Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעוניין+.

ווידאו לא יהיה.

סיפרת לה את זה? בחור אמיץ :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אמיץ כי לא יהיה או אמיץ כי סיפרתי לה את זה?

זו החלטה שלנו. מבחינתינו זו זריקת כסף לפח וגם הורס את האירוע - האורחים לא רואים את החופה כי כל הצלמים מסתירים. ברחבה, המצלמה כל הזמן בתוך הפנים של החתן/כלה. ומסתכלים על הסרט פעמיים - פעם אחת כשמקבלים. פעם אחת בגיל 60.

כרגע הכיוון הוא 1 מגנטים. 1 סטילס כולל נוף וכל הלפני.

אולי נוסיף עוד סטילס לאירוע עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

כמה סטילס, לא כולל המגנטים, צריך לדעתכם באירוע עצמו?

האם סביר לבקש שהמגנטים יתגבר את הצלם סטילס בזמן החופה?

משכנתא זה קל

פורסם

זו החלטה שלנו. מבחינתינו זו זריקת כסף לפח וגם הורס את האירוע - האורחים לא רואים את החופה כי כל הצלמים מסתירים. ברחבה, המצלמה כל הזמן בתוך הפנים של החתן/כלה. ומסתכלים על הסרט פעמיים - פעם אחת כשמקבלים. פעם אחת בגיל 60.

אתה רציני? מה, אני היחיד שעדיין רואה את סרט החתונה שלו מדי פעם?

בכל מקרה, זה הזכרון הכמעט יחידי שיישאר לך מהאירוע, לדעתי זו טעות לוותר על הוידאו.

• אחראי פורום
פורסם
אתה רציני? מה, אני היחיד שעדיין רואה את סרט החתונה שלו מדי פעם?

בכל מקרה, זה הזכרון הכמעט יחידי שיישאר לך מהאירוע, לדעתי זו טעות לוותר על הוידאו.

כן, אתה היחיד. אני גם את התקציר לא ראיתי מעולם. אשתי הראתה את זה לבן הגדול פעם וזהו.

אם נדרש קיצוץ ממשהו באירוע (מעבר ליונות דואר מאולפות שיורות זיקוקים מהפה), אז הווידאו הוא בהחלט הבא בתור ברשימה.

רוצה לעשות משהו מגניב? קח 2-3 חברים עם הסלולריים שלהם שיצמדו אליכם בזמן הצילומים,

ההכנות וקצת מהאירוע (כי אנשים רוקדים אותו דבר בכל משך האירוע), שידבקו קצת לאורחים בצורה אקראית ואח"כ תערכו את זה בצורה נחמדה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

החלטה יפה ואמיצה.

ראיתי פעם אחת, היה רע ומשעמם,

כמו הרוב המוחלט של סרטי החתונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם בחתונה שלי לא היה ווידאו- בערך. צלם הסטילס הגדיל ראש, ציוות בת-דודה של אשתי למצלמת ווידאו ביתית, והיא צילמה את החופה.

עד היום לא ראיתי את זה (החתונה היתה ב-2009).

פורסם
כמה סטילס, לא כולל המגנטים, צריך לדעתכם באירוע עצמו?

האם סביר לבקש שהמגנטים יתגבר את הצלם סטילס בזמן החופה?

מקפיץ לטובת השאלה המקורית.

משכנתא זה קל

פורסם

אצלי בחתונה של 160 איש היה צלם סטילס אחד ולדעתי זה מספיק. היה גם צלם וידאו שבסוף הצליחו לשכנע אותי לקחת. היום אני חושב שבאמת לא הכרחי בכלל. אפשר לשים גו פרו לצלם את החופה עצמה וזהו. היה גם צלם מגנטים שצילם ללא קשר לצלם סטילס. איכות התמונות שלו הייתה קצת פחות טובה אבל עדיין הוא תפס כמה תמונות שהחלטנו להכניס לאלבום.

פורסם

לא חושב שהתפספס משהו, לפחות לא מרגיש שחסר לי משהו באלבומים. הצלם עצמו יכל להיות יותר טוב ובגלל זה ממליץ לסגור עם צלם עצמאי (יחיד) ולא חברה שיש בה כמה צלמים. אין מה לעשות, לחתונה קטנה שמשלמת פחות לא ישלחו את הצלם הראשי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ. איפור ושיער - אזור עמק יזרעאל. יש המלצות?

מחפשת איפור טבעי ועדין, בפחות מ-1700 שקל (על פאקינג שעה עבודה?!?!?)

משכנתא זה קל

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...