Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרן קול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ, עברו כמעט שנתיים מאז הפוסט מחפש סאונד בר עד 1200 ש"ח (בפסח נמצא באילת בנוסף)

לצפיה בטלויזיה סרטים וכו אבל גם שומע המון מוזיקה בבית ואוהב באס אימתני (עד כמה שניתן במסגרת התקציב)

המלצה למוצר מניסיון אישי מישהו ?

פורסם

JBL מציעים את המקרנים לדעתי הכי טובים היום בתקציב הזה.

בכל זאת, אם תמצא הרמן קארדון במחיר שפוי יד2, הייתי הולך עליו בלי לחשוב פעמיים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מקפיץ, עברו כמעט שנתיים מאז הפוסט מחפש סאונד בר עד 1200 ש"ח (בפסח נמצא באילת בנוסף)

לצפיה בטלויזיה סרטים וכו אבל גם שומע המון מוזיקה בבית ואוהב באס אימתני (עד כמה שניתן במסגרת התקציב)

המלצה למוצר מניסיון אישי מישהו ?

לא יודע מה זה "אימתני" בשבילך, זה הרבה עניין של טעם.

בהמלצת אייל מהפורום (והרבה בעזרתו ובאמצעותו), יש לי היום בבית סמסונג HW-K450 מהדיוטי פרי (200 דולר, שהם בערך 730 שח).

2.1 ערוצים, סאב אלחוטי 300W, עיצוב דק מאוד וסולידי, כולל שלט רחוק ומגוון כניסות: HDMI (כניסה ויציאה), אופטי, RCA ו USB (ניתן לנגן ישירות מ DOK). תומך כמובן ב BLUETOOTH ויש לו תפריט עם כל מיני כיוונונים של בס\טרבל\עוצמות\אפקט סראונד וכל מיני סגנונות שמיעה (סטנדרטי\סרטים וכד').

המכשיר מגיע עם מאריך USB (קצר) וכבל אופטי לחיבור ליציאה האופטית של ה TV. יש גם תמיכה ב ARC ועוד כל מיני פורמטים פנימיים של סמסונג, למי שיש TV של סמסונג מהשנים האחרונות.

באמת אחלה מכשיר ותמורה מעולה לכסף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי איציק תודה על התגובה הסתכלתי על הדגם הזה כיוון שהוא מוצע למכירה באילת בכ850ש"ח

אבל עדיין מאד מתלבט בסקירה שנעשה למכשיר בAVforum יש הערה לגבי הסאב שהוא חלש ולא מורגש.

אני לא מחפש להרעיד את הבניין אבל באסים חשובים לי רוב המוזיקה לה אני מאזין היא מוזיקה שחורה ודיפ האוס ככה שהבאס משחק תפקיד חשוב, אשמח לתגובתך בנושא.

לגבי הJBL הם חורגים מהתקציב לאיזור ה 2000 למוצרים הנורמליים (SB400-450)

פורסם

אני חושב שזה עניין של טעם - ואני אוהב באסים (לא בהגזמה). הסאב-וופר עושה עבודה יפה מאוד והוא בהחלט מורגש !.

לומר "לא מורגש" זה הכי מוגזם שאפשר לומר...והוא על LEVEL 0 במצבו הנוכחי (עוד אפשר "להרים" אותו).

בגלל זה אני חושב שאתה חייב פיזית ללכת להאזין למכשיר (אצל חבר או מישהו שיש לו את המכשיר) לפני שאתה קונה - ולא להסתמך על ביקורות ברשת בלבד.

(כמו בכל מוצר אודיו - המקור שממנו אתה משמיע הוא בכל חשיבות גבוהה מאוד לאיכות הצליל הסופי, ולכן דין כבל אופטי אינו כדין כבל RCA או HDMI, לכל אחד יש את החוזקות שלו והחולשות שלו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני גם נטיתי ל JBL אבל בדיוק בתקופה שרציתי לקנות שזה היה לפני כחודש , ה SB400 הסתיים והמחליף שלו ה450 נכנס במחיר אסטרונומי של כ2750 , בנוסף המימדים הפיזיים של הסאב שלו יחסית חריגים.

מאחר והייתי בעיצומו של שיפוץ ולא היה לי יותר מדי זמן לסקרי שוק ושמיעה, החלטתי להמר על ה K450 של סמסונג מהדיוטי אשר נמכר במחיר מצחיק יחסית לכמות הפיצ'רים (בדרך כלל מקרנים במחירים האלה הם ללא סאב אלחוטי ו HDMI) ודווקא כן זכה לביקורות טובות בחו"ל מהמשתמשים עצמם.

צריך לקחת את הביקורות באתרי האודיו בפרופורציה המתאימה כי מכוונים שם מאוד גבוה בדרך כלל.

בשורה התחתונה - הופתעתי לטובה. מאוד מרוצה.

ריג'קט אחד ויחיד: העברת ה HDMI דרכו קצת מסרבלת את הדלקת הטלויזיה מאחר וצריך להדליק אותו לפני שמדליקים את הטלויזיה אחרת היא לא רואה סיגנל .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...