Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית סחיבה בברלינגו HDI 1.6

YANIVAII
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

ברשותי ברלינגו 1.6 HDI 2010

לפני שבוע שמעתי רעשים מוזרים בכיוון המנוע והתברר שאחד הבוכנות דופקות כך המוסכניק אמר

ושיפץ את המנוע.

אחרי שהוצאתי

את הרכב מהמוסך אני מרגיש שהרכב לא סוחב כמו שהיה והתגובה שלו איטית וכבדה

והיום במיוחד כשנסעתי לירושלים הרכב לא נסע יותר מ 70 קמש בעליות מה שזכור לי שההיתי עולה אותם בכיף עם מזגן

לדעתי זה משהו עם הטורבו יש למישהו רעיונות לפני שאני פונה למוסך כי הוא אומר שהכול כשורה

נ.ב

לא נדלקה שום נורה

והטורים כרגיל.. לא נתקעים על 2500 סלד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נשמע לי כ"כ אמין שאחת הבוכנות "דופקת".

מה שקורה במנועים האלה מתקלות נפוצות שאני מכיר זה אינג'קטור משתין שגורם לרעשי נקישות, החלפת אינג'קטור(או סט אינג'קטורים)+קידוד פותר את הבעיה.

קשה לי להאמין שביצעו למנוע חריטת גל ארכובה, זה לא מצליח בדיזל במיוחד לא במנועים האלה.

צרף חשבונית או פירוט עבודות+חלקים כדי שיהיה יותר כיוון ולא השערות.

לפי השורה האחורנה שכבת אני מסיק ומשער שהייתה לך תופעה לפני ה"שיפוץ מנוע" שהסל"ד בנוסף גם לא היה עובר את ה 2500סל"ד וזה עוד יותר מחזק את דברי לגבי בעיית מזרקים, כאשר המחשב מנוע מזהה לחצי דלק לא תקינים הוא עובד במצב חירום.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה המהירה ראשית

ואני רשמתי שלפני שיפוץ המנוע האוטו היה סוחב יותר מידי טוב ועכשיו זה הבדל עצום בכול אופן בשני המכרים לפני ואחרי הסלד כרגיל עובר את 2500

לדעתי בזמן ההרכבה המוסכניק לא הרכיב משהו נכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי המוסכניק שלך לא כל כך "מוסכניק" , אם הוא אמר לך שאחת הבוכנות דופקות ובאמת הוא "עשה" לך שיפוץ , לפחות הרכב היה אמור לחזור כמו שהוא היה , יכול להיות שהוא שיפץ לך את המנוע לשווא בלי לפתור באמת את התקלה, המנועים האלה דיי אמינים אפילו יותר מדיי אמינים. כמו שמעליי אמרו צרף חשבונית שנדע על מה "גנבו" אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...