Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מכיר את הפורום זמן מה ואשמח לקבל ייעוץ שלכם לרכישת רכב ראשון.

אני סטודנט חצי רגל וחייב רכב לעבודה, נסיעות הלוך חזור.

השקעה- 15 אלף ש"ח קצת יותר אפשר.

הילוכים- רצויי ידני מבחינת צריכת דלק.

זמן חיים- אני מאמין 3-5 שנים עד שהאוטו ימות .

עכשיו אני לא מכיר רכבים אם הם עושים בעיות ועד כמה.

ואשמח אם תתנו אזהרה ליצרן רכב שכדאי להתרחק ממנו בטווח המחירים הזה.

פורסם

פונטו ספייס ויונדאי גטס, כאשר ביונדאי כדאי להתמקד ברמות איבזור gli/glx/gls עם מנוע 1.4.

פיאט פנדנ גם אופציה, מאוד חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פונטו ספייס ויונדאי גטס, כאשר ביונדאי כדאי להתמקד ברמות איבזור gli/glx/gls עם מנוע 1.4.

פיאט פנדנ גם אופציה, מאוד חיסכונית.

הבנתי, עכשיו מקרה מוזר שראיתי כל רכב של פולקסווגן פאסאט 2003 קילומטראז של 130,000 ק"מ בממוצע וניסן אלמרה גם 2003 קילומטראז לכל הרכבים בסביבות 200,000 ק"מ ואותו מחיר בדיוק.

יש סיבה להבדל בקילומטראז או שסתם נוכלים?

ועד כמה ההבדל משפיע על האוטו במחירים האלו?

פורסם

אין סיבה להבדל.

יש לו השפעה,כמה בדיוק כמה לומר כי הרבה תלוי באם הרכב עבר טיפולים,האם קרעו אותו או לא,יש גם עניין של מזל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין סיבה להבדל.

יש לו השפעה,כמה בדיוק כמה לומר כי הרבה תלוי באם הרכב עבר טיפולים,האם קרעו אותו או לא,יש גם עניין של מזל.

חשבתי יותר בכיוון של אמינות אם יש לרכב קילומטראז גבוהה אז הוא יותר אמין ועם פחות תקלות לעומת קילומטראז נמוך.

נכון שיש רכבים מצויינים עם קילומראז נמוך (שמורים) ואז זה כמובן ענייין של מזל .

פורסם

אם כבר זה הפוך,רכב עם ק"מ נמוך יותר יהיה אמין יותר עקב שחיקה קטנה יותר של החלקים.

פורסם

אני יותר חושב שרכב עם קילומטראז גבוהה נסעו בוא הרבה יותר ולמרחקים יותר גדולים לפניי שחשבו למכור אותו ורכב עם קילומטראז נמוך מנסים למכור כמה שיותר מהר .

בעקרון זה עדיין עניין של מזל, מי הבעלים וכמה הרכב ראה מוסך.

פורסם

אני לא מבין על מה זה מעיד.

פורסם

בעצם רציתי לשאול אם פאסאט עם קילומטראז נמוך עדיפה על ניסן קלמרה עם קילומטראז גבוה או לא?

130 אלף כנגד 220 אלף ק"מ

פורסם

כן.

אבל יש גם את עניין היסטורית טיפולים ומצב כללי.

אם זה רק עניים של ק"מ כמעט 100 אלף זה משמעותי

פורסם
אם כבר זה הפוך,רכב עם ק"מ נמוך יותר יהיה אמין יותר עקב שחיקה קטנה יותר של החלקים.

זה לא מדויק. תלוי מהמון גורמים, רכב מוזנח או בעייתי עם ק"מ נמוך שקרעו לו את הצורה וכל היום עשו דריפטים, יהיה פחות אמין מרכב עם קילומטרז' הרבה יותר גבוה שטופל באהבה ונסעו בו בעדינות. חוץ מזה, פסאט של אותם שנים זה לא בדיוק שיא האמינות, הגיר למשל ועוד כל מיני דברים. אלמרה לאומת זאת, אומנם נוחות של קרש גיהוץ, אבל סופר אמינה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין סיבה להבדל.

מסכים איתך וגם רשמתי את זה.

פורסם

סבבה הבנתי, עכשיו עד כמה משפיע שנת ייצור של האוטו?

ראיתי מודעות של יונדאי גטס אוטומט 2003 ו2006 אותו מחיר ( אלפייה יותר) שניהם ניראים שמורים ומטופלים ללא תאונות .

האם לחסוך 2000 ש"ח ולחפש זול או להשקיע קצת כסף ולקחת שנת ייצור יותר חדשה?

פורסם (נערך)

לקחת שנת ייצור יותר חדשה.

אני מאמין שגטס 2006 תצרוך פחות דלק ( הדגמים הראשונים של גטס היו בזבזנים מאוד ).

2000 שקלים זה כלום להפרש של 3 שנים.

אבל יכול להיות שיש סיבה - הרכב החדש יותר אחרי תאונה/ זקוק לתיקון יקר/ מוזנח.

מה שכותבים במודעות הרבה פעמים שונה מהמציאות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מדבר על מחיר ממוצע, זאת אומרת יש כמה רכבים עם המחיר הזה.

וגם אם הוא דרוש תיקון או שיש לו בעיה ברוב המקרים אני לא יוכל לזהות אותה בתור נהג חדש .

יש עוד יצרני רכב שאתה יכול להמליץ בתור חסכוניים ואיזו שנת ייצור עדיפה להם?

• תוכן חדש...