Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווינדוס 10 מערכת הפעלה מצויינת, נכון, אולי צריך עוד ליטושים פה ושם אבל אני בטוח שזה יטופל בחבילת העדכונים הבאה. כל התוכנות שלי עובדות למעט תוכנה אחת לצפיה בתכני בלוריי שגורמת למחשב לקרוס בגלל תאימות דרייברים (חזרתי גרסה אחת אחורה כדי למנוע את הבעיה). בקיצור, מערכת הפעלה נהדרת, נשאר איתה ולא מסתכל אחורה.

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד יהיו אנשים שיתגעגעו לעבר. לא אשכח מישהו מחוג המכרים שהתקין חלונות 95 ואח"כ התלונן ש"אכלו לו את הדוס".

דווקא חלונות 8/8.1 זכו להרבה קיטורים, אבל, שוב, מתברר שגם אנשים צעירים מתקשים להתרגל לשינויים בממשק, ושום דבר אחר לא מעניין אותם.

ד"א, גם הויסטה המקוללת, אחרי SP, היתה בכלל לא רעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון, vista אחרי sp2 היתה 7 לכל עניין ודבר, למעט התמיכה העדכנית יותר ב DirectX, שמהווה עד היום "קלף" עבור מיקרוסופט לגרום לאנשים/גיימרים לשדרג.

Adidas1, אשמח לדעת באיזו בבקשה תוכנה לבלוריי אתה משתמש. אין לי עצבים לקנפג את MPC-HC למטרה הזו.

פורסם

דווקא חלונות 8/8.1 זכו להרבה קיטורים, אבל, שוב, מתברר שגם אנשים צעירים מתקשים להתרגל לשינויים בממשק, ושום דבר אחר לא מעניין אותם.

לא הבנתי את השימוש במילה "דווקא" אתה רוצה לציין שחלונות 8 היתה מערכת טובה?

10 היא מערכת עם שינויים רבים בממשק יחסית ל 7 וגם ל 8 ואני עדין מתרגל לשינויים אבל לא אומר על 10 שהיא קקה של מערכת.

יש שינויים שכדאי להתרגל אליהם למשל זכיה בלוטו ויש שינויים שכדאי לברוח מהם למשל בעל שמתחיל להכות את אישתו, אין לה שום סיבה ללמוד להתרגל לזה, אבל תמיד יש את הנשים שחושבות שזה מגיע להן...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

8.1 היתה ועודנה מערכת מצויינת, תיקנה כמה חסרונות שהיו ב-8, בעקר מבחינת הממשק. רק ענין של הרגלים. עולה על 7 בכל עניין, בעקר בזריזות. אבל אם אתה רוצה להשאר בעשור הקודם - תהיה לי מבורך. אני מעדיף להתקדם.

לגבי 10 - צריך לבחון מה באמת בעיית הפרטיות שבה. אני ביטלתי שורה של אפשרויות שנחשבות פוגעות בפרטיות, העתיד יאמר מה משמעות התכונות, במיוחד בעידן שבו כל אחד מספר בפרצופספר כאשר הוא יורד ממרכז הכרמל להדר ועושה צ'ק אין בכרמלית, ושמכשיר האנדרואיד שומר את היסטוריית הנסיעות שלו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
נכון, vista אחרי sp2 היתה 7 לכל עניין ודבר, למעט התמיכה העדכנית יותר ב DirectX, שמהווה עד היום "קלף" עבור מיקרוסופט לגרום לאנשים/גיימרים לשדרג.

Adidas1, אשמח לדעת באיזו בבקשה תוכנה לבלוריי אתה משתמש. אין לי עצבים לקנפג את MPC-HC למטרה הזו.

אני משתמש בתוכנה Arcsoft TMT, היא פותחת תיקיות בלוריי מלא כולל תפריט הבלוריי. יש בונוס קטן, יש קבצים שאפשר להחליף בתוכנה כדי לטעון כתוביות חיצוניות (.srt ודומה). תוכל לראות כאן מדריך שכתבתי:

https://techreviewstricksandtips.wordpress.com/2014/03/08/how-to-add-subtitles-to-a-bluray-movie/

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

רק לי מציקה ההתפתחות בממשקי תוכנה שמפרידה יותר ויותר בין משתמש למתכנת?

בכיתה ב' הייתי עובד עם DOS ואז Norton Commander.

לא היה קשה להיפרד מ-98 ולעבור ל-XP כמו המעבר מ-XP ל-7.

אני לא מסוגל לדמיין את עצמי משתמש ב-8 או 10.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
לא היה קשה להיפרד מ-98 ולעבור ל-XP כמו המעבר מ-XP ל-7.

למי ששיחק (ולא רק), היה. אני עד היום זוכר את ההתלהמויות של "כמה Win98 SE טובה לגיימינג ; כמה XP מחורבנת". XP היתה מהפכנית בעיקר בשל המעבר להיות מערכת מבוססת על הקרנל של NT היציבה, כנ"ל לגבי Windows 2000, שגם כשהשוותה ל XP היו כאלו שהעדיפו את 2000, לאו דווקא למטרות עסקיות אלא בשל תמיכת דרייברים ותוכנות קודמת.

הנקודה הזו כבר צויינה בשרשור והיא עתידה לחזור על עצמה בכל שחרור חדש של מערכת הפעלה. בסופו של דבר השדרוג יתבצע, מקסימום תפסח על גירסה אחת, אך אתה לא תשאר בחלונות 7 לאורך זמן.

אדידס, תודה רבה! :-)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
8 עולה על 7 בממשק? יש סיכוי שאתה עובד של מיקרוסופט?

ממש לא. רק משתמש במערכות ההפעלה שלהם מזה 28 שנה. החל מ-DOS (נדמה לי גרסה 3.1), דרך Win 3.11, 98SE, XP, Vista, 7, 8.1, 10 . יש לי ראש פתוח לשינויים, מתרגל אליהם מהר מאד.

פורסם

אז נניח ויש לי DELL INSPIRON i7 שמתקרב לגיל 5 תיכף ומריץ WIN7 שלא פורמטה לעולם.

ונניח ואני שוקל לקנות SSD כדי להפוך אותו לעיקרי ולהשתמש בHDD במגירה שתשב במקום הCD כאחסון - הייתם ממליצים להתקין 10 או להישאר עם 7 אחרי המעבר?

יש סיבה לא להתקין 10?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

טרם מצאתי סיבה שכזו.

10 מספקת את הנוחות והזריזות של 7, ללא הטוויקים הממשקיים המותאמים למסכי מגע שנדחפו לכלל המשתמשים ב 8 ו 8.1 - אותם טוויקים שלמעשה עוררו את כל העליהום על 8 ו 8.1.

ב 10 אמנם הושארו כמה הזיות שלא רלוונטיות למחשבים שולחניים אותן אתה מתבקש להגדיר בשלבי ההגדרה הראשוניים כמו שיתוף "מידע על מיקום" ו"שירותי מפות" שביטלתי ישר, אך חוץ מזה הכל טוב.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

יש סיבה לא להתקין 10?

תראה, בשלב מסויים 7 תמות, עם כל הפופולריות של XP מיקרוסופט הרגה אותה השנה

ה 7 לא תמות בשלוש שנים הקרובות וכנראה גם לא בחמש אבל מתי שהוא תוכנות כבר יותאמו טוב יותר ל 10 וכדומה

בגלל ראיה עתידית כזו החלטתי כבר עכשיו להתקדם ל 10 ולנהנות מהשדרוג חינם ולא לחכות שנתיים עד שכל השוק יותאם במלואו ל 10 אבל אולי השדרוג מ 7 יעלה כסף

לדל בן 5 אולי בכל זאת היתי נשאר עם 7, כל הדרייברים מותאמים פיקס וזה לא שתה מחליף לו רכיבים כל יום או מיעד אותו לשרוד עוד 10 שנים כמחשב עיקרי

ממש לא. רק משתמש במערכות ההפעלה שלהם מזה 28 שנה. החל מ-DOS (נדמה לי גרסה 3.1), דרך Win 3.11, 98SE, XP, Vista, 7, 8.1, 10 . יש לי ראש פתוח לשינויים, מתרגל אליהם מהר מאד.

נשמע לי שאתה מחפש להצדיק די בכוח כל שינוי שמיקרוסופט עשו, כמו שאמרתי לא לכל שינוי צריך להתרגל ולא כל שינוי הוא טוב, מה לעשות חלק מהשינויים היו גרועים, ויסטה לא היתה רעה בגלל ממשק, היה היתה כבדה ואיטית בצורה בלתי נסבלת גם על מחשבים טובים, לא הזכרת את מילניום שקרסה כל הזמן, ואם נלך הצידה למשל עד היום סקייפ לא נותנת רבע מחווית השימוש שנתן המסנגר שמיקרוסופט הרגה ושלחה אנשים ישירות למתחרים במקום לסקייפ כמו שהם קיוו

אני חושב שאם אציין את הרקורד שלי יהיה ברור שאני early adapter ככה שאני האחרון שיהיה אפשר להאשים אותו בקבעון או בנוסטלגיה אבל לא הכל אני מקבל בזרועות פתוחות ובלי בקורתיות, לא כל מה שחדש הוא טוב.

אסיים באמירה

A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good.

A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good. .jpg

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אצלי שלושה מחשבים שודרגו ל-10 ועוד אחד ממתין לקבלת השדרוג (למעשה טאבלט משופר), בינתיים מרוצים ואין שום בעיות תאימות, וזה כולל את הבן הבכור שנזקק לכל מיני תוכנות ללימודים (תואר שני בטכניון).

אני עדיין סובל מה-XP בעבודה (ארגון גדול מאד ובהתאם לכך תנועה איטית מאד), וגם על נטבוק אחד שזרוק במחסן. בבית יש עדיין 1-2 מחשבים שממתינים להורדת ה-10.

תביא בחשבון שההורדה חינם היא לשנה מיום שחרור ה-10, כך שנותרו לך בערך 10 חודשים.

• תוכן חדש...