Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לא מזמן סיימתי לעשות טיפול 150000 בעזרת חברי הפורום.

אבל לא החלפתי מים ורודים. עכשיו אני בעיקרון לא יודע מתי היתה הפעם האחרונה שהחליפו. ואני מעדיף להחליף עכשיו כשהקיץ בפתח.

אז לשאלתי:איזה מים כדאי לקנות? ואיפה פקק/ברז הניקוז של המיכל והצינורות?

תודה רבה על העזרה

פורסם

אם לא הוחלף נוזל הקירור או לפחות לא ידוע מתי הוחלף החלף אותו בנוזל מקורי כמובן זו העדיפות. לגבי פתח הניקוז אמור להיות בתחתית הרדיאטור אך הם בדר"כ ברגים עדנים מפלסטיק שנוטים להיתפורר אז אני ממליץ לך לבצע את הריקון דרך צינור הרדיאטור תחתון.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.

יש המלצה לסוג/חברה מסויים?

אני ללא ספר רכב ככה שמעדיף תשובה מאנשים מנוסים מאשר לנסות את מזלי בתשובה באינטרנט.

שוב.

תודה

פורסם

אין לדייהטסו נוזל מקורי לפחות בארץ שלנו.

הנוזל ״ המקורי״ היחידי הוא זה שמשתמשים בו בחברה תוצרת פז בשם דייהטסו כולנט והוא נוזל מצויין.

האפשרות השניה היא להשתמש בנוזל הזה שהוא הרבה יותר טוב מהנוזל של פז לדעתי, אני משתמש בו בסיריון שלי:

http://www.valvoline.co.il/ZerexAsianVehicleAnitfreezeCoolant

• תוכן חדש...