Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי שרשור כזה כאן, ועניין אותי לדעת אם יש פה כאלה שמשתמשים בשעונים חכמים.

השעונים נהיו מאוד נפוצים לאחרונה ובגלל שהשעון יד שלי לא משמש אותי ביום יום אלא רק לעיתים חשבתי על לקנות שעון חכם ליום ליום.

מישהו מכיר? התנסה?

תודה :)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

רוב אלו לאנדרואיד שראיתי דיי מעפנים + הSDK שלהם בסוף היום דיי גרוע מעבר לנוטיפיקציות.

המלצה שלי? חכה לדור הבא של השעונים. רק עכשיו זה של אפל יצא באמת למכירה בצורה רחבה יותר + הוציא SDK ומראים קצת לשוק מה אפשר לעשות מבחינת UI , אפליקציות וכו (וגם זה לא ממש עדיין - רוב האפליקציות והדרך שהן רצות עכשיו דיי מזעזעת , אבל בwatchOS 2 הם דיי תיקנו).

יהיה פה ישור קו מסיבי בדור הקרוב לדעתי.

ליביו (נגעתי והשתמשתי קצת בשעוני אנדרואיד כאלו ואחרים , יש לי Apple watch ובתור מפתח כבר עדכנתי לwatchOS 2 והתחלתי לשחק עם הSDK שלו כדי לראות איך דברים רצים באמת)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ד״א - הדבר דיי נכון גם לגבי השעון של אפל שרחוק ממושלם וגם הוא מרגיש כמו דור 1 או נגיד 1.5

למי שמת על גאדג׳טים זה נחמד - ומשמש בעיקר כמסך נוטיפיקציות טוב (בלי רטט - לא שווה כלום - מה שאין לחלק מהשעוני אנדרואיד / לא ממש מיושם כראוי ברוב הנוטיפיקציות).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מכיר והתענייתי באחד כזה

סהכ מדובר לדעתי במוצר מאוד פרקטי עם המון פוטנציאל..

אישית אני מחכה שירדו קצת המחירים או שיגיע אחד באמת מפתיע.

שמתי עין על ה lg g watch שהוא עגול 360 מעלות (בניגוד למוטו שחסרה לו חתיכה קטנה)

ראיתי ושאלתי אנשים שמשתמשים במכשיר כזה.. הרבה המליצו.

פורסם

מאוד עניין אותי ולא קיבלתי תשובה מסרטוני יוטיוב. ניתן לשוחח דרך השעון? מכיל בתוכו ספיקר ומיקרופון?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לגבי הרטט, לא ידעתי שהפונקציה הזאת בכלל קיימת, וכשחושבים על זה, היא חובה.

השעון מתחבר בבלוטוס, האם אפשר להיות מחובר גם לאוזניות בלוטוס במקביל?

וכנראה שאני אחכה לדור הבא, אלא אם אני אמצא משהו נחמד במבצע זול, ואז יהיה לי עם מה להשתעשע קצת :)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אני משתמש מעת לעת בשעון של אסוס (ZenWatch), הוא קל ודק יחסית, יפה ואיכותי. המוצר לא יקר במיוחד (מחיר של שעון כזה מקביל לדגם קוורץ פשוט וממוצע של סוואטש, בשביל הפרופורציה), זה לא משהו שחייבים לחסוך עבורו ולחכות לגרסא הטובה יותר שתבוא פעם בעתיד... יהיה יותר טוב, נחליף. עד אז - עדכוני תוכנה עושים את העבודה.

שימושיות - כן, זה נחמד, אתה מתרגל בסיטואציות מסוימות לראות מידע על השעון ולא על הטלפון. הכרחי? ממש לא. עוזר? גבולי. לפעמים, בקטנה. אז למה בכל זאת? כי זה מוסיף לך עוד דרגת חופש, עוד ערוץ מידע שלפעמים יהיה קצת יותר נוח מהטלפון. זה כמו שאתה נוסע כל יום לעבודה באותה הדרך ולוקח לך 30 דקות, ואז יום אחד מוסיפים עוד נתיב באחד הכבישים שבדרך ואז הדרך מתקצרת ל-28 דקות. זה לא משמעותי, זה לא משנה לך את החיים, אבל אם חוסכים לך 2 דקות אז מה רע...?

הסיטואציה היחידה שבא אני ממש נעזר בשעון זה בהאזנה למוזיקה תוך כדי עבודה, עם אזניות, שימושי לקבל התרעה עם רטט ליד ולא לפספס שיחות. גם לזה, מן הסתם, יש פתרונות אחרים - אבל זה פתרון שמאוד נוח לי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רטט - ברוב שעוני האנדרואיד אין.

הם מתחברים בBluetooth , אפשר לחבר אוזניות במקביל בחלק. בסינים הקישקושים - התשובה היא לא - כי הם מתחברים כדיבורית - באלו שתומכים כראוי בAndroid wear התשובה היא כן (בתנאי שלמכשיר יש BTLE4.0 , אבל זה כמעט יש בהכל).

ודווקא אל תלך על משהו זול!

חכה למשהו נורמאלי שיתפוס אחוז נכבד בשוק בדור הבא (לתמיכה , אפליקציות וכו...) , זה משהו שרק אפל מסוגלים להרים בדור ראשון

Then dying is forgetting

פורסם

אני אישית לא רואה את הצורך בדבר כזה. לדעתי זה רק מגדיל את העבדות שלנו בלדאוג לטעון עוד מכשיר יום יום.

מאז עידן הפלאפונים הקטנים הפסקתי ללכת עם שעון, ממילא הפלאפון צמוד אלי רוב הזמן, והרבה יותר נוח בלי רצועה עם תכשיט כבד ומיותר על היד.

יש לי 3 שעונים מאוחסים שאולי פעם יראו אור יום, אבל אני בספק.

פורסם

אני פסימי מאוד לגבי העתיד של השעונים החכמים ככלי עזר לטלפון, אלא אם כן הם יחליפו בהדרגה את השימושים שלנו בטלפון ואז יהיה לנו רק שעון חכם - יש עוד כברת דרך עד לשם, אם בכלל.

פורסם

עוד סיבה למה זה לא תופס מי יודע מה - אנשים פשוט לא אוהבים ללבוש/לענוד גדג'טים.

זה אומנם נוח ושימושי, אבל כמעט תמיד יש לזה קונוטציה שלילית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניתן לבצע שיחות דרך השעון? כלומר עם ספיקר ומיקרופון מובנים?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...