיובא ביבוא אישי ואינו תואם לישראל בגלל רשלנות/ חוסר ידיעה של הלקוח ועכשיו הוא מצפה שהזכיין המקומי יסדר את הטעות שלו ובחינם...

ומיד!

.

תקרא את המואדם. והמחיר 400 ש"ח

אם כך, אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של חברות שאינן מכבדות את עצמן... יותר ארוכה מאלו שכן, לשיטתך.

עצוב אם זה כך

מהנסיון שלי בתחום אחר הייתי לפעמים מקבל הוראה להוציא חלק ממוצר שלי ( שהושבת עקב כך, קניבליזם היה שם הקוד ) ולתת אותו ללקוח באחריות, ואת החלק הייתי מקבל במשלוח נוסף מהספק.

ולא קשור בכלל אם הוא קנה אותו בארץ או הביא אותו עימו לארץ הקודש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדבר היחיד שאני מתרעם עליו זה המחיר הגבוה על פעולה שלוקחת 2 דקות

אתה יודע מה העלויות וההוצאות הישירות והעקיפות של סאני בטיפול במכשיר שקנית?

הטיפול במכשיר שרכשת הוא לא זול, אך לגיטימי לחלוטין.

פורסם

זאת המהות של שוק חופשי: היצרן/ספק/יבואן יכול לנקוט בכל מדיניות שאותה הוא מוצא לנכון, והלקוח מצדו יכול להחליט האם הוא מקבל את תנאי העיסקה או מראה לו אצבע משולשת ועובר אל המתחרים שלו.

אישית, אני חושב שההתנהלות של סאני היא שגויה מבחינה שירותית, אבל כפי שכבר הוסבר היא לגמרי לגיטימית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה תלוי ביצרן האם הוא עומד מאחורי מוצריו או לא.

בא תייר עם רכבו לארץ האם היבואן פה יתחמק מהאחריות הבינלאומית שיש על המוצר.

כנראה שלא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...