Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אחרי סיבוב ב:

פיין קלאב

ים כרמל

בקתה ביער

שמורתה

ימה

הכי אהבנו את ים כרמל, אבל עם מחיר של 295 ש"ח למנה בלי כלום. לא ריאלי לכסות עלויות עם 120-150 אורחים.

לכן האופציה המובילה כרגע היא שמורתה.

למישהו יש מושג לגבי עלויות של DJ (כאשר הציוד הגברה הוא של האולם)?

המלצות למישהו ספציפי?

הקהל הוא 50% חברים-צעירים-הוללים, 50% דודות-פולניות.

משכנתא זה קל

פורסם

בכל פעם שהייתי בחתונה בשמורתה התאכזבתי מחדש.

האוכל, האוירה, רחבת הריקודים, ועוד שלל דברים. תמיד יצאתי משם בהרגשה שהבעלים חוסך על חשבון החוגגים.

אני הייתי שוקל מקום אחר.

האם הדרישה היא לגן אירועים בלבד או שגם אולם בא בחשבון?

פורסם

לגבי די ג’יי אני ממליץ בחום על אלון אלפרין מאוקטופוס, מקצוען שפשוט מאוהב בעיסוק שלו ומעל הכל אחלה בנאדם.

אם תפנה אליו אתה יכול לומר לו שהופנת על ידי עידן מהונג קונג (הוא עשה בחוג המשפחתי\חברים איזה 4-5 חתונות, בכולן היה מדהים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אייל, היית שם לאחרונה? התחלפו הבעלים ובוצעו שינויים במקום בשנה וחצי האחרונות. (למשל רצפת בטון חדשה, מבנה שקוף שמשמש לחתונות חורף ועוד) .

אנחנו יותר מתחברים לגנים ופחות לאולמות.

עידן, תודה על ההמלצה.

משכנתא זה קל

פורסם
אז אחרי סיבוב ב:

פיין קלאב

ים כרמל

בקתה ביער

שמורתה

ימה

הכי אהבנו את ים כרמל, אבל עם מחיר של 295 ש"ח למנה בלי כלום. לא ריאלי לכסות עלויות עם 120-150 אורחים.

לכן האופציה המובילה כרגע היא שמורתה.

למישהו יש מושג לגבי עלויות של DJ (כאשר הציוד הגברה הוא של האולם)?

המלצות למישהו ספציפי?

הקהל הוא 50% חברים-צעירים-הוללים, 50% דודות-פולניות.

מבין הנ"ל ביקרתי בפיין קלאב ובבקתה ביער כשחיפשתי מקום לחתונה שלי. את הראשון לא אהבתי אבל השני הרשים אותנו מאוד. הסיבה העיקרית שנפסל זה שלא היו להם ימי חמישי פנוים לחצי שנה קדימה. דווקא מחירי המנות שלהם היו יותר הגיוניים מרוב המקומות שראינו.

לגבי די.ג'י., כבר המלצתי בעבר וממליץ שוב על די.ג'י. שי סימון. הוא מעולה והמחירים שלו טובים. אנחנו קיבלנו אצלו דיל דרך האולם שלנו, אבל אפילו כשבאנו סתם כך המחיר היה שלוש ומשהו אלפיות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סגרנו גם תאריך. 4.11. הלחץ עולה. מתחילים בטירוף חיפוש נותני השירותים תוך שמירה על שפיות כלכלית...:roll:

משכנתא זה קל

פורסם

יכול להמליץ על שני צלמים צעירים ומטורפים שעושים דברים לא פחות ממדהימים, מדובר על סטילס בלבד ולוידיאו יש להם מישהו שהם עובדים איתו.

אם אתה מעוניין אשלח לך בפרטי.

• תוכן חדש...