Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם הנעת גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע כ-25000 קמ בשנה, ומעוניין ברכב סביר וחסוני

אני מתלבט בין קיה ריו ידנית (חדשה או כמעט חדשה) או רנו פלואס דיזל בת שלוש.מה אתם אומרים?יש אופציות נוספות?

לאחרונה התחלתי לחשוב, למה לא לקנות רכב ולהתקין לו הנעת גז? לאור מחירי הגז הנמוכים, למה זה לא תופס?

ערן

פורסם

ערן שלום,

ברשותי סקודה פאביה ידנית 1.4 2012 שעברה הסבה לגז. אין שום בעיה עם המערכת, לא התחממות, ראש מנוע או כל בעיה אחרת.הבעיה בארץ שאנשים "תקועים " בחשיבה. כל העולם נוסע על גז אז מה, כולם " לא מבינים "? ורק בארץ כולם גאונים? אני ממלא ליטר ב 2.5 ש"ח וחוסך בכל תדלוק. נכון, ההתקנה עלתה 8,700 ש"ח אך אותם החזרתי כעבור 9 חודשים. תעשה את החשבון הפשוט, כמה אתה נוסע ובכמה זמן תחזיר את ההשקעה.

בשנה הבאה אני מחליף את הרכב וגם ברכב הבא מיד לאחר הרכישה אתקין מערכת גז.

פורסם

פשוט זה מדהים. כשעושם חיפוש באיטרנט עולים קישורים ישנים וכמעט אין דיונים והתייחויות לענין

זה לא מסתדר לי

פורסם

בוקר טוב ערן,

העניין במערכות הנעה בגז לאורך השנים נשאר על "אש קטנה" בגלל מספר גורמים.

היבואנים ומוסכי השירות "מפחידים" ומתארים תמונה שחורה של נזקים כבדים במנוע וכן, "אתה אצלי לא תכנס למוסך מורשה של היבואן". אין בעיה, אני למשל מטפל הן במנוע והן במערכת הגז באותו מוסך בו התקינו את מערכת הגפ"מ.

"מומחים" למיניהם שמתארים תמונה שחורה למי שייסב את רכבו להנעה בגז. צר לי לומר שכנראה אותם מומחים תקועים אם המערכות הישנות של הנעה בגז ובכל פעם שיש הזדמנות, ממשיכים להשמיץ ולהפחיד וכל זאת ללא שום הבנה בנושא.

כפי שהגבתי קודם, בכל העולם , ולא רק בשנים האחרונות נוסעים רכבים המונעים הגז. לדוגמה, באוסטרליה , כמעט כל המוניות מונעות בגז אז אוסטרליה מדינה "מפגרת ? " , נחשלת ?

הרכב שברשותי , סקודה פאביה 1.4 ידנית גמעה מעל ל 130.000 ק"מ ללא שום בעיה או תקלה. החיסכון עצום (205 ש"ח לליטר) וכשאחליף את הרכב מיד אתקין מערכת הנעה בגפ"מ חדשה ושכל אותם "מומחים" ימשיכו בהפחדה ואני אמשיך לחסוך - והרבה.

פורסם

לאחותי יש שברולט אפלנדר 2007 מוסבת לגז. הרכב מתקרב ל 200K ומטופל בקביעות אם אינני טועה במוסך של UMI.

חוץ מטיפולים שוטפים - הרכב מפגין אמינות טובה.

פורסם

בסקודה פאביה שלי מותקנת מערכת של גזפרו. המערכת הותקנה במרכז הטכנולוגי שבקיבוץ עין המפרץ שם אני מבצע טיפולים תקופתיים. ובמקביל טיפול למערכת הגז .שירות מקצועי ויחס אישי. מומלץ.

• תוכן חדש...