Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ברשותי נקסוס 4 המריץ לוליפופ 5.1 האחרון ביותר.

המכשיר ברשותי שנתיים ברוטו ואני אסביר.

11וחצי חודשים עם מכשיר "1" אשר לו התקלקל הדיגיטייזר, נשלח לגוגל ארה"ב במסגרת האחריות.

שבוע לאחר מכן קיבלתי נקסוס מחודש, סגור בקופסא, ממש כמו חדש, איתו אני עובד עד ליום זה מאוגוסט2014.

נכון לרגע זה, המכשיר מנותק מהמטען ב7 בבוקר בכל יום, עומד על 100% סוללה, בשעה 11-12 בצהריים נמצא כבר על 40%, עד 3 בצהריים מגיע לפריקה מלאה - 0%.

ב3 בצהריים נכנס להטענה נוספת, מטפס לכ-70% ואז מנתק (אילוצים של זמן), עד 12-1 בלילה, אני מגיע ל0% שוב.

זאת אומרת - 2 פריקות מלאות במהלך 24 שעות.

בשביל לוודא, הורדתי את אפליקציית ANTUTU, יש שם BATTERY TEST (שונה מבדיקת ביצועים).

על פי האפליקציה, לנקסוס 4 רגיל , אמורה להתקבל תוצאה של 7000, הבטריה שלי קיבלה 3500 (שזה מאד מאד נמוך, גם בהשוואה למכשירים).

שימושים: כ20-30 שיחות ביום, כ200 הודעות וואטסאפ, כמה מיילים, בכל כניסה לרכב המכשיר מפעיל באופן אוטומאטי בלוטוס' ו"נקודת גישת WIFI" למערכת האנדרואיד ברכב (נכנס לרכב כ10 פעמים ביום), עריכת קבצי טקסט וNOTES, ו...אולי...צילום תמונה אחת ביום.

איך אפשר לוודא שזה סוללה גמורה ב100%?

יש סוללה מקורית באיביי בעלות של 40 שקל, אין לי עניין להמתין חודש עד שהיא תגיע רק בשביל לגלות שזה לא עבד ועדיין יש בעיות, לכן ההתלבטות אם להזמין או לא.

במידה וזה לא סוללה, וזה בעצם המכשיר שלי אשר מזדקן "וכבר עשה את שלו", עדיף לי לרכוש נקסוס5 חדש וזהו.

דעתכם?

*לא מוכן לשמוע על החלפת מכשיר אחר או הצעות של מכשירים מחברות אחרות, יש סיבה שאני משתמש רק בנקסוס.

פורסם

רוב הסיכויים שאפליקציה אחת או יותר עושות לך שמות בצריכה האנרגיה.

הרכיבים הבזבזנים ביותר הם הח WIFI וה GPS ו דור 3.

תפעיל את המכשיר על דור 2, (2G) כבה את האינטרנט הסלולרי (DATA) כבה את ה WIFI ואת ה GPS. ותראה כמה זמן מחזיק לך המכשיר.

אני עד היום עם נקסוס 1 שנקנה ב 2010 ועם הסוללה המקורית שמחזיקה היום כ 70% ממה שהייתה במקור. פה ושם היו מצבים שפתאום מצאתי שהיא מתרוקנת במהירות, אבל תמיד האשמה נמצאה אצל אחת מהאפליקציות.

פורסם

החלפתי סוללה ב N4 שלי לפני שבוע, נראה שיפור ניכר בזמן סוללה.

וגם אצלי היו תופעות דומות לשלך.

ההשקעה שווה 40 שקל, והסוללה היגיע תוך שבועיים אצלי.

פורסם
רוב הסיכויים שאפליקציה אחת או יותר עושות לך שמות בצריכה האנרגיה.

הרכיבים הבזבזנים ביותר הם הח WIFI וה GPS ו דור 3.

תפעיל את המכשיר על דור 2, (2G) כבה את האינטרנט הסלולרי (DATA) כבה את ה WIFI ואת ה GPS. ותראה כמה זמן מחזיק לך המכשיר.

אני עד היום עם נקסוס 1 שנקנה ב 2010 ועם הסוללה המקורית שמחזיקה היום כ 70% ממה שהייתה במקור. פה ושם היו מצבים שפתאום מצאתי שהיא מתרוקנת במהירות, אבל תמיד האשמה נמצאה אצל אחת מהאפליקציות.

+1

אל תשכח לכבות את המכשיר ולשים במגירה...

ועכשיו ברצינות אם יש לך רוט תתקין BetterBatteryStats ותראה מה אוכל לך את הסוללה

אם אין לך רוט, חכה בטח תיכף ימליצו על משהו אחר

פורסם

אין רוט, מכשיר סטוק לחלוטין ומעדיף שישאר ככה, זו בדיוק הסיבה שזה נקסוס, לא צריך לגעת בכלום והכל עובד, ועדיין עובד ללא תקלות ותקיעות.

מרטינס - לא רוצה לכבות כלום, אם הייתי רוצה מכשיר 'ללא' הייתי משתמש בנוקיה ישן שיחזיק לי שבוע מטעינה לטעינה.

כפי שציינתי, המכשיר שלי מפעיל HOTSPOT כ10 פעמים ביום, ומזרים כ6 ג'יגה בחודש (TUNEIN\YOUTUBE\WAZE) בכל נסיעה ברכב דרך מערכת האנדרואיד שברכב).

פורסם

בבקשה:

1. GSam battery monitor

2. OS monitor

3. Wakelock detector

אלו שלוש תוכנות שונות שעושות פעולות שונות. בעזרת שלושתן ביחד תוכל לדעת בודאות אם יש לך בעיית תוכנה שרצה כל הזמן, או סוללה שעשתה את שלה.

דני

פורסם

מתעלק על השרשור בקשר לנקסוס 4

אז ככה, אחרי העידכון האחרון הטלפון התחיל להתכבות לבד ונדלק רק כאשר הכבל טעינה מחובר. קליטה נעלמת סתם ככה וכל הדלקה הוא עושה OPTIMIZING SYSTEM APPS כמו שיש אחרי התקנת רום חדש\ניקוי CACHE.

מישהו מכיר את התופעה? שווה להתקין רום אחר לבדוק או שהוא עשה את שלו?

המכשיר סטוק.

• תוכן חדש...