Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ישלי ניסאן אלמרה 2001, רציתי לשאול היום לקחתי את האוטו למוסך לבדיקה ואמרו לי שצריך להחליף

ברקסים + רפידות + כיון פרונט= 1000ש"ח (השאלה הא האם המחיר טוב )

והשאלה השניה האוטו אוכל דלק כמו מים משהו כמו 1-8 ק"מ האם קיים פילטר דלק באוטו שניתן יהיה להחליפו והאם בכלל יעזור????

עריכה אחרונה על ידי dor_11
פורסם

צלחות רפידות קדימה אחורה?

כיוון פרונט עולה מ150-280.

סט צלחות+רפידות סיני יעלה בסביבות ה400-500 .

פורסם

חסרים המון פרטים כמו למשל איזו חברה של ברקסים המוסך הציע להרכיב? ATE? LUCAS? REMSA? OMP? SAMKO? או זבל סיני אחר? ומה בדיוק מחליפים? צלחות+רפידות או גם וגם? ולמה יש צורך בכיוון פרונט?.

פורסם (נערך)

4 צלחות +4 רפידות + כיוון פרונט !

הוא אומר שהגלגלים מכונסים פנימה (\ /ׂ)

החברה לא בדקתי אבל הוא אמר מקורי של ניסאן

עריכה אחרונה על ידי dor_11
פורסם

חשוב לדעת מה שם החברה, מציע לך לבדוק מול חנויות חלקי חילוף מה העלויות של הצלחות והרפידות (הפער בין חברה טובה לזבל סיני יכול להגיע ל 300%) ואפילו אפשר לקחת הצעת מחיר ממוסך נוסף ולהשוות.

פורסם
4 צלחות +4 רפידות + כיוון פרונט !

הוא אומר שהגלגלים מכונסים פנימה (\ /ׂ)

החברה לא בדקתי אבל הוא אמר מקורי של ניסאן

במחיר הזה לחלקים מקוריים, הייתי גם משאיר טיפ.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
במחיר הזה לחלקים מקוריים, הייתי גם משאיר טיפ.

לא יכול להיות שזה מחיר של מקורי, זה מחיר לסחורה סינית זולה.

פורסם
לא יכול להיות שזה מחיר של מקורי, זה מחיר לסחורה סינית זולה.

באין הצגת מידע אחר כמו קבלה או הצעת מחיר בכתב אנחנו צריכים להאמין לפות"ש,

למרות שכמוך גם אני מטיל ספק בהצעה המגוחכת הזאת, זה המחיר ל4 צלחת נטו.

הראל

איפה הקאץ' ?

פורסם

זה מה אמר לי הבחור מהמוסך , כמובן שמקורי קשה מאוד להאמין למה בדקתי אצל דוד לוי מב"ש (חלקי חילוף)

וסה"כ החלקים ללא עבודה (570-670) .... 170 רפידות ,עד 200 שח" צלחות קדמיות ועד 300 אחוריות.

השאלה כמה כסף לוקחים על עבודה ?

פורסם

במקומך הייתי הולך עם ראש בקיר, מבקש מהמוסך להראות לך את החלקים המקוריים שיורכבו ברכבך ולצפות ברכבך בזמן הטיפול כך שמבצעים את העבודה עם החלקים המקוריים.

הראל

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...