Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 2001 - נכבה המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניראה שאטם מיכסה שסתומים נוזל ופשוט ניצוץ לא מיתקבל כמו שצריך וזה מה שאתה מרגיש כלומר הפלאג פשוט לא ייתפקד כל עוד תהיה זליגה של שמן לכיוונו.

אני לא יודע איך הפלאג שחור ככה אבל כל האיזור של הפלאגים נקי ויבש לגמרי.

בכל מקרה, שמתי מנוע צעדים אחר (מפירוק) והמנוע עכשיו עובד הרבה יותר טוב אבל הסל"ד סרק עדיין לא "נקי". עדיין לא יציב...

פורסם

הסלד לא נקי ולא יציב כי שוב, קיימת בעייה של שריפה לא טובה או חוסר שריפה בצילינדר אחד וכדאי שתשים על זה דגש ולא על מה שמסביב כי הכיס ייתרוקן לך פשוט לשווא. אתה יכול להעלות תמונה של 4 הפלאגים?

פורסם
הסלד לא נקי ולא יציב כי שוב, קיימת בעייה של שריפה לא טובה או חוסר שריפה בצילינדר אחד וכדאי שתשים על זה דגש ולא על מה שמסביב כי הכיס ייתרוקן לך פשוט לשווא. אתה יכול להעלות תמונה של 4 הפלאגים?

לא, את המנוע צעדים הייתי חייב להחליף כי היה חסר בו חלק. החיישן לחץ שמן תקין לדעתי, פשוט הקונקטור שלו נשבר ויש בעיית מגעים בינו לבין החיישן, מה שמכבה מיידית את המנוע (כנראה הגנה כזאת שמא המנוע לא יעבוד ללא שמן...)

היום הנעתי, והמנוע עבד יפה לאיזה דקה, גם בסל"ד סרק, אבל אחרי כמה דקות הנעתי שוב והמנוע עבד בדיוק כמו כשמנתקים סליל הצתה אחד (כלומר על 3 צלינדרים). זה עם פלאגים חדשים. אז התקלה היא או סליל ההצתה או מזרק נכון? יכול להיות משהו אחר?

תודה!

פורסם

אם נורית מנוע מהבהבת ואתה מרגיש שהמנוע עובד על 3 צילינדרים לדעתי זה יותר לכיוון של מזרק כי תקלה בסלילי הצתה לא תדליק את הנורית מניסיון שלי..

פורסם

נורית מנוע דלוקה מצביע על תקלה שזוהתה ע"י המחשב. נורית מהבהבת מצביעה על תקלה שעלולה בסיכוי גבוה לפגוע בממיר.

המחשב לא מזהה תקלות במזרק או בסלילי ההצתה - אין לו אפשרות כזו, הוא כן מזהה פיספוס הצתה (misfire), בעזרת חיישן גל הארכובה אפשר לגלות אי סדירות במהירות הסיבוב של גל הארכובה (הקראנק).

פורסם

טוב, אז Autodata אומר שההתנגדות של הסליל הראשי אמורה להיות 0.5-0.7 אוהם ושל המשני 21,460 אוהם.

בדקתי עם AVOMeter והנתונים רחוקים מזה גם בסליל הראשי וגם במשני. (אני לא זוכר את המספרים במדוייק)

אחליף סליל הצתה ואעדכן.

פורסם

עידכון:

בסוף הסליל הצתה כן תקין (טעיתי בבדיקה שלו)

פירקתי את כל המזרקים, בשלושה מתקבלים קריאות של 13-13.5 אוהם התנגדות, ורק במזרק של אותו צילינדר עם הפלאג השחור מתקבל 27 אוהם התנגדות.

לא הבדל גדול אבל יש הבדל ורוב הסיכויים שזאת באמת הבעיה.

עכשיו יש בעיה אחרת, אני לא מוצא מזרק כזה מפירוק. וחדש (מקורי) עולה 800 שקל...:(

מישהו יודע איפה ניתן להשיג???

פורסם
אם אתה רוצה להיות בטוח שזה המזרק תנסה להחליף בין המזרקים ולראות אם התקלה נודדת עם המזרק החשוד

:mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

אז זהו, החלפתי היום את המזרק התקול והאוטו נוסע סוף סוף!

מנורת ה-check engine דולקת עכשיו בקביעות. מה עושים? ניתוק מצבר לא עוזר....

• תוכן חדש...