Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה ברצינות? למה אתה חושב?

לא, ברור שזה לא ברצינות. קוראים לזה ציניות, הומור, להיות שמוק וכו'.

תפסיק לקחת אותי כל כך ברצינות כל הזמן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיון שמתקרב להודעה מס' 50, ועדיין אנחנו לא יודעים שום דבר על צרכיו של פות"ש

נתחיל בשאלה הגדולה - למי מיועד הרכב: לפות"ש או לאבא שלו?

מה זה "כיף לנהוג ברכב"?

ודברים יותר בסיסיים - מה הנסועה הצפויה ובאיזה מתווה, כמה נוסעים יסעו ברכב וכמה מטען יהיה עליו לשאת. ובקו השני, אחרי שנדע מה נדרש מהרכב כרכב - גם מה הדרישות ממנו כאמצעי להעברת זמן.

למשל - עניין קטן שזכה להתיחסות נרחבת: חשמול החלונות האחוריים. הרי אם מדובר ברכב לנהג יחיד או זוג אין לכך בכלל משמעות, אפשר להתקין מאחור חלונות קבועים ואף אחד לא ירגיש בהבדל. לעומת זאת אם הוא מסיע 3 ילדים הסיפור שונה. או המערכת. אולי הבחור אוהב שקט בנהיגה, ונוסע כל יום 10 ק"מ באותו מסלול, כך שאין למערכת שום משמעות?

בקיצור, פות"ש - לפני כל הדיונים על תאורת אוירה ועל ציפוי העור להגה, בבקשה ספר לנו מה הרכב יצטרך לעשות. ואז הדיון יפתח מחדש ותקבל המלצות יותר מושכרלות.

הרכב מיועד לי ולא לאבא שלי, פשוט אבא שלי מסרב לרכוש רכבים מחברות מסוימות.

כיף לנהוג ברכב הכוונה היא שאני לא אסבול בנהיגה מאי נוחות אלא להפך, שיהיה נוח ואהנה לנסוע בו.

אין לי כל כך נסועה צפויה בינתיים אבל כשאני אתגייס אני מניח שאסע עם האוטו לצבא, אצא עם חברים עם האוטו וכו'. כמות הנוסעים שיסעו ברכב לא קבועה מראש היות וזה רכב שמיועד בעיקרון לי אבל אני אסיע בו גם חברים. בקרוב הקיץ נכנס וכבר מרגישים את החום, וכשחם פותחים חלון. אני בדר"כ נוסע עם חברים ככה שיש אחד שנוסע מאחור. אני מתכוון לשמוע מוזיקה בזמן נהיגה אבל רכב רועש עלול להפריע למוזיקה.

אני הגעתי למסקנה שאני בסה"כ מחפש רכב זול וקטן שיספק את צרכיי.

אני חושב ללכת על i10 ידנית מכיוון שיש יונדאי ממש קרוב לבית שלי וכי ראיתי באינטרנט שהרכב קיבל ביקורות מעולות.

אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם i10 ידנית או שיצא להם לנהוג עליו או מכירים מישהו שיש לו ויכולים לתת לי חוות דעת.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קראתי. סיקור מעולה :)

אתה יודע מה בערך יהיה הממוצע ק"מ לליטר בגרסה הידנית? לא הייתי בונה על מה שרשום להם באתר.

דרך אגב, אתה יודע איך השברולט ספארק?

עריכה אחרונה על ידי shaharhut
פורסם

הספארק עם מנוע ה1.2 תהיה זריזה יותר,אך עם מושבים פחות תומכים ותא מטען קטן יותר.

הפנדה עשתה לי 1/17.5 בין עירוני,הפיקנטו והיונדאי פחות חיסכוניות כך שאני מעריך בערך ה 1/15-16.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספארק עם מנוע ה1.2 תהיה זריזה יותר,אך עם מושבים פחות תומכים ותא מטען קטן יותר.

הפנדה עשתה לי 1/17.5 בין עירוני,הפיקנטו והיונדאי פחות חיסכוניות כך שאני מעריך בערך ה 1/15-16.

עד כדי כך הפער? באתר שלהם הממוצע של היונדאי הוא 20 ק"מ/ל' ואפילו 21 אם אני לא טועה.

פורסם

לתוצאה כזאת הגעתי עם הפנדה רק בשיוט ב כביש 6 ממעלות לבאר שבע,בבין עירוני ממוצע אין מצב לכזאת תוצאה,לכן גם הפנדה עשתה ב1/17.5.

פורסם
לתוצאה כזאת הגעתי עם הפנדה רק בשיוט ב כביש 6 ממעלות לבאר שבע,בבין עירוני ממוצע אין מצב לכזאת תוצאה,לכן גם הפנדה עשתה ב1/17.5.

והפיקנטו שלפי האתר הממוצע שלה הוא 23 ק"מ לליטר?

פורסם

משולב כזה הפיקנטו עושה רק אם חצי מהדרך יש רכב שדוחף אותה מאחור.

אין מצב בעולם לממוצע כזה.

• תוכן חדש...