Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת - מחפש המלצה לטאבלט עם סוללה חזקה, חריץ הרחבת אכסון ולפחות 3500 מיליאמפר/שעה ובלוטות'.

כל היתר פחות חשוב - בשביל רפרנס, הוא מחליף נקסוס 7 שנשבר והיה חסר לי בו רק כרטיס זכרון.

כמובן רצוי במחיר הכי זול שיש אז יורד מהפרק גלאקסי טאב 2 וכו' ורצוי סיני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני קניתי את הטאבלט הבא הוא בדרכו לארץ . נראה בסה"כ די בסדר.

מחיר ממש טוב למכשיר עם DUAL BOOT,סוללה שמחזיקה כ-5 שעות.

אני מייעד אותו ל KODI . ואת האנדרואיד לילד.

פורסם
אני קניתי את הטאבלט הבא הוא בדרכו לארץ . נראה בסה"כ די בסדר.

מחיר ממש טוב למכשיר עם DUAL BOOT,סוללה שמחזיקה כ-5 שעות.

אני מייעד אותו ל KODI . ואת האנדרואיד לילד.

גם לי יש את הVi8 כבר כמה שבועות, אחלה דבר, גם חלונות 8, גם אנדרואיד, עובד מהר וחלק.

אני לא ייעדתי אותו לשימוש כסטרימר, אבל כן בדקתי את זה, קניתי כבל מיקרו HDMI, העסק עבד אבל לא מאד יציב, החיבור של הHDMI כנראה לא הכי מוצלח וכל תזוזה קטנה גרמה לאיבוד סיגנל, ולפעמים לקח לי הרבה זמן ואתחולים כדי לגרום לו לעבוד שוב.

עוד דבר בעייתי קצת בשימוש כזה - יש לו רק יציאת USB אחת, שהיא גם USB OTG לחיבור של אמצעי אחסון חיצוני או דונגל לשלט וכו', וגם משמשת לטעינה של הטאבלט. מה שקורה זה שאי אפשר להטעין אותו ולחבר עוד משהו לUSB בו זמנית.

מצאתי והזמנתי כבל כזה שאמור לפתור את הבעיה, טרם הגיע.

micro-usb-host-otg-cable-w-micro-usb-power.jpg

http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Micro-USB-Host-OTG-Cable-Micro-with-USB-power-for-Samsung-i9100-i9300-I9500-N7000/2005963010.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה, הוזמן ה vi8. בהזדמנות זו שאלה - אם המחשב שלי בבית הוא ווינדוס 8, מה המשמעות שהטאבלט מסונכרן על אותו יוזר? יהיו בהם אותן אפליקציות/מסמכים/תמונות?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תתחדש ! עדכון לגבי הכבל - בדיוק הגיע אתמול ו.. לא עובד :( בדקתי עם מד זרם USB, ברגע שאני מחבר את הכבל הטאבלט מוציא 5V על היציאה של המיקרו USB, וגם אם אני מחבר מטען הוא לא לוקח זרם משם. אולי יש פתרון תוכנתי שמאפשר להגדיר את זה, לא מצאתי בינתיים.

לגבי הוינדוס 8 - אין לי מושג..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תודה רבה, הוזמן ה vi8. בהזדמנות זו שאלה - אם המחשב שלי בבית הוא ווינדוס 8, מה המשמעות שהטאבלט מסונכרן על אותו יוזר? יהיו בהם אותן אפליקציות/מסמכים/תמונות?

אפשר גם אפשר ,בחלק מגרסאות אנדרואיד הדבר לא אפשרי בגלל שאופציה של Host mode סגורה,צריך ROM מותאם.

פורסם (נערך)

misterb הטעינה זה לא תוכנתי אלא חומרתי, כול הטאבלטים הסיניים משתמשים בבקר זהה שיודע לעשות את זה אוטומטית עלידי חיבור מתח ודאטה בניפרד.

הONDA שלי זהה לזה , אני פשוט פירקתי HUB מוגבר ועשיתי שינוי קטן שמאפשר באחת היציאות להטעין בזמן חיבור יו אס בי נוסף.

OTG מראש לא יעבוד , יש בהם נגד שגורם לבקר לעבור ממצב טעינה למצב הספקת זרם, היחיד שיעבוד לך זה OTG של TECLAST X98 3G שהוא מסוגל לנתק את אותו הנגד העלות כ15-16$ באלי.

זה המוצר http://www.aliexpress.com/item/Universal-usb-OTG-Charger-HUB-cable-for-Tablet-PC-thinkpad-8-X98-M80ta-WT-8-Miix2/2038609573.html כמו שאתה רואה SWITCH 2 מפעיל את רוב הטאבלטים WIN8 הסינים.

אם יש לך זמן מספריים וכמה חוטי USB שאתה לא צריך תעקוב אחר זה.

אם תרצה אני יסביר לך בדיוק איך לעשות את זה על גבי כבל טעינה סטנדרטי וכבל מאריך יו אס בי.

5168674.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש לך ניסיון אז זה בכלל בדיחה.

תחתוך כבל טעינה באמצע, וגם את הכבל מאריך יו אס בי.

החצאים שאתה צריך זה זכר מיקרו יו אס בי, נקבה יו אס בי, וזכר יו אס בי.

תחבר את כשלושתם ביחד אדום לאדום, שחור לשחור, לבן ללבן, וירוק לירוק, בחצי של הזכר יו אס בי השאר ירוק ולבן לא מחוברים לכלום.

PS בתמונה יש ירוק נוסף במקום לבן, קשה לצייר אם לבן :)

Untitled.png

לחבר רגיל, הקצה של המיקרו לטאבלט והזכר יו אס בי למטען הנקבה זה חיבור יו אס בי רגיל לגמרי חיבור ישיר, לא צריך OTG או משהו כזה , פשול לחבר וזהו.

אני לעצמי לקחתי HUB יו אס בי פשוט בעל ספק כח חיצוני (עלה 25 שקל בחנות טלפונים השכונתית).

את הכניסה שלו קיצרני לאחת היציאות רק בDATA ואת אותה היציאה ניתקתי מהבקר (חתכתי את המוליך) התוצאה HUB7 יציאות שהיציאה ה7 שלו הפכה לכניסה בלבד.

IMAG0009.jpg

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...