Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לאחרונה קיט שלם של מגוויאר לניקוי הרכב, אבל עד היום לא השתמשתי בווקס כשניקיתי את הרכב.

אני מעוניין לנסות וזקוק לעצות, בעיקר כי אני מפחד שישארו כתמים של הווקס על הרכב.

דבר ראשון, האם הווקס הנוזלי של מגוויאר מומלץ? לחבר שלי יש עודף של Turtle Wax ואם תגידו לי שזה העדיף אשתמש בשלו.

ורציתי לשאול לגבי אופן השימוש כדי להיות בטוח(ידני כמובן): צריך לשפוך קצת מהוקס על הפד ולמרוח בתנועות מעגליות, לאחר מכן לנגב עם מטלית המייקרופייבר? אחרי כמה זמן של מריחה צריך לנקות עם המטלית?

ואיך זה שאני רואה תוצאות לא מוצלחות של חברים וכתמים, או בעצם, מאיזה טעויות כדאי להימנע כשעושים וקס?

חשוב לציין שהרכב עבר פוליש רק לפני כחצי שנה, לא תהיה בעיה לעשות וקס? (אם זה קשור)

תודה :)

פורסם

הווקסים שלהם בסדר גמור,לגבי הזמן שהווקס צריך להתייבש צריך להיות רשום על הבקבוק,אבל אופן העבודה שרשמת נכון.

יש ווקסים שאם מורחים אותם על שטחים לא צבועים בפגוש אם יש אזור של פלסטיק שחור,משאירים סימנים,לכן כדאי להימנע מזה.

כמו כן לא לבצע ווקס על רכב חם,וכמובן הרכב צריך להיות נקי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר פתחתי שרשור :D , רציתי לשאול האם ה grid guard הכרחי בשטיפת הרכב? לא קיבלתי את זה עם הקיט ואני שומע הרבה אומרים שזה חשוב.

פורסם

אני לא משתמש,אם יש צינור זה מצוין אם לא אז בשיטת 2 דליים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותך אתעלק על השרשור, האם הווקס של מגוואיר מתאים ליישום על רכבים בעלי צבע מטאלי? (שחור מטאלי)

פורסם

כן אין בעיה.

פורסם

לגבי השאלה בתחילת השרשור, אני רוצה לחדד - החלק הכי חשוב ביישום וקס הוא הכנת הצבע. שטיפה, פלסטלינה, וניקוי הצבע בעזרת או IPA או Paint cleanser (נקרא גם Cleaner Wax או All in One - יש הבדלים בין כל המוצרים הללו, אבל הרעיון הבסיסי שלהם זהה).

אם כבר פתחתי שרשור :D , רציתי לשאול האם ה grid guard הכרחי בשטיפת הרכב? לא קיבלתי את זה עם הקיט ואני שומע הרבה אומרים שזה חשוב.

ה-grit guard מאד שימושי, אך לא הכרחי. אני כן ממליץ להשיג אותו, ועד אז לשפשף את הכפפה בדלי השטיפה עם היד להסרת הלכלוך.

ברשותך אתעלק על השרשור, האם הווקס של מגוואיר מתאים ליישום על רכבים בעלי צבע מטאלי? (שחור מטאלי)

יש שרשור ממש עכשיו בעמוד הראשי שדן באותו נושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?566607-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם

כלומר לא מספיקה שטיפה בסיסית בשמפו לפני שעושים וקס? פלסטלינה לא הגיע עם הקיט ואני גם לא יודע איך עושים :|

פורסם

אתה רוצה להכין את הצבע כך שהווקס ייקשר בצורה אופטימלית.

הסרטון הבא מסביר את העיקרון, והחלק השני שלו מראה גם כיצד לעשות את זה.

היום גם יש פתרונות יותר נוחים ויעילים מפלסטלינה, דוגמת המוצר הזה:

http://www.nanoskinusa.com/products/autoscrub-system/as-019.html

פורסם

בשביל לעבוד עם פלסטלינה אתה צריך חומר סיכוך,אתה לא מעביר אותה על רכב יבש.

אני לא השתמשתי בIPA,אלא רק שטיפה.

• תוכן חדש...