Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי מילואים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב סתם שאלה לידע כללי, מה החוק קובע אם אני מרוויח נניח 20 אלף ש"ח בחודש בממוצע (על 22 ימי עבודה נגיד), על 22 ימי מילואים אקבל גם כן 20 אלף ש"ח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לוקחים את ההכנסות שלך ב 90 הימים האחרונים או את ה 90 יום הטובים ב 6 חודשים מחלקים ב 90 וזה התגמול היומי מכפילים במספר ימי המילואים וקיבלת את הסכום

למי ששירת עד 5-7 ימים גדל החישוב.

יש תקרה שהיא בסדר גודל של 43000 ש"ח לחודש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דור, זו בדיוק הבעייה שלי.

אני עובד כמתרגל מתמטיקה כרגע והשכר שלי הוא אמנם גבוה, אך שעתי. ביוני ויולי אני לא עובד בכלל ואילו באוגוסט יש לי אופציה לעבוד המון המון שעות. רצה הגורל ונקבעו לי מילואים באוגוסט. אז כן, החישוב נעשה לפי ממוצע שכולל חודשים בהם השכר שלי היה 0. וזאת למרות שהשבוע מילואים באוגוסט גורם לי להפסיד 5 ימי עבודה שבהם היה אמור להיות לי שכר של קרוב ל4K. ובמילואים אני אקבל על השבוע הזה באזור ה1000. מזל שאני יודע עד כמה מילואים זה דבר חשוב אז זה לא מפריע לי בכלל ( :roll::roll::roll::roll:) :x

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

מקרה כמו שלך נחשב לעובד עונתי, תבקש לחשב לפי 90 הימים הטובים בששת החודשים האחרונים. בעבר פניתי לביטוח לאומי וקיבלתי לפי זה. כסטודנט היה לי חודש אחד עם 6K בערך ושלושה חודשים מתחת למינימום, חישבו ממוצע של החודשים שני שלישי ורביעי אחורה במקום ראשון שני ושלישי.

הציטוט הבא מתוך הקישור למטה.

• שכיר שעבד פחות מ- 60 ימים ב- 3 החודשים שקדמו ליציאה לשירות, יחושב התגמול המגיע לו על-פי השכר או ההכנסה הממוצעת ב- 3 החודשים שבהם הכנסתו היתה הגבוהה ביותר, מבין 6 החודשים שקדמו לחודש השירות.

​http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8_%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D

דבר נוסף, מקובל מאוד לבקש דחייה או ביטול במקרה של הפסד כספי גדול, רוב המפקדים במילואים מבינים את זה.

עריכה אחרונה על ידי אומי5

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה רבה לך, לא הכרתי את זה.

לצערי זה עדיין לא עוזר לי כיוון שגם במהלך הסמסטרים אני לא עובד מספיק שעות בשביל להגיע לשכר גבוה.

אני יכול להרשות לתת כל כך הרבה שעות רק באוגוסט (אין לי לימודים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פנה למפקד ותבקש דחייה. בנוסף הייתי מחפש ועדת חריגים (לתשלום לא לדחייה) ומציג להם את התלושים משנה שעברה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את הנושא בעקבות שאלה נוספת שלא קשורה למילואים שכבר ביצעתי:

השתחררתי השנה באפריל, ביולי ואוגוסט עשיתי 32 ימי מילואים.

זימנו אותי למילואים עוד חודש וחצי בדיוק כשאני מתחיל מרתון של הפסיכומטרי,

הבנתי שאני צריך לחתום על טופס שאני מסכים להתנדב למילואים האלו, מה הקטע? אני לא יכול להגיע, אז ביקשו שאשלח טופס ערעור על זימון מילואים (טופס 58) ושארשום שם מדוע אני לא יכול להגיע.

רק לי זה נשמע הזוי? (חוץ מזה שלא עברה אפילו שנה מהשחרור שלי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

אם אני זוכר נכון, מותר לזמן למילואים כל עוד זה נכנס כ"תרגילים / אימונים".

בכל מקרה, הייתי בבעיה כמו שלך - זימון מילואים על המרתון של הפסיכומטרי וגם נדרשתי להתנדב.

התקשרתי למפקדת (לא קצינת קישור) והסברתי שאני לא יכול להגיע. לא עשו לי בעיות או קשיים כלשהם.

הכי חשוב שלא תתעלם ממזה, אלא צור קשר אם יחידת הקישור והסבר את הבעיה שלך. תדגיש שהתבקשת להתנדב למילואים האלו (אולי לא הבינו ובגלל זה ביקשו טופס 58 ).

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יחידת הקישור התקשרה אליי וביקשה ממנה להסכים,

אמרתי לה שהייתי מוכן לבוא אילולא הייתי צריך להיות במרתונים האלה, שהם פחות או יותר השבועיים - שלושה הכי חשובים בקורס.

לא התעלמתי מזה, הקצינה התקשרה אליי לפני חודש ואמרתי לה שלא אוכל להגיע, שלחתי לה טופס 58. בין לבין אחרי סוכות התקשרתי אליה ושאלתי מה קורה, ענתה לי חיילת שלה ואמרה שהקצינה תחזור אליי.

אתמול התקשרתי והם איבדו את הטופס ששלחתי. :evil: אז שלחתי שוב.

עכשיו אני מחכה לתשובה.

פורסם

עזוב את משרד הקישור. אין להם מושג מי אתה ולרוב אלה חיילות שבוזות שלא ממש סגורות על מה מי עושה מה ואיך ובסוף מה שיוצא זה קלאסטרפאק לא נורמלי.

אלי התקשרו "לאמת פרטים" בערך 4 פעמים בשבוע אחד כלשהו.

תתקשר למפקדים הישירים שלך (מ"מ/מ"פ/קצין), הם אלה שמחליטים על שחרורים, לא קצינת הקישור.

תסביר להם את הסיבה, לאור השחרור הטרי שלך ובמיוחד כמות הימים הדי פסיכית שכבר הספקת לעשות קשה לי להאמין שתהיה בעיה לשחרר אותך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפני כמה דקות יצרו קשר ממשרד הקישור: אין אישור כרגע לבקשה שלך, המ"פ ישקול את זה בשלב מאוחר יותר כשכולם יגישו והוא יחליט מה יותר חשוב. :shock:

אני הגשתי בכוונה טפסים איך שיצרו איתי קשר לגביי המילואים, כי ידעתי שלא אוכל להגיע, הקדמתי כנראה את רוב האנשים, גם במילואים אין היגיון.

הקצינים האלה לא מבינים כנראה שאני לא חייל סדיר ומאוד קל להתחמק מהמילואים האלה גם בלי להיות עריק.

אין לי בעיה לעשות מילואים גם חודש על גבול עזה או סוריה, אבל לא כשאני לומד ובשלב כל כך מכריע של הקורס.

פורסם

תפריד בין הקישור ליחידה, הקישור חיים בעולם של סדיר. דבר עם המפקד שלך, סביר להניח שישחרר אותך.

• תוכן חדש...