Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון לרכוש בקרוב רכב מסוג פיאט בראבו (97 1600) אשר נראה מצוין אך יש לו 2 בעיות.

1. דלת הנהג לא נפתחת - הרכב לא ניפרץ או חובל אך הדלת לא נפתחת מבחוץ או מבפנים. מערכת המנעול עובדת היטב אך הדלת אינה נפתחת. אני מנחש כי חלק ממנגנון הנעילה זז ממקומו ולכן הדלת לא נפתחת... האם מישהו חווה מקרה כזה בעבר ויודע מה לעשות בנידון (לפרק מכסה דלת ולנסות לתקן אול לגשת ישר למוסך ???).

2. ידיות הדלתות אשר היו בעבר מצופות בגומי התקלפו לחלוטין ורואים את שלדת הברזל של הידית. הבנתי שזוהי בעיה מוכרת ברכב זה והייתי מעוניין לדעת האם שווה לי לנסות לחפש בפירוקיות ידיות חלופיות או וכן האם הידיות של בראבה, מריאה מתאימות גם הן.

תודה מראש.

אדם

...Spead is nothing without Control

פורסם

כשהדלת לא נפתחת קשה לפרק את הרפוד הפנימי של הדלת כי אין גישה לחלק מהברגים ולכן רצוי לגשת למוסך יתכן ונועל הדלת עם מנוע החשמלי פגום ויש להחליפו. כמדומני שידיות הדלתות של בראבה הנן כמו של הבראבו אך של המריאה אינן מתאימות.

יהיה צורך להעביר את הצילינדרים מהידיות הישנות אל החדשות כדי שמפתח ההצתה יפעיל את ידיות הדלתות כמו במקוריות. כדאי לבצע זאת במוסך המכיר היטב את מכוניות פיאט (מורשה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אין טעם לחפש בפירוקיות ידיות לדלתות, מאחר ורובן ככולן יהיו במצב דומה לרכב שהנך עתיד לרכוש.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ידיות הדלתות של בראבה גם אינן מתאימות לבראבו.

מחיר ידית דלת נהג כ 280 ש"ח וידית דלת ימין כ 265 ש"ח, יש להוסיף מע"מ.

ניתן לרכוש בחנות סוכנות חלקי פיאט "מ.י.ר חלפים", המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275,

בקש את אלי או אבי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תבדוק שסי לפעמים בעקבות תאונה במסרגת מתעוותת ואז דלת יכולה להתקע .יכול להיות שתיקנו ת'מכה ולא תעיוות של המסגרת. חוץ מזה למה להכניס ת'ראש למיטה חולה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נשמע לי שבעל הרכב קצת מזניח אותו ( איך הוא בכלל נכנס לאוטו ? ) .. רגע , אולי אתה מנסה לקנות את האוטו שלי ?!

תבדוק טוב בפורום הערות של אחרים על הבראבו , זולה אבל יקרה לאחזקה .

בקשר לידיות אני כבר בסט השלישי , קניתי יד שניה מאחד שכבר הספיק להחליף אותן , כשהן התפרקו פניתי למוסך ושאלתי איך זה קורה ? לא הסתפקתי בתשובה שלהם כי מי שמע על ידיות שמתפרקות כל שנה וחצי אפילו אם זה פיאט .

פניתי לפיאט וביקשתי יפה שיחליפו לי את הידיות , הם ענו לי יפה שאני אלך לחפש והיו מוכנים לתת 10% הנחה על התיקון ( היקר גם ככה ) , עניתי להם יפה שאני יודע טוב מאוד שכבר החליפו לרכב ידיות פעם אחת ושיסבירו לי איך זה יכול להיות במכונית השנה צריך להחליף ידיות 3 פעמים ושכשהם יתקנו אותן כמו שצריך אני לא אטריד אותם יותר .

בסוף שלחו לי מכתב למה אני מנדנד כשהם מוכנים לתקן על חשבונם ( לפי דעתי מישהו כבר תבע אותם והם נאלצו להסביר בביהמ"ש לשופט שבפיאט צריך להחליף ידיות כמו שמחליפים צמיגים ) וככה קיבלתי ידיות חדשות , זה היה לפני כמה שנים ובמוסך שמעתי שהם מחליפים גם לאחרים .

שווה לנסות לדעתי .

דרך אגב שמעתי שהם גם משתתפים בצביעה של הרכב כי הצבע המטאלי מתקלף בגג אבל אני לא משקיען וחוץ מזה כשהמכונית נראית קצת דפוקה נהגים אחרים פוחדים להסתבך איתי .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...