Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מעוניין במכון פרונט איכותי ואמין בנתניה עצמה לאחר שהתאכזבתי מהכיוונים שעשו לי בעיר שאני גר בה.

יש ?

חשבתי על צ'אק אפ, יש ביקורות מאוד טובות עליהם בכללי.

מצד שני, זאת פנצ'רייה במהות בסך הכל.

תודה.

פורסם (נערך)

יש לך את צמיגי מקסיקו שמומלצים, וגם צמיגי מלי פתח לאחרונה ליד הפנצריה שלו מכון פרונטים.

שניהם באיזור התעשיה הישן של נתניה.

עריכה : אני ואסף הגבנו ביחד בכל מקרה אתה מבין את ההשלכה.

עריכה אחרונה על ידי CaR MaN

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מקסיקו ברחוב אורט 19 אזה"ת הישן.

בפעם האחרונה שעשיתי שם, גבו ממני 200 שקל.

מקסיקו.jpg

עריכה: ידידי עמית הקדים אותי.

Stay Dirty

פורסם

כפי שרשמו מעלי, יש את מקסיקו ומלי, הם מאד קרובים האחד לשני, באזה"ת הישן.

יש לי התנסות עם מלי, החלפתי שם צמיגים ועשיתי פרונט. מאד שירותיים, ויצאתי מרוצה.

פורסם
מקסיקו ברחוב אורט 19 אזה"ת הישן.

בפעם האחרונה שעשיתי שם, גבו ממני 200 שקל.

[ATTACH=CONFIG]425510[/ATTACH]

עריכה: ידידי עמית הקדים אותי.

אהלן אספיקו.. רציתי לשאול גם אם זו שאלה טיפשית, האם הם עושים נסיעת מבחן על הרכב לאחר מכן ?

זאת אומרת יש עם מי לדבר במידה ויש בעיות או זויות ?

זה יותר חשוב לי מהמחיר, שהוא בסדר גמור תמורת 2XX.

פורסם (נערך)

היום הלכתי למוסך מקסיקו.

תשומת לב כמו שצריך, מקצועיות ואמינות. הרכב שלי מושך ימינה, הרכב הועלה על הליפט, נבדק במחשב ונראה כי ישנן סטיות, אך הם אמרו לי שזה לא מחייב כיוון וזה לא אמור לגרום כרגע לשחיקה ומשיכה. לאחר מכן עשו לי כיוון "שפור" כי הייתה סטיה קלה והחליפו לי בין גלגל ימין לשמאל, נסיעת מבחן של אחד הבחורים שם, קבלת הרכב וכל זה מהר מאוד עם תשומת לב מדוייקת. חשוב לציין את השירות שלהם, אם כי לא ביררתי איך קוראים להם וזה חבל.

אני כמובן איאלץ לעשות פרונט עוד כמה חודשים לשקט הנפשי, אבל אין ספק שהתרשמתי לטובה מהמקצועיות ומהיחס ואני שמח שנסעתי 20+ דקות בשבילם!

בסופו של דבר הרכב מושך עכשיו יותר שמאלה לאחר ההחלפה, מה שאומר כנראה שהגלגלים שלי נדפקו:roll:. נו בטח, עם כל הבורות בעיר שלי, מהנדסים &*#%@#%$.

מבחינתי, אמינות ושירות עדיפים מבחינתי על מחיר, וגם אם איאלץ לשלם למישהו, בכללי עוד 200 ו300 שקלים ומעלה אבל אני ידוע שהרכב שלי ירד מהליפט עם המידע המדויק שקרה או לא קרה ולא המצאות ושקרים ונזקים זה שווה את זה.

אגב, בקורולה שלי במחשב ניתן להתבלבל בקלות, וכנראה הכיוון האחרון שנעשה לי היה לפי קורולה עם מתלה אחר, משום מה הפרונט עדיין יציב יחסית למזלי.

והכי חשוב, שהרבה מוסכניקים אומרינם שהרכב שלי נוסע מצויין, ועוד עם 275 אלף ושנת 99, מוכיח לי כמה צריך לשמור על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא אחזור אליהם בגלל המשיכות, כי אין טעם. אני לא מתכוון להחליף צמיגים, בטח כי הם חדשים יחסית ולא שחוקים.

לדעתי, הבעיות התחילו בגלל שהחלפתי בוקסות משולש חליפויות, אבל לך תוכיח שזה בגלל זה.

המחיר סביר, 100 שקל כולל כיוון קטן.

פורסם

לא, העברתי רק את הקדמיים אחד בין השני. עכשיו המשיכה היא יותר שמאלה.

בעיקרון יש לי צמיגי FALKEN מאחורה שצריך לעשות להם רוטציה אחרי כמה זמן, איך מזהים ?

האמת, שקיבלתי המון בומבות לצערי הרב מבורות וכאלו עקב גחון מאוד נמוך יחסית...לא אתפלא אם נדפק משהו בצמיג מבפנים.

פורסם

תעביר קדמיים אחורה ותראה אם יש השפעה על ההיגוי.

בפאלקן לזכרוני יש פנימי וחיצוני, ואין כיוון סיבוב, לכן החלפה כמו שמתואר בציור אמורה להיות נכונה.

פורסם
100 שקל על כוון פרונט?

זה לא כיוון פרונט מלא...לא חשבו שאני צריך ולכן לא ביצעו. מה שכן עשו לי כיוון גלגלים שזה קצת שונה.

האמת שאני כמעט בטוח שכל הבלאגן הזה נגרם מבוקסות משולש חליפיות, אין מצב בעולם שזה לא בגלל זה.

האמן לי , מכיר את הרכב מצויין ואת ההיגוי שלו , לאחר ההחלפה הטיפשית הזאת ההגה קשה יותר וגם פחות יציב.

לפחות האוטו תמיד משך קצת, אבל הפעם זה יותר מרגיז.

מוסר השכל, לא לגעת בחלקים שעדיין עושים את העבודה גם אם הם נראים בלויים.

כל ההפחדות המיותרות האלו שדברים עלולים להתפרק, שטויות במיץ עגבניות.

פעם ראיתם משולש שהתפרק בגלל בוקסה או בולג'וינט שלא ברכב שטח ?

אם הייתי כיום יכול להחזיר את הרכב שלי ללפני כ 4 חודשים הייתי נותן מיליון דולר, תושבת מנוע מקורית אוטו לא רועד, הגה קליל ורגיל, בובה של רכב...הורדתי גשר ומשולשים ותושבות ונדפק הכל.

לפחות טוב שיש מוסכים נורמליים שעוזרים קצת ולא דוחפים סתם דברים.

אחזור למקסיקו בשנית בכיוון פרונט הבא.

פורסם

יש לך את אדיר פרונט ברחוב הכדר

שבנוסף אם יש לך בעיה בפרונט או במתלה הוא יוכל לסדר לך ולא לעשות לך כיוון שיחזיק דקה וחצי

• תוכן חדש...