Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים אני עומד ברמזור במחלף הכפר הירוק ופתאום חולפת על פני קייטראהם אדום שחור לכיוון רמת השרון. חוץ מריר וקנאה בלתי נשלטים, אני שואל איך אפשר להכניס לארץ מכונית שאין לה יבואן רישמי. האם בן אדם פרטי יכול לעשות תקינה בטכניון ולקבל אישור יבוא אישי לכל מכונית שהוא חפץ?

פורסם

למיטב ידיעתי לא ניתן לעשות זאת. בטח מדובר ברכב קומבינה שמישהו הכניס למטרות מסוימות אבל נוסע עליו.

הייתי מאוד שמח לדעת איך ניתן לעשות זאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

או שהוא נוסע בלי רישוי, ועדיין לא תפסו אותו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש אחת שחבר של אבי הביא בזמנו לארץ,לפני 15 שנים ואולי יותר ושופצה והוחתמה ע"י

אושיית מרוצים מפורסמת באנגליה.

הגיעה כרכב אספנות,לבחור קראו בשם אילן והיה אספן גדול וידוע בארץ.

לצערי הבחור נפטר ולא ידוע מה בגורלה כיום.

פורסם
לפני כמה ימים אני עומד ברמזור במחלף הכפר הירוק ופתאום חולפת על פני קייטראהם אדום שחור לכיוון רמת השרון. חוץ מריר וקנאה בלתי נשלטים' date=' אני שואל איך אפשר להכניס לארץ מכונית שאין לה יבואן רישמי. האם בן אדם פרטי יכול לעשות תקינה בטכניון ולקבל אישור יבוא אישי לכל מכונית שהוא חפץ?[/quote']

למיטב ידיעתי זו לא קייטרהאם אלא לוטוס אספנות. לאחי נפלה הזכות לשבת בה עוד בשהייתה במוסך הירש הזכור לטוב בחיפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תשמע, עודד שריקי ייבא לארץ רכב שאין לו יבואן וללא תקינה.

אני מניח שזה אפשרי כשיש לך את הממון. בדרך כלל עם הממון מגיעה גם ההיכרות עם האנשים הנכונים לאשר דברים שבדרך כלל לא היו מאושרים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

יש כמה וכמה בישראל, רובם ככולם מוגדרים כאספנות (מה שמאפשר לייבא רכבים שונים שבזמן אמיתי אף אחד לא חלם שיגיעו לפה).

הנה שתיים שצילמתי עוד ב-2012:

6975604078_1dd1c1bcb4_b.jpg

עריכה: יש אחת "ישראלית" מקורית שאני יודע עליה, אם כי היא S4 הפחות נחשקת (Super Seven כביכול מעודכנת לשנת 1971 בעלת צורה שנוייה במחלוקת). הרכב עבר שיפוץ מקיף שגם תועד בפורום אספנות:

8708638969_fe9f827b94_b.jpg

8708637239_0acb00f179_b.jpg

בכל מקרה, אלו רכבי אספנות ולא קייטרהמים מודרניים.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

חוק יבוא רכב אספנות הוא אולי הדבר הטוב ביותר שקרה לחובבי רכב בארץ.

אפשר להגשים כמעט כל חלום, בכל תקציב, כל עוד גיל הרכב 30 שנה ומעלה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לעניות דעתי, עולה חדש יכול להביא כמעט כל כלי רכב, ללא הגבלה. הוא לא ממש נדרש ליבואן או לתקינה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

וואי, איזה פלאשבאק מהעבר ! :) התמזל מזלי לנהוג על הלוטוס 7 אי שם ב-2005, כשהשתתפתי ב-MDC של מסלולים בזמנו.

לא זוכר את שם הבעלים, אבל אחרי שנגמרה התחרות, שאלתי אותו בחצי צחוק אם אפשר להחליף איתו על הפוקוס שהייתה לי בזמנו לסיבוב אחד. הוא אמר שאין לו שום רצון לנהוג בפוקוס - אבל אני מוזמן לעשות סיבוב על הלוטוס..

הוא אפילו לא רצה לשבת לידי. עליתי עם חברה שלי לידי, ועשיתי סיבוב מ'כל הלב', הוא היה מבסוט לאללה, אמר שאני נוהג יותר טוב ממנו על הרכב שלו :)

יש אפילו סרטון שחפרתי במחשב עד שמצאתי, איכות מזעזעת (זה מה שהיה לי בזמנו..).

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אי שם מסתובבת מרלין שיובאה ביבוא אישי, וגם כאן מדובר בקיט-קאר עם מנוע פורד, שיובאה בצורה מסודרת בהתאם לחוק עם כל הניירות.

תעשו בגוגל merlin kit car.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
וואי, איזה פלאשבאק מהעבר ! :) התמזל מזלי לנהוג על הלוטוס 7 אי שם ב-2005, כשהשתתפתי ב-MDC של מסלולים בזמנו.

לא זוכר את שם הבעלים, אבל אחרי שנגמרה התחרות, שאלתי אותו בחצי צחוק אם אפשר להחליף איתו על הפוקוס שהייתה לי בזמנו לסיבוב אחד. הוא אמר שאין לו שום רצון לנהוג בפוקוס - אבל אני מוזמן לעשות סיבוב על הלוטוס..

הוא אפילו לא רצה לשבת לידי. עליתי עם חברה שלי לידי, ועשיתי סיבוב מ'כל הלב', הוא היה מבסוט לאללה, אמר שאני נוהג יותר טוב ממנו על הרכב שלו :)

יש אפילו סרטון שחפרתי במחשב עד שמצאתי, איכות מזעזעת (זה מה שהיה לי בזמנו..).

אני זוכר את היום הזה טוב מאוד.

הוא חילק שם סיבובים לכל דורש.

דרך אגב, מאז, הרכב הזה עבר שדרוג מקיף במנוע.

לפני כשנתיים, יצא לי להדריך אותו ואת אחיו בהונגריה בקורס דריפטים.

אנשים מקסימים עם שריטה עמוקה לתחום.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אפשר לייבא רכב שאין לו יבואן. אין כזה דבר אין תקינה, במידה והרכב עומד בתקינה אירופאית או אמריקנית זה מקובל בישראל (בשינויים קטנים). כמובן, שקיימים מקרים חריגים שלא ניתן לייבא עקב חוסר בדרישה "בסיסית" והיא גג/מזגן כמו במקרה של הרכב המדובר. אולי ניתן להכניסו כרכב ספורט מוטורי/אופנוע רב גלגלים ועוד שלל קומבינות. האמור לגבי רכב חדש (מינוס שנתיים). לגבי רכב אספנות, כאמור, ניתן להתפרע וזה כנראה המקרה של הרכב שראית.

• תוכן חדש...