Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לילה לבן - בוקר שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממה שאני יודע זה כאשר פוגעים בהולך רגל זה על מנת שלא יידפק במנוע אלא רק במכסה.

מפחית פגיעת ראש בעת פגיעה בהולך רגל

פורסם

לא יותר פשוט לעשות רווח גדול מראש בתא מנוע? :roll:

ולא בטוח שהמערכת פעלה, בטח יש למכסה צירים כלשהם שהולכים לכיוון הזה כשהמערכת פועלת, אז אולי אם יש מכה מספיק חזקה היא פשוט תדחוף את המכסה לכיוון הזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא יותר פשוט לעשות רווח גדול מראש בתא מנוע? :roll:

ואיך אתה מציע לעשות את זה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לעצב את האוטו עם מכסה מנוע קצת יותר גבוהה

להנמיך את הפילטר אוויר והקופסא שלו

לשים חומר רך בין המכסה לפילטר שיספוג את המכה בלי כל המכאניקה שנשמעת לי קצת מוגזמת

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לשים חומר רך בין המכסה לפילטר שיספוג את המכה בלי כל המכאניקה שנשמעת לי קצת מוגזמת

רעיונות כאלו נבדקו כבר לפני 50 שנה לפחות. אבל לא תפסו מסיבות שונות (בהתחלה כי זה לא עניין את היצרניות, בהמשך כי הן לא הוכחו כאפקטיביות). המערכת הזאת היא אולי מערכת ההגנה הראשונה שנכנסה ליצור המוני (2006).

הבעיה היא שהולך הרגל פוגע במכסה המנוע ומנתר ממנו (עם הראש קדימה) ישר אל שמשת המכונית. בגלל זה אתה רואה את ריסוקי השמשה האופייניים במכוניות אחרי פגיעה בהולכי רגל.

http://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY/OVERVIEW/puehfpp.html

המנגנון הזה אמור "להדוף" מעט את הולך הרגל ולבלום את התנועה שלו על פני המכסה.

הרעיון הופיע לראשונה בסיטרואן וביגואר (מתברר שלא כל פטנט מוטורי חדש מוצאו מגרמניה).

• תוכן חדש...