Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה כל כך דואגים לתעודות לאבן?

מה זה מסמל לכם?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
מזל טוב !

בדיוק בסופ"ש היה לנו דיון עם עוד זוג חברים על כל הסיפור הזה של טבעות אירוסין.

מדובר כנראה באחד הקמפיינים הפרסומיים הטובים והאפקטיביים ביותר מאז ומעולם. הן אני ואשתי והן הזוג איתו דיברנו לחלוטין נגד העניין, ועם זאת שנינו עם טבעות אירוסין. מדהים, לא פחות ממדהים.

ה'נחמה' היחידה שלי היא ששנינו לא התפרענו עם המחיר יותר מדי, אז אני מסתכל על זה בתור 'שי לגברת'. מתוך חברי הקרובים שמתי לב שיש מצב אבסורדי שככל שרמת ההכנסה יורדת, מחיר הטבעת עולה, נוסק אפילו. תרבות ה'שופוני' אני מניח.

אני רואה את זה בתור תכשיט שקניתי לאישה וזה עשה לה טוב.

עזבו את זה שהיא קיבלה מאמא שלי אחרי זה גם צמיד 18 קראט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה כל כך דואגים לתעודות לאבן?

מה זה מסמל לכם?

בשביל לדעת שלא תפרו לך אבנים מזוייפת ולצורכי ביטוח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אוקיי, אני מבין את משמעות "אמת בפרסום" של זה. לגבי ביטוח - הכוונה כחלק מביטוח דירה וכו'?

השאלה שלי בעצם צריכה להיות - מדוע דווקא יהלום ולא משהו אחר, ולמה ההוצאה הגבוהה?

אני רואה את זה בצורה מאוד טכנית, לכן מעניינת אותי זוית הראיה של אחרים ומה המשמעות, בכלל, של הטבעת. :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אכן כחלק מביטוח הדירה.

אצלי נניח הגברת לא אוהבת אבני חן בצבעים משונים אז קונים יהלום.

הוצאה גבוהה יחסית לכל אחד ואחד,

מהתענינות ברשת(בעולם בכלל) הבנתי שטבעת קונים בדרך כלל במחיר של המשכורת שלך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מה המשמעות, בכלל, של הטבעת. :-)

תחשוב 'שר הטבעות', רק בלי שרים :

לפעמים [לא כאן] המשמעות היא שהגב' תוכל להשוויץ 'אוי, הוא משוגע, הוציא משכורת שלמה

על הטבעת שלי, אין, הוא מת עליי, וזאת אבן לא מזוייפת, יש תעודת אבן".

המשמעות היא מה שיצר הקמפיין העתיק ליהלומים וחיזקה התרבות ההוליוודית,

תנועת היד הגאה בפני הסביבה שיש בכל סצנת הצעה בכל סרט.

אם אתה לא מתרגש מכסף, לא תצליח להבין את המשמעות.

The first one to get angry loses

פורסם

תודה לכולם, במיוחד למייעצים בפרטי.

פניתי ל-wedding tours וקיבלנו הצעה שגבוה בכ-50 יורו לאדם ממחיר של "עשה-זאת-בעצמך", נראה לי פרמיה ששווה את זה בשביל השקט הנפשי.

4. בשביל מה בעצם אתה צריך את הסיפור הזה? לא מספיק האירוע "שישי-צהריים-הפעלות-לילדים"? כזה קריטי לכם שיהיה רשום "נשוי" בתעודת זהות? זה לא נותן שום יתרונות כלכליים, רק חסרונות במקרים מסויימים.

5. מקווה שיש ביניכם תיאום ציפיות לגבי תוכניות התרבות, כפי שהוזכר לפני כן בשרשור, יש נטיה של אנשים מסויימים להניח שברגע שמתחתנים צריך להתרבות.

אם שניכם בקטע - סבבה לכם. אם היא כן ואתה לא - תנחומי. עוד לא מאוחר לברוח. אם שניכם רוצים לחכות קצת - קחו בחשבון שהדודות יתחילו להציק בעניין בערך רבע שעה אחרי החופה ולא יניחו לכם עד הילד הרביעי.

4. קראתי הודעות שלך בשרשורים מקבילים, גם אני לא מבין מה חתימה פה או שם אומרת למישהו, או איך היא מחייבת אותי לזוגתי. אבל כמה שאנחנו ליברלים ומתקדמים, רובנו, בינהם גם זוגתי, שמרנים בני שמרנים ועושים הרבה "כי ככה נהוג".

5. הדודות מציקות כבר, הילדה בת 30. אנחנו מתואמים, אל דאגה.

אודה אם למישהו יש השגות בנוגע למקומות לאירועים קטנים בצפון? (יםכרמל, פיין קלאב, שומרתה, ימה, יאמאס, מוזיאון המזגגה וכד').

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)
אז לפני כשבועיים הייתה ההצעה - וההסכמה :-D

עכשיו אנחנו בטירוף לארגן חתונת "חתימה-על-מסמכים" בקפריסין - אשמח לעזרה אם מישהו מכיר חברה טובה של חבילות או לפחות מאיפה אני מוצא טיסה זולה ומה התקופה היותר טובה לעשות את זה (wil, hans, Exodus, alfa_draco עזרתכם בבקשה).

ועוד חתונת "שישי-בצהריים-100 איש-רב-רפורמי-הפעלות-לילדים" בצפון (בית אורן עד רגבה). אשמח אם יש למישהו המלצות בעד/נגד גנים מסוימים המתאימים לאירוע כזה וכל טיפ אפשרי על דרכים לחסוך $$$. זו מסיבה, אין כוונה לעשות את אירוע העשור, רק לא לצאת מופסדים כספית (אוקטובר, שמלה מאלי-אקספרס, איפור של חברה וכד').

שוט.

מזל טוב, חמודים.

לגבי הטבעות - עדיף שאסכור את פי. זה נס שאשתי עוד לא איבדה את טבעת הנישואין,

כל פעם אני מוצא אותה במרחק ס״מ ספורים מאיזה חור ניקוז/כיור.

אין לי מושג איפה טבעת האירוסין, כנראה שהיא נעלמה לגמרי. זה היתרון בזירקוניום בשקל, לא מתרגשים מבני זוג מפוזרים. :-P

קפריסין:

להבדיל מ-wil, אני מעדיף חבילת-הכול-כלול, לא לכולנו יש זמן להתרוצצויות,

זה תלוי בסדר היום שלכם ובמידת הגמישות בעבודה.

מבחינה כספית עדיף כמובן שזה יקרה מחוץ לעונה, אבל לא בטוח שההבדל משמעותי.

אמרת אוקטובר? נשמע מושלם. לרנקה נטושה כמו צ׳רנוביל בינואר...

האירוע, הפקת העשור, הפקת המאה:

תעברו ביחד על רשימת הדברים שיעשו אותה מאושרת, זה בד״כ דברים קטנים שלא כוללים

מעוף יונים מהליקופטר עם מופע לייזרים וקוסם. כל השאר שטויות. אני שונא חתונות.

צמצום המוזמנים ל-100 ומטה יקל מכל בחינה ויבטיח שמי שבאמת צריך להגיע, יגיע.

כדאי מאוד להיעזר במישהו שיבצע סבב שיחות אישורי הגעה, על מנת לבצע התאמות במספר השולחנות ולא לשלם על שולחנות ריקים.

בניגוד לדעת הרוב, כולל בפורום, גם צלם זה לא חשוב. הכי לא חשוב זה וידאו!

התירוץ היחיד לצפייה בווידאו של החתונה זה כשמישהו חס וחלילה מת.

בכלל, העולם השתנה, הרבה יותר משעשע להסתכל בסרטונים

שמעלים החברים בפייסבוק.

כן, זה עסק. תתייחס לזה בדיוק כמו לעסק.

תעשיית החתונות מסביבך מתייחסת אליך ואל זוגתך כאל אובייקט, פרה חולבת,

ולכן מומלץ לנקוט באותה גישה כשאתה מתכנן את ההתנהלות הכלכלית מולם ומול האורחים,

שהם הכלי דרכו מחלצים את הכסף מהאובייקט. רק אל תכתוב את זה בהזמנה, טוב?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי בחתונה בימה בשבוע שעבר, סולידי ובטעם טוב, גודל בינוני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מזל טוב!

עבור כל מי שלא מת על הרעיון של הקונפרמיזם שמאחורי טבעות נישואין\אירוסין קבלו קצת אינפורמציה שתוכל לרככך את העניין ותחליק את זה בגרון בצורה נעימה יחסית.

1.בראש ובראשונה, טבעת לא מאבדת הרבה מערכה ויתרה מכך, יש לא מעט רכישה לצורכי השקעה (אם כי ביהלומים יקרים ונדירים).

נקלעתם למצוקה כלכלית כלשהי? תמיד ניתן למכור את התכשיט ולהחזיר את רוב שוויו.

2.צאו מהקופסה, טבעת אירוסין יכולה להיות עם יהלומים ואין מגבלת עיצוב (בניגוד לטבעת נישואין שהינה פשוטה וללא יהלומים אחרת לא “כשרה“).

במקום לקנות טבעת “כמו כולם“ עם איזה עיצוב משעמם ויהלום בודד באיכות נמוכה בגודל 30-40 נקודות- אפשר להכין טבעת שיעשה בה שימוש ביהלומים מאוד קטנים (חצאי נקודה למשל) וכך אפשר ליצור טבעת ייחודית ומעוצבת בפחות כסף.

3.קונים טבעת לפי יכולות כלכליות ולא לפי הפוזה, זה סה“כ סימבולי למרות שכמוהן זה כיף לאישה לקבל תכשיט אבל עדיין, לא להשתולל.

בהצלחה, מזל טוב ומועדים לשמחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ימה ושמורתה יבדקו לעומק. פגישות שבוע הבא.

מזל טוב, חמודים.

אנחנו צופים שקפריסין עם לילה במלון, אחרי ה-13 לאוקטובר יעלה כ-440-450 יורו לאדם.

בנוגע לצלם, יהיה צלם אחד. סטילס. מישהו חובב צילום מאיזה פורום צילום עם מצלמה סבבה, לא מישהו שלוקח 10K "כי זו האומנות שלו". אופציה נוספת זה לשים מלא מצלמות חד-פעמיות על השולחנות ואז לפתח את זה לחבר'ה.

החשש הגדול שלנו זה מיעוט המוזמנים, יש עלויות FIX שאמורות להתחלק בין כל המנות (DJ, צלם, שמלה, נעליים, איפור בלה בלה בלה). ככל שיש פחות מנות, הפרמיה של כל מנה עולה ועולה. אם נעבור את ה-X ש"ח לראש, לא בטוח שנעבור את זה בשלום ונצטרך לצמצם איפשהו (אירוע בטבע או משהו).

כרגע אנחנו בסביבות 135 מוזמנים~.

עיצות?

משכנתא זה קל

פורסם

- במקרה של צלם כזה נסה להשיג עוד אחד כגיבוי וכן גם לבקש קליפים או צילומי נייד מהחברים.

צלם שזו אינו עבודתו לא ערוך עם מחליף למשל אם פתאום הוא חולה וכד' ועדיפים שניים,

צעיר\סטודנט\ית פורומי בזול שיודע מה הוא עושה יכול לתת אחלה עבודה. במקום\לצד מצלמות חד"פ

אולי תפתח קבוצת וצפ קונקרטית לאותו ערב, כולם יצלמו וישלחו באותו זמן, ולכם יהיו תמונות מהר.

- כשאתה אומר 135 אורחים כעת זה לרוב מתבטא ב- 90-100 בפועל בערב, חשב נמוך, תחשבו כבר כעת איפה

אתם מוכנים לצמצם.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...