Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה שנת 2002 אם יצא לכם לראות/לשים לב כשסוגרים את התא מטען של הרכב הדלת פשוט בלי ריבאונד ומשלב מסויים היא פשוט צונחת בטריקה(מה שגורם לבעלים חריקת שיניים עצבנית)...

ברוב הרכבים(גם הפשוטים והזולים) שראיתי יש איזוהי בוכנה או מיסב או משהו שמונע מהדלת להיטרק אבל עדיין מאט את צניחתה.. למה במזדה לא חשבו על זה???

מישהו ניסה או שלמישהו יש רעיון איך לעשות מנגנון שיאט את הצניחה אבל עדיין יגיע לסגירת התא?

פשוט אחרי כל כך הרבה פעמים שמאבטחים או חברים שיחררו לחופשי את הדלת והיא ניטרקה(ואני חיפשתי כלי חד באותו(באוטו) רגע) החלטתי שנמאס...

אני רוצה להרכיב מנגנון שפשוט יאט את הסגירה אבל לא יפריע לפתיחה.. יש רעיונות??

:wink:

פורסם

בהנחה שלא מדובר בלנטיס F , יש על הציר קפיץ שאמור למנוע את הטריקה. בדוק אולי הוא השתחרר (הרכב עבר אולי תאונה או משהו דומה ?)

פורסם

זה תופעה בהרבה מכוניות יפניו,אצלנו בהונדה סיוויק זה ככה וגם באקורד של חבר שלי זה אותו הדבר אז פשוט צריך לסגור את המכנסה באגאז' בליטוף כי עם ממש מעט כח הוא ניטרק

• תוכן חדש...