Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב המצלמה שברשותי Canon 400D , תשמש אותנו לשם צילום החתונה (הצילום יעשה על ידי חברה ) .

כיום נפח כרטיס זיכרון הוא 1 GB . בוא נגזים ונאמר שיצלמו 3,000 תמונות , איזה נפח של כרטיס זיכרון אני צריך? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

זו מצלמה ישנה ביותר שמשתמשת בכרטיסי CF.

אפשר למצוא כרטיסים כאלה בנפחים גדולים בהרבה - גם 32G.

אבל לא כדאי להצטייד במצלמה חדשה יותר, ולא בת 9?

האם החברה (ח' בפתח?) יודעת לצלם ב SLR?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לא היא לא יודעת לצלם ב- SLR . האם כדאי לשכור מצלמה יותר מתקדמת ? . באם כן איזו והיכן ניתן לשכור כזו באיזור הוד השרון , כפ"ס , רעננה ואיזור גוש דן .

תודה מראש .

פורסם (נערך)

נראה לי שכדאי לך לשכור גם צלם :roll: אתה לוקח פה הימורים גדולים (אם שוב לך לקבל תיעוד לאירוע) בשביל חסכון קטן (ביחס לכלל העלויות של האירוע).

אשתי ואני תעדנו (בסטילס ווידאו) חתונה של חברה דלפונה של אשתי. יצא סבבה ומקצועי למדי (למרות שגם אנחנו וגם הציוד שלנו לא היה) והם היו מרוצים מאוד, אבל לא הייתי ממליץ.

אם לא צלם מקצועי, נסה לפחות לאתר צלם חובב בקרב המשפחה / חברים / שכנים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

לשאלתך - כרטיס הזיכרון הכי גדול שהמצלמה שלך תומכת (גם 32GB ייתן לך עודף מ100 שח)

מצטרף לתמיהה אם לא עדיף משהו יותר מקצועי. (נגיד אם המצלמה תשבוק חייים/ או סתם סוללות באמצע)

פורסם

רוצה רעיון נחמד .

תקנה כמות של מצלמות חד פעמיות וחלק לאורחים שהם יצלמו . אתם לא תאמין לתוצאות

כמובן ההמלצה היא לפנות בנוסף לצלם עם ציוד שיתעד את האירוע.

פורסם

יש מצלמות חד פעמיות שאינן עם פילם?

אגב, אם אתה בונה על צלמת בלתי מקצועית, כדאי לדעתי שתצייד אותה במצלמה קומפקטית P&S ולא ב SLR. אני מוכן להשאיל לך קנון SX30 לאירוע - מתאימה לצלם בלתי מקצועי.

פורסם

היי מבקש את עזתרכם במציאת לינק למציאת בטרייה למצלמה הנ"ל , מעדיף מקורית עם אפקט הזיכרון .

תודה מראש .

פורסם (נערך)

למשל:

http://www.ebay.com/itm/Li-ion-Battery-for-Canon-EOS-Kiss-Digital-Rebel-XT-XTi-N-X-350D-400D-EOS350D-/271298727943?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f2aaa1007

מקורית (לכאורה)

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Canon-NB-2LH-Battery-for-S50-S60-S70-S80-350D-400D-G7-G9-camera-/191545359697?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c98fe3d51

הסוללה היא LI ION ולכן חסרת זכרון. קנה שתיים (לפחות) ותטעין אחת בזמן שהשנייה בשימוש.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

ההמלצה הידידותית ביותר היא לשכור צלם. חתונה זה לא משהו שקורה כל שני וחמישי (בשאיפה) וצריך שישאר זיכרון בצורת תמונות איכותיות מאוד.

לקחת מצלמה ישנה עם צלמת שלא יודעת להשתמש בה זה לא מתכון לתמונות איכותיות. אני מאמין שאין אפילו מבזק חיצוני (באולם/מסעדה/מקום סגור תאורה בעיתית ומבזק פנימי חלש שיעיל עד 2.5מטר לא מתאים).

ואם פתאום תיהיה תקלה במצלמה כרטיס זיכרון/טעות אנוש ולא יהיו תמונות בסוף?

בהשקעה מינורית מעל מחיר סוללות וכרטיס זיכרון אפשר למצוא צלם. יש כאלה שלוקחים פחות מ1000ש"ח לאירוע. זה לא סופר מקצוען עם ציוד ברמה גבוהה, אבל יותר טוב מחברה שלא מכירה את המצלמה הישנה. אני מעריך שאפשר למצוא צלם ב700~600ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מר פות"ש קיבל כבר את כל העצות הנכונות. הצעתי לו גם פתרונות בחינם (מכר/קרוב חובב צילום) וגם השאלה של מצלמה מתאימה יותר.

אולי היינו צריכים לדבר עם גברת פות"ש :roll:

פורסם

מה שאני ממליץ לך זה לא לשים את כל הביצים בסל אחד, תחלק לכמה כרטיסים ככה שאם אחד בטעות ייהרס לא ילכו כל התמונות

• תוכן חדש...