Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בד גג נופל- מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מגאן 2 שהגג של הבד התנתק (נפל) בכמה מקומות.

הסתכלתי כמה דקות על הגג וכול מה שמסביב בשביל להבין מה צריך לפרק וזה לא נראה משימה קלה :-(.

ממה שראיתי, צריך לפרק:

ידיות אחיזה בגג, תאורה, סוככי שמש, פלסטיק קדמי בקורות, פלסטיק אחורי ששם יושבים החלק של חגורת בטיחות.

כמו כן, גם צריך לפרק בחלקו את הדאשבורד, גם על הגג יש 2 תוויות של "כרית אוויר", מראה מתכהה אוט'.

אני חושב שבנוסף לזה יש עוד כמה דברים שצריך לפרק בשביל להוריד קומפלט את ריפוד הגג.

החשש הגדול שלי זה שיפרקו וירכיבו לא באופן מושלם כמו שצריך.

מה עושים במצב כזה?

יש אולי מוסך שמתמחה ברנו ושיכול להחליף ריפוד גג + לפרק ולהרכיב באופן מושלם?

תודה

פורסם

איזה שנה הרכב וכמה הוא שווה?

זו עבודה של לפחות 1000 ש"ח, במקרה הטוב.

אני מכיר לא מעט אנשים שפשוט ירו כמה סיכות מאקדח וסידרו את העניין.

לא הכי אסטתי, אבל הכי זול שתמצא.

כמובן שלפדנטים או לרכבים יקרים זו לא אופציה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רכב האצ'בק שנת 2004, מאוד שמור.

מאוד כיף ונעים לי לנסוע ברכב ככה שזה בכלל לא פקטור של "כמה שווה" או "רכב ישן" וכול מיני הערות כאלה.

הרכב נראה כמו 2010 ואני לא מוכן לוותר עליו בשום מצב, למרות שאני נתקל באנשים ברחוב ששואלים לגבי הרכב ורוצים לקנות.

בכול מקרה, אין שום מצב להידוק עם סיכות או כול מיני שיטות הדבקה חאפריות.

אני רוצה עבודה מושלמת כולל פירוק והרכבה כאילו שלא קרה כלום.

אבל עדיין מאוד מפחיד אותי כולל הפירוקים שצריך לעשות + בגג יש כריות אוויר, פירוק דאשבורד, פירוק קורות ועוד מלא דברים.

פורסם

אתה לא צריך לפרק את המראה המתכהה רק את הפלסטיקים שתופסים אותו (סוככי שמש ידיות אחיזה ) לשחרר את הפלסטיקים שיושבת עליהם להחגורה ולהוציא בזהירות

מתחת הריפוד של הגג בשני צידי הרכב יש כריות אוויר אתה תוכל לראות אותם כשתפרק אז לעשות הכל בזהירות שם

פורסם

יש לא מעט שרשורים של איך לבצע את זה, זה לא מעט עבודה למי שעושה פעם ראשונה אבל שווה את הסיפוק.

הפירוק אצלי היה קליל, הבעיה הייתה להוציא את הגג מהרכב, אבל גם עם זה התמודדנו.

פורסם

איפה ניתן לקנות יריעת בד מתאימה

רצוי עבה/קטיפתית ושלא יראו דרכה את הדבק מגע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אולי אתם מכירים מקום מקצועי שיכול לפרק- להרכיב- להדביק ריפוד גג חדש באופן מקצועי ומושלם?

תודה רבה

בחולון (א.ת.) יש שניים שעוסקים בזה - עמירה ורטרו קאר.

אתה יכול לבדוק איתם עלויות (לדעתי - ייצא גם פחות מ-1000 ש"ח).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...