Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 20 אלף שיהיה חסכוני בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר..ושיהיה אמין! רוצה למכור אותו אחרי שנה-שנה וחצי בגלל הלימודים(אני מקבל על כל 44 קילומטר שאני עושה מהבית לעבודה 55 שקל) אז זה משתלם לי...ושיהיה אוטומט ויאכל 1-14 בערך..הצעות?

פורסם

יונדאי גטס ברמות גימור GLS/GLI/GLX משנת 2006,רכב אמין ולא יקר לאחזקה,לא הכי חיסכוני אבל די קרוב למה שאתה מחפש אם זה בין עירוני.

גרנדה פונטו,יש לה גיר רובוטי שזאת נקודת החולשה שלה,מחוץ לעיר בסדר,אבל בתוך העיר לא הכי חלק,מצד שני חיסכוני.

הגיר עצמו גם פחות אמין מהגטס.

הייתי גם בודק לגבי היונדאי האקסנט,האחות הגדולה יותר,גם סוס עבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גטס זה רכב עם הרבה בעיות,יונדאי אוכלת יותר מידי דלק..והגארנדה פונטו מצויינת אבל הבעיה בגיר הרובוטי שזה נוטה להתקלקל..וחבל..עוד הצעות בבקשה?

פורסם

בתקציב הזה יש גבול למה אתה יכול לצפות מהרכב.

מצטרף להמלצה על גטס.

עם חיפוש יסודי תוכל למצוא 2007 שמורה.

אמנם לא חסכונית, אבל ממש לא מדובר ברכב "עם הרבה בעיות" כמו שכתבת.

ההפך - ביחס לתקציב הזה ועוד עם דרישה לאוטומט, זה אחד הרכבים האמינים שתמצא.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

איזה בדיוק בבעיות יש בגטס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יכול להמליץ על הרכב שאני נוהג עליו לאחרונה , סיויק 2003 . מחוץ לעיר בקלות 14 ק"מ לליטר .

וגם הרכב עולה פחות מ20 אלף ש"ח

• תוכן חדש...