Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חפוז עם יפיפיות ב ESSEX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סיכום קצר על חווית נהיגה ב(North Weald Airfield (ESSEX

כבר מספר פעמים בשנים האחרונות שאני פוקד את לונדון ובזכות חבר יחיד במינו שגר במקום, חווה קצת מתרבות מוטורית בריאה. בעבר אלו היו מסלולי קארט משובחים, סופרקארס בסילברסטון, קורס על סקיד קאר וכן קורס נהיגה לבן שלי.

הפעם, חוויה קצרה על 3 מכוניות חלום - למבורגיני גייארדו, פורש 911 GT טורבו ופרארי 430.

המסלול קצר יחסית, עם מספר פניות שונות. 3 הקפות על כל מכונית.

לא תקבלו כאן ניתוח שמתיימר להתאים את המכונית הנכונה ללקוח הנכון או את איכות החיים הצפוייה לכם עם כל אחת מהיפיפיות. גם לא תקבלו כאן, עליה ברמת הנהיגה שלכם, פיתוח יכולות או מהירויות קיצוניות.

מגיעים למקום, מקבלים תדריך קצר יחסית אבל לעניין, וישר לעיניינים. מציעים לך תמורת תשלום נמוך סיבוב היכרות עם מדריך על סיטרואן סאקסו - כדי שלא לבזבז את ההקפה הראשונה על היכרות המסלול.

אין קסדות. פשוט נכנסים, מתאימים תנוחת נהיגה, מניעים ויוצאים לדרך. המדריך הצמוד מאפשר לך ללחוץ כמה שתרצה. המטרה פאן ולא לפגוע בפילונים בפניות. האמת, לחוויה כה קצרה זה ממש לענין.

הלמבורגיני מוצקה, חדה, אבל הגיר שלה דפוק. קיימת השהייה ארוכה מדי בהורדת הילוך בקיק דאון, רק שלאחר מכן היא נותנת בעיטה "כואבת" וקולנית.

הפורש - עובדת כמו שעון, מאיצה כמו מטורפת.

הפרארי, מצקצקת כמו שלא הייתם מוכנים לקבל במכונית בעשירית מחיר. היא מונעת רק מאחור בשונה מרביעיית הגלגלים של הצמד הקודם. היא רכה ורוכנת יותר. אבל... היא פשוט נותנת כיף בסיטואציה כזו, ברמה גבוהה יותר. אפשר לגרום לה להגיע למגבלות האחיזה בסרן הקדמי וגם האחורי. כנראה שבמסלול רציני עם מספיק זמן להשתפר, היא הייתה בסוף מפגרת אחר השתיים. אבל את מי זה מעניין. באנו קצת להשתעשע.

זה מסתיים מהר, אבל משאיר טעם נהדר. מהצוות הזורם, מהמכוניות והאווירה בכלל.

http://www.carlimits.com/

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

.....

9.jpg

10.jpg

פורסם (נערך)

ההגה בצד האנגלי...

וזה לא פעם ראשונה שאני עושה זאת. גם עם מכוניות ידניות ולא רק על המסלול.

במסלול זה כמעט חסר משמעות.

עריכה:

קישור לאירועי הפרקים הקודמים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?491120-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%94-2-%D7%9E%D7%A0%D7%94-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם
תמונות זה ליראים ורכי הלבב, תראה טלמטריה! :wink:

צודק. ניסיתי להשתמש באפליקציה TrackAddict שהמלצת לי. אפלקציה מצויינת.

הבעיה הייתה שהגירסה החינימית זוכרת רק 3 מסלולים. אם רוצים למדוד שוב, צריך לפנות מקום.

ניסיתי אותה בארץ 3 פעמים. הגעתי למסלול וניסיתי להבין למה היא לא פועלת כשאני לוחץ. כל זה בזמן שהמדריך יושב לידי ומתחיל להיות לי קצת לא נעים. אז ויתרתי. אחר כך המקצה הבא היה די סמוך. לקראת המקצה השלישי קלטתי את הבעיה ומחקתי קבצים קודמים והפעלתי אותה טרם זמנה, כך שהיא הקליטה אותי גם ממתין והולך... ככה שיצא תעוד די דפוק.

בשורה התחתונה - אני אסע עוד פעם לחוויה נוספת ואדאג לתעד כמו שצריך ;-)

• תוכן חדש...