Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של חבר

שברולט אימפלה 2003 מנוע 3800

יש נזילת מים כשהרכב מונע

בבוקר לא צריך להוסיף מים והמפלס כמו בערב

בתחילת נסיעה תוך כדי נסיעה בכביש מהיר הרכב שומר על חום מנוע סביר

ובפקקים החום מטפס כמעט למקסימום

הוחלף לפני תקופה רדיאטור

לאחר נסיעה של חצי שעה בערך היה צריך למלאות קרוב לארבע ליטר של מים

יש למישהו הסבר ?

תודה

פורסם

בדוק תקינות הפקק של מיכל המילוי/רדיאטור, תקלה זהה אצלי הסתכמה ב40 שקל עבור פקק חדש.

בנסיעה הוא מאבד מים דרך קיטור שחומק החוצה מפקק תקול, לכן לא מזהים נזילות כשהוא עומד

כבר חתמתי...

פורסם

אני בתור התחלה הייתי מחליף מכסה רדיאטור מקורי בלבד, העלות נמוכה, גם כפעולת מנע עתידית זה כדאי להחליף כל כמה שנים, אם לא יעזור תמשיך הלאה, תבדוק מיכל עיבוי אם הוא לא סתום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חבל שתהרוס מנוע.

גש בהקדם למוסך/מכון רדיאטורים לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.לאחר מכן,לפי התוצאות יש לפעול בהתאם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קיבלתי עדכון:

הרכב נכנס למוסך לתיקון.

יצא אחרי טיפול מקיף.

הנזילה היתה באיזור הראש מנוע ועבר שיפוץ כללי.

חלקים 750 שח.

עבודה 2000 שח.

אני לא בדיוק יודע מה המוסך עשה לו שם, זה העידכון שקיבלתי.

החבר לא כזה מבין, ואני מקווה שלא הושחל.

נ.ב. הרכב נכנס לפנ''כ למכון רדיאטורים ולא נמצאה נזילה במערכת הקירור

פורסם
מה הכוונה?

אשמח להסבר

בשמחה , קיימת "מחלה" של המנועים של GM עם הסעפת יניקה מהפלסטיק שנמצאת בחלק העליון של המנוע , שדרכו עובר הפיה שמגיעה מכיוון חיישן הEGR . כל מערכת הEGR רותחת בזמן עבודה ועם הזמן נוטה לפרק את האטם ואת הסעפת מפלסטיק הנ"ל .

מה שמביא לחדירה של נוזל קירור לתוך הסעפת , בסעפת ישנם חללים עמוקים כך שהם מצליחים להכיל כמות נכבדה של נוזל קירור עד שהוא חודר למנוע , לכן זה נותן קצת זמן עד שהנהג מגלה שנעלם לו נוזל קירור .

לכן , נוצרת תופעה כמו ש-elkanamol מתאר , מצד אחד לא מבחינים בשום נזילה חיצונית אבל מצד שני כן נעלם נוזל קירור ...

כל ההסבר שלי מגיע מניסיון אישי עם הסעפת הזאת , יצא לי כבר להחליף אחת בעצמי בביואיק הקודמת שלי .

הוספתי קישור לסעפת יניקה הנ"ל :

• תוכן חדש...