Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרן קול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמור לשמש כמקור מוזיקה דרך בלוטוס של סמארטפון ( לא יחובר לאף טלוויזיה ).

כניסת USB לשירים זה פלוס רציני.

סאב ממש לא חובה.

חובה שלט אלחוטי.

מחיר נמוך ( ימוקם במטבח, כדי להנעים את הזמן בבישולים ).

תודה מראש!

פורסם

52-off-waterproof-speaker-731362-regular.jpg

אתה צריך אחד כזה, הוא גם חסין נגד מים. יש לי שניים כאלו - אחד לבישול ואחד לאמבטיה. תענוג אמיתי. חיבור BT, הכי נוח.

אאל"ט זה עולה עשר דולר. תחפש באיביי WATERPROOF SPEAKER BLUETOOTH ותזמין ממוכר מומלץ

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תודה על העצה, אבל זה אפילו לא מתקרב למוצר שאני מחפש.

בין היתר, אני מחפש שקע לחשמל ושלט אלחוטי (אני אמקם אותו במדף העליון).

מקרן קול, זה בדיוק מה שאני מחפש :).

פורסם

SB400 לפי דעתי הרבה מעבר למה שפות"ש מחפש. זה ציוד של 2000 ש"ח בערך, סאב גדול וגם הבר עצמו גדול מידי וחזק מידי למטבח.

מה דעתך בלי קשר על SB400? יש לך ניסיון איתו?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סה"כ הוא בסדר. אצלי מחובר בסלון לטלוויזיה, ומידי פעם מחברים את הטאבלט/סמארטפון דרך ה BT

כדי לשמוע מוזיקה. לדעתי בחיבור ה BT האיכות יורדת משמעותית, אבל עדיין זה סביר.

כמו שציינתי, אם אין דרישה לסאונד "מטורף", זה יעשה את העבודה. לדעתי האישית, אין הבדל גדול בין

דגמים של 500 שקל לבין כאלה של 1000 שקל. ההבדלים באים לידי ביטוי בדגמים יקרים יותר של

2000 פלוס לפחות.

פורסם

סבבה לגמרי. מחובר אצלי הדגם הזה או קרוב אליו לטלוויזיה. איכות שמע מצויינת בחיס למחיר. אם אתה באיזור השרון ורוצה לקפוץ לשמוע - ת'פאדל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מחפש רמקול בלוטוס עם שלט. כיוון שאין בנמצא, אני אקנה מקרן קול. זה הדבר הכי קרוב..

תודה על העצות וההצעה.

עכשיו כל מה שנותר לי, זה לחפש אחד..

פורסם
SB400 לפי דעתי הרבה מעבר למה שפות"ש מחפש. זה ציוד של 2000 ש"ח בערך, סאב גדול וגם הבר עצמו גדול מידי וחזק מידי למטבח.

מה דעתך בלי קשר על SB400? יש לך ניסיון איתו?

יש לי אותו, בהחלט עוצמתי אבל לא מגיע לרמה של מערכת 5.1 אמיתית, אלא מספק תחליף מעולה אם אין לך מקום והכנות וכו..

פורסם

עדי89, תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...