Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 24K לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי הרבה המלצות בפורום לגבי רכבים לצעירים בסביבות ה 20 אלף ש''ח והגעתי להתלבטות קטנה.

רוב הרכבים המומלצים פה הם הפיאט פונטו גרנדה,יונדאי גטס מהגרסאות המאובזרות יותר משנת 2007 ומעלה,יונדאי אקסנט לא מהשכרה וליסינג שנת 2008,סוזוקי ליאנה, פי'זו 206 ידנית שנת 2008 מנוע 1.4.עכשיו אני צעיר בן 23 זהוא הרכב הראשון שאני עומד לקנות לנסיעות קצרות של חיפה יקנעם ולת''א בסופי שבוע.

אין לי בעיה עם גיר ידני,ולאחר כמה בירורים הגעתי להתלבטות בין הפ'זו 206 ידנית (מנוע 1.4) שנת 2008 לבין אקסנט מנוע 1.4 אוט' שנת 2008

מצאתי ביד שתיים את שתי הרכבים שניהם מידיים פרטיות יד 2 והיו בבעלות פרטית בעבר ועם קילומטרז' נמוך (האקסנט 107 אלף,הפז'ו עם 130 אלף).המחיר על הפז'ו עומד על 20 אלף ועל האקסנט 24500.

עכשיו לפי מה שקראתי מסיקורים כאן בפורום האקסנט שותה לא קצת דלק אך אמינה אם מגיעה מידיים טובות,הביצועים שלה לא בשמיים והנוחות והבטיחות בינוניות.

הפז'ו לעומת זאת עם ביצועים קצת יותר טובים ונוחות ובטיחות יותר טובה אך עוד פעם זוהיא מכונית צרפתית עם לא מעט מחלות ידועות...

לכן אני מבקש עזרה בהחלטה.

אם אתם שואלים אותי אישית הפז'ו נראת לי הימור יותר טוב,במיוחד שהמחיר זול יותר ואם בסוף כן אקנה אותה ישאר לי כסף בצד לישור קו ותיקונים ולעומת זאת עם האקסנט אצטרך לקוות ששום דבר לא יתקלקל בזמן הקרוב,אבל מה אני מבין בכלל...

אשמח גם להצעות אחרות

עריכה אחרונה על ידי nikitapoly
פורסם

לי יש אקסנט 2009 1.4 השכרה לשעבר, הרכב די חלש במיוחד בעליות או עם מזגן,צריכת דלק סבירה 1:11.5 , אחזקה זולה , 3 שנים אצלי מרוצה מהקנייה עדיפות ל1.6 שיהיה כוח

פורסם (נערך)

כרגע לא ראיתי שמוכרים גרנאדה במצבה טוב ביד 2,אמשיך לחפש בכל זאת.....רוב הנסיעה שלי תיהיה בעליות וירידות של חיפה ויקנעם אז השאלה שלי האם הפונטו גרנאדה תגיב לעומסים כאלה טוב(בהתחשב שהמנוע 1250 )

פורסם

הפיז'ו 206 מושכת יותר בגלל הפוזה הכאילו צעירה יותר. קח בחשבון שכשיהיו לך תיקונים, הם לא יהיהו זולים בהשוואה לאקסנט הזולה בתחזוקה עקב פשטותה ומלא חלפים תואמים שיש לה.

אם תחשוב רק על יעילות שווה לך לבדוק את הפנדה דוקא.

כשלא יודעים, הכל פתוח.. :lol:

פורסם

ה 206 כבר לא כל כך שכיחה על הכביש ככה נראה לי,גם קשה למצוא אנשים שמוכרים אותה.

לדעתכם יהיה קשה למכור אחת כזאת אחרי שנתיים שלוש?

פורסם

אחרי שהיה לי 206 וגם פיאט פנדה. קניתי איביזה מיושנת 2003 בתקציב של עד 20 k. אתה יכול למצוא אחת 2006 אפילו. רכב פשוט מעולה לטעמי עולה על ה206 בכל פרמטר. כיפית לנהיגה חסכונית מאוד (1-15) משולב.

ממליץ בחום

פורסם
האיביזה קצת יקרה לתחזוקה לא ?

גם קשה למצוא אחת ביד 2 עם ק''מ הגיוני,האם שווה ללכת שנתיים אחורה בשביל האיביזה ?

קשה למצוא אקזמפלר שמור, אין ספק אבל אם תמצא אני לא חושב שהיא תבייש אותך מבחינת אמינות.

שלי אצלי 7 חודשים ומעל 14 אלף קילומטר, ברוך השם ( טפו טפו ) בינתיים 0 תקלות.

והרכב מתקרב ל 200 אלף קילומטר.

קח בחשבון למצוא אחת שמורה ומטופלת זה פרויקט כשלעצמו

האיביזה רגישה להחלפת טיימינג ומשאבת מים בזמן ( טיפול מאוד יקר במורשה).

אני את שלי קניתי אחרי טיפול גדול " מאופסת" ( צמיגים חדשים טיפול גדול טיימינג משאבת מים) החלפתי קלאץ (יכל למשוך עוד כמה אלפי קילומטרים, מטעמי נוחות הוחלט להחליף)

סך הכל ממליץ בחום

צריכת דלק טובה יותר מהאקסנט זה בטוח!

לגבי ה 206 היה לי גם אחת כזאת שנת 2001, עשתה לי הרבה צרות ( לבסוף נמכרה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מצטער על ההקפצה,שמתי עין על פיז'ו 206 ידנית 2008 עם 110 אלף מהקריות מחר אני נוסע לבדוק אותה אבל יש לי כמה חשדות שמדובר בסוחר,זהוא רכב ראשון שאני קונה ואני רוצה קצת חוות דעת ועזרה על מה להתמקד כדי לא ליפול בפח.

דיברתי עם המוכר הבנאדם נשמע רציני (לפי הקול בן 50+ חביב,חבל שלא שאלתי את גילו)בשיחת הטלפון נאמר לי שיש היסטוריית טיפולים מלאה והרכב טופל בתחילת דרכו במורשה ואז עבר למוסך פרטי של מישהוא שהוא מכיר,בטלפון הבנאדם אמר לי שאין תאונות ושהוא מתחייב על בדיקה נקייה של שלדה,קבעתי איתו להיפגש ואשמח לכמה עצות(חוץ מהתאמת ת.ז של בעל הרכב לרישיון).

הרצתי בדיקה על השם המלא שלו בגוגל ומספר הפלאפון ולא היו שום אזכורים על סוחר או משהוא דומה,אך כשהקלדתי את שמו בפייסבוק הבנאדם לא נראה מישהוא בן 50 אלא צעיר כבן 30 (מצויין תאריך לידה) עם מלא הודעות של מגרשי רכב על הקיר,אני לא רוצה לשפוט את הבנאדם לפני שאראה אותו אבל לפי הפייסבוק הוא עם מראה של מה שנקרא בימינו "ערס" לא דומה בכלל לבנאדם שדיבר איתי בפלאפון,בנוסף אם יש למישהוא המלצה למכון בדיקה טוב באזור חיפה אשמח לתגובה,תודה.

• תוכן חדש...