Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניה גולף MK5 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי הייתה גולף TSI 2008..

כמובן שהחזירה את נשמתה לבורא

תוכל לפרט מה קרה לרכב? אני זוכר שהיו כמה בעלי טוראן שהתלוננו על כשלים במנוע בנזין

פורסם

בשנים אלה מנוע ה1.6 ו ה1.6fsi הגיעו עם גיר פלנטרי תוצרת aisin עם 6 הילוכים. זהו לא dsg.

מנוע ה1.6 הוא מתכנון ישן אך אמין מאוד עם רצועת טיימינג מגומי שנדרש להחלפה בטיפולים. 2 שסתומים לצילינדר, 102 כ"ס.

מנוע ה1.6fsi הוא מודרני ומתוחכם עם 4 שסתומים לצילינדר, 115 כ"ס , הזרקת דלק ישירה ושרשרת טיימינג שלכאורה פטורה מתחזוקה אך עלולה להתקלקל.

בפועל כדאי לבחור אחד מהם על פי מצב הרכב הכללי. ההבדל בביצועים לא משמעותי וצאיכת הדלק מושפעת הרבה יותר מדרך הנהיגה שלך מאשר מסוג המנוע. אני הבאתי שני גולף פלוס מהשנים האלה למוסך רון לבדיקה, אחת עם מנוע fsi ואחת עם מנוע רגיל. התברר שזאת עם המנוע הרגיל שמורה במצב הרבה יותר טוב. ממליץ שתיקח את המועמודות למוסך רון במידת האפשר.

יתרון למנוע הרגיל - ניתן להשיג אותן עם גיר ידני. בfsi זה נדיר מאוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
בוכנה נמסה

יש כרגע בפורום הטכני המשך שרשור עם עדכון של מישהו שקנה פולקסווגן טוראן 1.4 בנזין טי.אס.איי מהטרייד אין של צ'מפיון ובאותו היום הלך לו המנוע. שווה קריאה.

עריכה אחרונה על ידי j22bulfas
  • תוכן חדש...