Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה טובה מרק.

הייתי כתייר במדינה באפריקה בעיצומה של קריסה כלכלית - אתה נכנס לסופר מרקט - המדפים ריקים. פשוט ריקים. חנות בגדים, עם שתי חולצות T הכי פשוטות שיש, שכל אחת עולה 100$ . גם אם יש לך כסף - אין מה לקנות.

אני לא חושב שזה מה שיהיה ביוון, אבל זה לא רחוק משם. כהתחלה היא תצטרך לעבוד רק עם יצרנים מקומיים, לדברים הבסיסיים - שמן, סוכר, קמח וכד'.

אין לה מטבע זר לקנות בחו"ל.

העם (העצלן הזה) יצטרך להבין שאם עד היום הוא התפנק על פנסיות ממשלתיות - אין היום כסף לאף אחד. בעיקר לא למדינה.

אני לא אתפלא אם הטורקים ינסו לבצע מהלך מלחמתי לנצל את החולשה של יוון, אבל ייתקלו בצבא יווני לא פראייר.

שוק ההברחות מהיבשת יהיה פעיל ומשגשג - הברחות של הכל - אוכל, תרופות, חומרי גלם לתעשייה ועוד

לא מקנא בהם, אבל במדינה שבה יצאו לפנסיה ממשלתית בגיל 50 או 53 או משהו כזה, כשתוחלת החיים היא משמעותית גבוהה מזה - זה לא יכול להתקיים.

הגרמנים ללא ספק יסגרו את הברזים ליוון, ויתנו ליוונים להתבשל במרק שהם בישלו.

הביטחון של היוונים שלא יקרה להם כלום הוא עצוב.

לגבי אחותך - השאלה היא מה מצבה בחיים - יש לה משפחה שם? ילדים? עבודה? במה בעלה עוסק? ועוד - זה שתשלח לה שני קילו קמח ובקבוק שמן - לא יעזור. בדואר כבר ידאגו להעלים את זה.

אל תשכח שיוון היא חלק מהאיחוד האירופאי שזה אומר שהיוונים יכולים לארוז שתי מזוודות, להתניע את האוטו ולעבור למקום שהם כן רואים בו עתיד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה שהם חלק מגוש היורו היא חלק מהבעיה. המון יוונים צעירים מהגרים למדינות צפון אירופה במיוחד המשכילים. כך שמי שנשאר הם לרוב החלשים או הפנסיונרים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אמנם משאל עם זה הדרך הכי דמוקרטית כביכול,אבל במצב כזה, זה התקשורת קובעת למי מצביעים ולא האנשים עצמם.לא יודע מה האינטרס לעשות משאל עם בנושא כזה שברור של 90 אחוז מהמצביעים , אין שמץ של מושג לגבי ההשלכות

פורסם

היציאה מגוש האירו ונטישת הענק החולה ששמו "האיחוד האירופי" הן הפעולות הטובות ביותר שיוון יכולה לעשות.

ה"איחוד" הזה (עם הפקידות ועודף הבירוקרטיה שלו) יקרוס ברעש גדול עקב מדיניות ההגירה שלו (שמכניסה מאות אלפי מהגרים מוסלמים קיצוניים לגבולות האיחוד) ועודף הסובלנות שלו לאיסלם הקיצוני.

פורסם

התקשורת משפיעה, אבל העם קובע.

ע"ע ניסיון הפוטש התקשורתי פה, שלא מנע את בחירתו של ביבי.

היוונים רגילים לפשיטת רגל כללית אחת לחמישים שנה,

זה לא יהרוג אותם.

אני מאוד מקווה שזה לא ייגמר בעוד סיבוב רחמנות נוסף

שלא ישרת אף אחד. לפעמים בא לך לראות קצת צדק בעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביבי עלה בזכות השימוש בתקשורת ולא למרות התקשורת (בלי "הערבים באים באוטובוסים" הכל היה אחרת).

מדיניות ההגירה היא לא של גוש הארו אלא של מדינות אירופה. רוב "המוסלמים הקיצוניים" (ומי שמכיר קצת מוסלמים באירופה יודע שרק מיעוט זניח מהם קיצוני והרוב מוסלמים כמו שאני יהודי) הם תושבים או לא חוקיים וככאלה כל מדינה קובעת את המדיניות לבד. אירופה זו לא ארה"ב ואין איחוד מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר'ס, הוא שאל האם לדעתנו יש לו צורך לשלוח מוצרי בסיס אל אחותו.

הוא לא ביקש ניתוח פוליטי זה או אחר.

אני שוב אומר שלדעתי מצב התושבים הוא לא על סף רעב ולדעתי גם לא יגיע לזה.

אני בדעה שפותח השרשור יצור קשר איתה וישאל אותה איך זה ניראה? כמו כן חסר מידע האם היא גרה קרוב לגבול כלשהו? מה מצבה הכלכלי? האם היא יכולה לרכוש מצרכים מעבר לגבול ולהביא הביתה?

פורסם

לגבי אחותך - השאלה היא מה מצבה בחיים - יש לה משפחה שם? ילדים? עבודה? במה בעלה עוסק? ועוד - זה שתשלח לה שני קילו קמח ובקבוק שמן - לא יעזור. בדואר כבר ידאגו להעלים את זה.

אל תשכח שיוון היא חלק מהאיחוד האירופאי שזה אומר שהיוונים יכולים לארוז שתי מזוודות, להתניע את האוטו ולעבור למקום שהם כן רואים בו עתיד.

לאחותי יש משפחה ביוון ומצבם הכלכלי לא מזהיר. אחותי לא עובדת ובגיל (64) קשה או בלתי אפשרי למצוא עבודה ביוון. בעלה רואה חשבון עם משכורת יחסית נמוכה למה שמקובל בישראל.

לעלות לארץ היא לא מתכוונת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בדעה שפותח השרשור יצור קשר איתה וישאל אותה איך זה ניראה? כמו כן חסר מידע האם היא גרה קרוב לגבול כלשהו? מה מצבה הכלכלי? האם היא יכולה לרכוש מצרכים מעבר לגבול ולהביא הביתה?

אחותי גרה בעיר נמל קטנה הנקראת VOLOS וכרגע למיטב ידעתי אין מחסור במזון.

איזה כייף לי :)

פורסם

סרט של ה BBC שמתאר את המצב ביוון נכון ל 2013, אם ארגוני סיוע שלרוב מגיעים למקומות כמו אפריקה התחילו להגיע ליוון כנראה שהמצב שם מאד מאד הדרדר.

בנוסף הייתה כתבה שבוע שעבר על תופעה חדשה של משפחות שמוסרות את הילדים, חלקם או כולם לאימוץ או למוסדות אחרים כי הם לא מסוגלים לעמוד בנטל של הגידול שלהם.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1LCBp0twLE

פורסם

שמע מרק, לא יודע מה לומר לך.

הסתכלתי איפה וולוס נמצאת. לא מיקום שמאפשר לפתוח עסק להברחות מאלבניה. או מקדוניה. או בולגריה.

זה לא שהיא תעבור עכשיו לאיזורי תיירות, ותעבוד בתחום, לא שאני בטוח שיש שם ביקוש גדול לעבודה.

מה שלא יהיה, בגיל שלהם בטוח שלא קל יהיה למצוא עבודה במקומות אחרים.

מעבר לתמיכה פרטנית כשהיא צריכה עזרה, אני לא רואה איך בדיוק יהיה טוב ביוון בעשור הקרוב.

עצוב. ברצינות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים ומסכים גם למה שיקרה בדואר שם, אם תשלח לה מצרכים.

אפשרות שניה שאני חושב עליה כעת, היא שאתה ואולי עוד מלווה תטוסו רק עם הבגדים שעליכם, ובכבודה תביאו להם מצרכי בסיס.

תנסו לתפוס טיסה זולה, תיסעו, תחזרו.

• תוכן חדש...