Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 2010 למשפחה + 2 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדגא'ט מפרסמים מיצובישי לנסר 2010 ב-31,900.

http://www.budget.co.il/Top10/index.asp?LinkID=2198&utm_source=BudgetWebSite&utm_medium=Banner&utm_campaign=TOP10

האם זו רכישה משתלמת?

יש המלצות אחרות לרכב משפחתי?

התקציב שלי הוא עד 50K אבל מעדיף לחסוך אם אפשר. חשוב לי במיוחד הנושא של צריכת הדלק וירידת הערך.

תודה רבה

אלקנה

פורסם

אני הייתי מעדיף לרכוש רכב מבעלות פרטית, עם היסטוריית טיפולים, כשאני יודע שנהג אחד או שנים נהגו על הרכב.

תבדוק היטב את ההצעה שמציעים לך, לעתים מדובר ברכב מהשכרה, שיהיה לך קשה למכור אותו בעתיד, לעתים התחזוקה של הרכבים האלה לא טובה בלשון המעטה, לפעמים מדובר ברכבים שחוטים.

בקיצור, תבדוק היטב היטב מה מציעים לך

פורסם

ולנסר 2010 באופן כללי, מה אתה אומר עליו?

אני לא כל כך מכיר אותו ולא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע

אמינות?

צריכת דלק?

תודה

פורסם

מציע לך לא להינעל על דגם אחד. היום השוק יד שניה ברכבים הוא שוק של קונים. תמצא לך איזה משפחתית שמורה, עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת בחשבוניות. תבדוק מתי צריך להחליף טיימיניג והאם אכן הוחלף.

באופן כללי, לא ידוע לי על תקלה או בעיות אמינות בלנסר. לדעתי, צריכת דלק ממוצעת. באותה מידה שווה לך לבדוק רכבים מקבילים כגון יונדאי, ניסן טידה וכו'.

פורסם

רכב בינוני עם תמורה טובה למחיר. מרווח סביר למשפחה בג'אז גדול . לא מהיר במיוחד ולא חסכוני במיוחד אבל גם לא נכשל בכלום. עם המחירים של היום)גם בשוק הפרטי) עסקה משתלמת. הייתי מעדיף באמת לשלם קצת יותר ולקנות יד פרטית וקמ נמוך

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באותה מודעת פרסום יש גם פורד פוקוס מודל 2010 במחיר דומה.

אם פורד מוצאת עם נתונים יותר טובים מאשר לנסר, תשקול את פוקוס.

רכב נוח, מרווח ובטיחותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לגבי האמינות וצריכת הדלק של השניים?

בהתחלה חשבתי על הונדה סיויק 2007 - 2006 שאפשר למצוא בסביבות 47k אבל כשראיתי את הרכבים האלה במחיר הזה היה נראה לי משתלם הרבה יותר.

(כיום בעלים של ג׳אז 2003 וזה רכב שני)

פורסם (נערך)

שום רכב משפחתי , חוץ מהיברידי ודיזל, לא מתקרב לצריכת דלק של ג'אז.

רכבים מליסינג/ השכרה לא יהיו סחירים בעתיד.

זה בקשר לדרישות שרשמת בהתחלה.

לנסר ופוקוס בזול זה משהו שונה - קונים בזול ומוכרים בזול.

אלה רכבים די אמינים באופן כללי, אבל לא זריזים ולא בין חסכוניים . כאן מקבלים רכב משפחתי לא ישן ולא יקר. אפשר להוסיף לרשימה של רכבים במחיר נמוך את ניסאן טיידה ( יותר חסכוני ויותר זריז אבל פחות מרווח ).

אם אתם מעוניינים ברכב משפחתי קצת יותר חסכוני מאשר לנסר או פוקוס ויותר סחיר - טויוטה קורולה 2006-2007 מידיים פרטיות וקילומטראז' נמוך . המינוס - יותר יקר יחסית לשנתון.

גם סיוויק רכב טוב, אבל לדעתי הדגם הקודם עם מנוע 1600 פחות מוצלח מקורולה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סליחה על החפירה אבל 2 שאלות נוספות

1. ליסינג קונים בזול ומוכרים בזול נשמע לי טוב, אז למה בכל זאת לא כדאי?

2. סיוויק 2006 הוא הדגם החדש עם ה1800, האם הוא כדאי למרות המחיר הגבוה יחסית לשנתון? איך ירידת הערך שלו? דלק?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

1. ליסינג= לא ברור, מי, כמה ואיך נהגו ברכב " לא שלי".

תוסיף לזה חיסכון בטיפולים שמאפיין חברות ליסינג.

הונדה 1.8 רכב איכותי הרבה יותר מאשר הדגם הקודם וגם חזק יותר. שמירת ערך של סיוויק הרבה יותר טובה, לכן המחיר עכשיו יותר גבוה. צריכת דלק דומה למשפחתיות אחרות עם מנוע 1600.

הטיפולים והביטוחים קצת יותר יקרים.

הכל עניין של תקציב והעפדה אישית.

• תוכן חדש...