Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה הקיימת באוטו היא שכאשר המזגן מופעל לשניות הראשונות יוצא ריח רע ולא נעים כל כך (של עובש/מאובק).

בנוסף כאשר המזגן לא פעיל ויוצא אוויר רגיל מהפתחי איוורור הריח עדיין קיים.

יש לציין כי הוחלף פילטר מזגן לחדש בטיפול האחרון (לפני כמה חודשים).

האם ישנם פילטרים אולי בתוך האוטו שצריך לנקות?

בתודה לעוזרים:-D

פורסם

1. אין שום פילטרים נוספים שיש לנקות.

2. עלייך לבצע טיפול מקצועי להשמדת בקטריות במערכת מיזוג האוויר.

האם אתה מעשן ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מעשן, האוטו מטופח שמור ונקי אני מאוד קפדן בנושא.

מהו טיפול בקטריות? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר שכזה

פורסם

יש תרסיס מיוחד להשמדת בקטריות ועובש במערכת מיזוג האוויר ברכב. עליך לרסס אותו לתוך פתח יניקת האוויר בתא הנוסעים ולהפעיל את המזגן במצב סירקולציה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי תודה רבה, אשמח לסיוע איך הוא נקרא/נראה.

ואיפה אפשר לרכוש אותו אוטו דיפו או אפילו בצ'מפיון?

פורסם

הריח הזה ככל הנראה נגרם מעובש שהצטבר בזמן שהפעלת מזגן , ביום חמים וכל הלחות נשארה במערכת והנה לך בקטריות , עשה לך מנהג קצר , 5 דקות לפני שאתה מגיע לבית אחרי שנהגת עם מזגן זמן רב , הפעל את המיזוג על איוורר בלבד ללא מיזוג , גם אני סבלתי כל קיץ מהסירחון הזה , קניתי תרסיס ריססתי לתוך היניקה של המזגן (הוצאתי את הפילטר כמובן) תוך כדי שזה עובד , ועכשיו ברגע שאני נוהג עם מזגן כמה דקות לפני שאני מגיע מכבה את המזגן ומשאיר את האיוורר ופלא כבר 2 קייצים הכל בסדר אצלי.

• תוכן חדש...