Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נוהג ביונדאי 2008 i30

בכל פניה ראשונה ביום כאשר אני יוצא מהחניה ישנה נקישה קלה מההגה שמורגשת שמגיעה מהסרן הקדמי,

לאחר מכן אין כל בעיה, אבל אם אני אחנה את הרכב לכמה שעות הנקישה תישמע שוב בנסיעה הקרובה...

אשמח לעצה אם מישהו מכיר את התופעה....תודה רבה!

פורסם (נערך)

באיזה שלב החלטת להחליף את המוט?

מה היה הנזק?

**הוחלף לי מוט מייצב לפני חודש (במוסך מורש אמרו שהיה סדוק) אולי זה קשור?

עריכה אחרונה על ידי idan8674
פורסם

זה היה רק אחרי הנעה כמו אצלך בהתחלה ואז זה התחיל להרעיש גם במהלך נסיעה והרגשתי מעין נקישה בסיבוב ותגבור לא אחיד של ההגה.

אני אבדוק בערב את הקבלה, הרכב לא אצלי כרגע.

פורסם

יש ריקול לחיזוק בורג מוט הגה לדגם שלך (כמו כן לצינור דלק ולצינורות בלם). תתקשר לשירות לקוחות של יונדאי ותברר מולם את העניין. ייתכן שיש קשר לבעיה שלך.

פורסם

בוצע אצלי הריקול אבל זה לא השפיע על הרעש. גם במוסך של כלמוביל אמרו שאין קשר והבעיה במוט ההגה ידועה ומוכרת.

פורסם (נערך)

השאלה היא האם ריקול תופס גם עבור רכבים שמזמן סיימו אחריות...? 2008

**תודה על העזרה עד כה....!

עריכה אחרונה על ידי idan8674
פורסם
השאלה היא האם ריקול תופס גם עבור רכבים שמזמן סיימו אחריות...? 2008

**תודה על העזרה עד כה....!

הרכב שלי גם היה מחוץ לאחריות וביצעתי את הריקול בלי שום בעיה וכמובן ללא שום חיוב. אתה יכול גם להיכנס לאתר של יונדאי ישראל, להקיש שם מספר רכב, ולראות אם הרכב שלך ברשימה של הריקול.

• תוכן חדש...