Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן מ 15 שנים, משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקול הכספי הוא פשוט מכיוון שאני רואה ברכב כהוצאה בלבד, ולכן אני מעדיף להפסיד כמה שפחות.

אני מחפש רכב פשוט שיעשה את העבודה למספר שנים הקרובות מכיוון שאופן החיים שלי מאד דינמי כרגע.

לגבי האוטומט - העדפה אישית שלי לנוחות נסיעה עם כל הפקקים יום יום שאני עובר.

אתם ממליצים על פונטו ספייס מאשר לאנטיס?

פורסם

אל תדאג, אתה תפסיד בכל מקרה.

אם השיקול של רכישת רכב זול לעומת אחד יקר היה שיקול של עלות הרכב בלבד ולא היה מביא בחשבון את עלות התיקונים, אז כולם היו מחפשים לרכוש רכב ישן ככל האפשר - יותר זול יותר טוב.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך על הספייס לעומת הלאנטיס בגלל שתצליח לחסוך ככה לא מעט כסף. הספייס מצליחה להשיג בתוך העיר, בלי שום בעיה, תוצאה של 1:15, שזה הישג שעם לאנטיס הוא מדע בדיוני. זה אומר חיסכון של טנק דלק שלם בחודש, פלוס מינוס.

פורסם

אני נסעתי במשך כמעט שנה שלמה על 106 שנת 1999 על בסיס יום יומי של ירושלים תל אביב. כל זה לאחר יישור מקיף. החלפת תושבות, משולשים, גומיות ובלמים מקדימה.

לאחר מכן, חוץ מ-2 טיפולים שוטפים והחלפת משאבות בלם מאחור - אפס תקלות וכמעט ללא ירידת ערך.

רכש ישן זה מזל ומצריך חיפוש נרחב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...