Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד כחודשיים עושה רילוקיישן ואצטרך להחליף רכב, הרכב עתיד לעשות כ- 38K שנתי ויהיה צורך ככל הנראה ברכב דיזל.

מבחינת מחיר גמיש מעט שיהיה באזור 25K ניתן מעט יותר אך מעדיף שלא.

כרגע נוסע על יאריס 2004 והוא לא מתאים לי לצורכי הנסיעות הללו ( לא מספיק נוח לנסיעות ארוכות )

רכב שהולך לשמש אותי לפחות 3 שנים קדימה.

מבחינת הדרישות שלי:

*אוטומט

*חסכוני

*נוח לנסיעה

*שיהיה מעט מרווח ובגאג' מספק למערכת אודיו גדולה

פזלתי לכיוון פולקסווגן פאסאט/בורה דיזל, איך הן?

מבחינת עסקת בלון של רכב חדש העדפתי שלא ככה שזה פחות רלוונטי.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אשמח אם אנשים יעזרו לי פה.

חשבתי אולי לשלב אמריקאית עם מערכת גז מה אתם אומרים?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

שלום.

לגבי רכב דיזל אז הכיוון מאוד נכון אך הייתי ממליץ לך לחפש רכב צרפתי מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים בדיוק כמוך ניזונים מסטיגמות וישר שוללים את הדיזלים הצרפתיים ופוזלים לגרמניות לכן המחיר שלהם נמוך משמעותית.

בתקציב שלך תוכל למצוא רכב דיזל צרפתי משנתון מתקדם ועם מעט מאוד קילומטר בלי בעיה גם כן הוא יספק לך נוחות עדיפה בנסיעות ארוכות.

מאוד ממליץ לך לחפש ידנית אם פרופיל הנסיעה שלך בין עירוני ברובו רוב הזמן לא תגע בתיבת ההילוכים לכן אין הצדקה לקחת אוטומט במיוחד כאשר הנקודה החלשה של הצרפתיות זאת בבירור תיבת ההילוכים האוטומטית AL4.

(גילו נאות יש לנו פלואנס דיזל אוטומאט במשפחה שעוברת קרוב ל70K בשנה כרגע עם כמעת 200k בלי שום תקלות).

לגבי רכב גז מנוע בנזין לא שורד כמו מנוע דיזל ובמיוחד אם מתקין חאפר שם לו את מערכב הגז אתה יכול בקלות ליפול על מציאה ובקלות ליפול על גרוטאה שתוציא ממך עוד עוד.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות.

דבר שני אין לי פחד מהסטיגמות היה לי גם 206 עם הגיר הזה והוא היה אחלה בלי בעיות כי האוטו פשוט טופל באהבה.

אני אכן הולך לנסוע הרבה מאוד בבין עירוני.

איזה רכבי דיזל יהיה ניתן למצוא בתקציב הזה? פלואנס יקרה מאוד בדקתי את המחיר שלה עם המנוע DCI

עריכה אחרונה על ידי wowohw

פורסם

רכב דיזל בתקציב כזה יהיה דיי עייף, הרכבים האלה נוסעים המון וברכב שמתקרב לגיל 8 הבלאי ניכר והקילומטראז' הגבוה לא מוסיף נחת.

מציע לך לחפש רכב שכבר הוסב לגז, הכיוון לדעתי הוא משפחתית קומפקטית כמו מאזדה 3 א פורד פוקוס, יוצאות ליסינג משנתון 2007-2008.

חיפוש ביד2 העלה את המודעה הבאה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=2a3a263a8eef5d9e1593358fb2b86b7538f&Code=926c2978be70e88657f8f33fda232645

המחיר בטח עוד ירד וזה לדעתי צריך להיות הכיוון שלך.

זאת: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=5925af2711f452742745d7c910759bd8615&Code=926c2978be70e88657f8f33fda232645 גם מעניינת אבל היא נסעה לא מעט.

פורסם
קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות.

דבר שני אין לי פחד מהסטיגמות היה לי גם 206 עם הגיר הזה והוא היה אחלה בלי בעיות כי האוטו פשוט טופל באהבה.

אני אכן הולך לנסוע הרבה מאוד בבין עירוני.

איזה רכבי דיזל יהיה ניתן למצוא בתקציב הזה? פלואנס יקרה מאוד בדקתי את המחיר שלה עם המנוע DCI

תוכל למצוא בקלות מגאן 2 עם קילומטראז סביב ה200.

מניסיון גם בנסיעות ארוכות הרכב מעולה בנוחות שלו.

פורסם

גיסי נוסע על מגאן II דיזל.

מבסוט מהרכב עד הגג, חסכוני, מרווח, מאוד נוח.

בגלל סטיגמות והשוק החלש של הרכב, בתקציב שלך תוכל למצוא אחת משנתונים 2008-9, שאלה גם השנתונים בו הרכב החל לגלות אמינות מפתיעה ביותר.

• תוכן חדש...