Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי ריצה לחובבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני נוהג לרוץ בין 5-6 ק״מ, כ-3 פעמים בשבוע. עד כה רצתי עם נייק free run 5.0. הנעל מתחילה להראות סימני עייפות. מבקש המלצה לנעל בעלות דומה 300-350 שקלים. תודה רבה. (אם יש סלומון אמיתיות במחיר הזה גם אשמח לשמוע).

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נעליים זה עניין אישי לכל אחד, כיוון שיש מבנה פיזי שונה לכל כף רגל, משקל גוף שונה, מנח גוף אחר, ויציבה ייחודית. כדאי לבדוק את מבנה כף הרגל, ולאחר מכן למדוד דגמים המתאימים לסוג כף הרגל הזה, ולקנות את הנוחה ביותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם היה לך נוח עם הנייק, למה שלא תישאר עם הדגם?

מחירים טובים תוכל למצוא באאוטלט של האתר:

http://www.runningwarehouse.com/

ויש גם קוד קופון שיוזיל לך עוד 15% מהמחיר של הקלירנס באתר:

FB15D

הם שולחים לארץ ב-30$, או שתוכל לשלוח דרך buy2usa אם עדיין יש להם את המבצע של 20$ לזוג נעליים.

פורסם

אמנם לא רכשתי בסוף אבל עשיתי "סיבוב" על המיזונו ריידר 15 ואמרתי וואוו איזה איכות- שווה לנסות ולחפש מבצעים!

(Mizuno WAVE Rider 15)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הנייק FREE , היא נראה לי יותר מגימיק מאשר נעל ריצה (וגם אני ניסיתי לרוץ איתה )

שווה להשקיע עוד קצת בנעל ריצה טובה שמתאימה לך ונוחה לכיוון ה600-800

אין נכון ולא נכון כל אחד , המבנה שלו ,וטכניקת ריצה

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

אני מאמין ומשתמש בנעל מינימליסטית כבר זמן מה, brooks pure connect 2 נעל מצויינת ומאוד נוחה וכן, יש לי קריסה(פלטפוס) וזה עוזר לתקן אותה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

תודה לכולם. אני מעדיף נעל שאפשר ללכת איתה גם ביום יום עם ג'ינס ולא נעל שנראית כמו אחרי תאונה של צבעי גואש (סליחה מראש מכל מי שהמליץ על כאלה). אם יש סלומון במחיר מפתה אני אשמח או כל נעל טובה אחרת שאפשר להזמין מאיביי והיא כמובן מקורית .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא הייתי מזמין נעל מאיביי מהסיבה הפשוטה- שהסיכוי שהיא מקורית נמוכה, וזה סיכון בריאותי (ברכיים,גב,רגליים...) תקנה אחת מקורית בעוד 200-250 שקל ותיהיה בראש שקט.

היום:

בעבר:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
אמנם לא רכשתי בסוף אבל עשיתי "סיבוב" על המיזונו ריידר 15 ואמרתי וואוו איזה איכות- שווה לנסות ולחפש מבצעים!

(Mizuno WAVE Rider 15)

מה לגבי : Mizuno Wave Rider 17 . איך היא? יש זיופים לנעל הזאת? ראיתי כאלה באליאקספרס ב-60 דולר.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

מצחיק... אלי אקספרס זה 90% זיופים.

60$ זה כבר כמעט הסכום שמבקשים בארץ בחנויות מיזונו.

אל תחסוך בזה

היום:

בעבר:

פורסם

אשמח לקבל הפניה לחנות שמוכרת ב-234 שקלים .

פורסם (נערך)

קניתי את אלה בסוף. שתהיה ריצה נעימה :)

ImageUploadedByTapatalk1430496244.190461.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

אני רואה שבסוף בלי כוונה דרכת בדלי עם צבעי גואש.

שמתי לב שרוב הדגמים היום שמחליפים דגמים ישנים נראים כמו טווס.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...