Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני 3 שבועות בערך שלחו לי חבילה מארה"ב, לרוב החבילות משם מגיעות תוך שבוע אך זאת בוששה לבוא, היום קיבלתי את המספר של החבילה וראיתי משהו מוזר:

Capture.PNG

כמו שאתם רואים בוצעו 2 ניסיונות למסור את החבילה, מניסיון רב של חבילות קודמות, המסירה היא לא אליי, זאת אומרת שלא מגיע שליח אליי, זה מגיע לסניף הדואר שלי.

מה קורה פה? מי לא מקבל את החבילה? עם מי אני מדבר? למי אני פונה?

פורסם

כפי שאתה כנראה יודע מהשרשור הגדול על הדואר,עדיין יש להם עומס מטורף ומליארד ורבע חבילות עומדות בסניפים.

אל תתרגש מה"נסיונות מסירה" האלו,תופעה ידועה (היה לי את זה בכמה וכמה חבילות),בד"כ כמה ימים אחרי תקבל את הפתק המיוחל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לא להבהל אבל לא להיות שאנן.

גם אני מקבל את החבילות בסניף אחרי (לפעמים) פתק בתיבה.

מנסיוני, הסטטוס מתעדכן ל- ATTEMTED DELIVERY כאשר הסניף מדפיס את ההודעה. יכולים לעבור כמה ימים עד שהפתק המיוחל יגיע אליך, אבל כמובן יש אפשרות שהפתק נמסר לתיבה אחרת.

אם לא תקבל את ההודעה בימים הקרובים, גש לסניף עם התדפיס ודרוש את החבילה. יכול להיות שיעשו לך פרצופים, אבל תקבל את החבילה בסוף.

אחרי חודש, אם החבילה לא נמסרת, היא מוחזרת לשולח, ולכן אל תתעכב מדי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הבנתי, הבעיה היא שאין לי מושג אם היא נמצאת בסניף שלי או לא, אני רק יודע שהיא בארץ לפי הסטטוס.

איך אני יכול לוודא שהיא אכן בסניף שלי מבלי להגיע לשם?

פורסם

טוב אז ככה, בדיקה פשוטה באתר של דואר ישראל גילתה לי שהחבילה שלי נמצאת בסניף שלי מיום חמישי, אני אנסה לגשת בלי פתק להוציא אותה מחר.

• תוכן חדש...