Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מחשב לטלויזיה HDMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי מחשב של טושיבה ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה כאשר בטלויזיה יש חיבור של HDMI

אך אלה החיבורים שיש במחשב (מצורפת תמונה) ואני לא מוצא חיבור מתאים.

יש לי כבר כבל השאלה אם צריך כבל אחר ואשמח לדעת איזה ומה שמו ואולי צריך איזשהו מתאם.

תודה רבה למסייעים.

20150817_173917.jpg

Kia Sportage, 2014 

פורסם (נערך)

החיבור שיש לך שם (השמאלי בתמונה) הוא VGA, לא ניתן לחבר אותו ל HDMI ע"י מתאם. VGA הוא חיבור אנלוגי ו HDMI הוא חיבור דיגיטלי. אם אין ברירה אחרת, תצטרך לרכוש איזשהו מכשיר שיבצע את ההמרה. חיפוש זריז באיביי מעלה שמדובר בעלות של כמה עשרות שקלים, לא יודע איפה ניתן למצוא כזה בארץ.

הייתי בודק אם קיים חיבור VGA בטלויזיה, אם כן חבר את המחשב ע"י כבל VGA. אם תרצה להעביר גם סאונד תצטרך להשתמש בנוסף גם בכבל RCA to 3.5 (בננות) ולחבר את יציאת האוזניות לטלויזיה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

ומה יש בצד השני של המחשב? מאחורי המחשב? מה יש בטלוויזיה?

מה הדגם של המחשב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...