Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את אותו הרכב וצריכה של 1 ל 8.5 בתוך העיר עם מזגן היא נורמלית לחלוטין (עדיין אפשר לשפר כ 20 אחוז עם הסתגלות לנהיגה בעדינות)

בבין עירוני היא צורכת 1 ל 14 לערך

פורסם

תקפיד על לחץ אוויר תקין בצמיגים, מיכל דלק לא צריך למלא עד הסוף (משקל עודף), רגל כבדה פחות על דוושת הגז, טיפולים בזמן עם חלקים איכותיים. הרשת מלאה בטיפים.

פורסם (נערך)

אם היה שותה לי 1 ל 8 בעיר עם או בלי מזגן הייתי מעיף את הרכב לכל הרוחות כבר מזמן.

מחוץ לעיר כביש 6 אתה יכול לקבל גם 1 ל 15 במהירות שיוט 110 בכיף.

לפי דעתי אתם סובלים מצריכת דחק מוגברת בגלל ש:

הרכב מוזנח ו/או לא מטופל כמו שצריך ו/או כן מטופל אך במינימום הנדרש ו/או ישנם רכיבים שבחיים לא נגעו בהם כי בטויוטה זה לא מתקלקל כגון מצערת. ניקוי חיישנים ועוד ולכן בנסיעה "נורמאלית" אתם לוחצים בדוושה כי הרכב לא סוחב בצורה אופטימאלית ובגלל זה הוא שותה לך 1 ל 8 בתוך העיר כשבפועל ניתן להוציא ב 30 אחוז צריכת דלק טוב יותר.

מאידך אולי עדיף לא לטפל ולא להתעסק כך חוסכים עלויות טיפול וזמן התעסקות... אז שמים עוד 100 שקל בכל מילוי....גם אפשרות. הכל בכיף.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

המצערת אכן אלקטרונית(אין כבל).

אבל זה לא אומר שלא צריך לפרק ולנקות אותה.

תוסף לדלק לא מנקה חיישנים.(מי אמר לך את זה)?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

דפקת את הפילטר על הריצפה כדי לנקות?

פילטר אויר לא מנקים. זורקים לפח וקונים חדש.

רוב הסיכויים שקרעת אותו וכרגע נכנס לך זבל למנוע.

חוץ מזה איזה שמן שמו לך בטיפול? כבלי הצתה נבדקו? פלאגים?

בלי קשר, אל תצפה ליותר מידי, גם במקור מדובר במקרר על גלגלים.

• תוכן חדש...