Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה רכשתי סיאט איביזה 1400 סמ"ק גיר רגיל, שעלתה לכביש ב -4.2014. לרכב יש 16.000 קילומטר.

לאחר שרכשתי אותה הרגשתי רעידות בבלימה.

בבדיקה במוסך נמסר לי כי הצלחות מעוותות ו/או הרפידות ויש להחליפן.

נאמר לי כי העניין לא באחריות יצרן.

ולכן, שאלתי היא- האם העניין בכל זאת לא באחריות יצרן? שהרי הסיבה כאן אינה שחיקה...

בנוסף נאמר לי כי "אולי נסעת מהר והדסקיות התחממו ונכנסת לשלולית ואז הניגוד של קור וחום עיוות את הצלחות...".

תודה מראש על תשובתכם הכנה.

פורסם

מאור צודק, אין אחריות על חלקי בלם.

יש לאבחן שהתקלה היא באמת בבלמים, ואת זה לצערך ניתן לעשות רק על ידי בדיקת הדיסקים אצל חרט או החלפתם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר כמובן לבדוק זאת במוסך ועם צלחת מורכבת באמצעות אינדקטור וזרוע מגנטית או חוליות.

חשוב לפני זה לדעת איזה רעידות הורגשו בבלימה, בגלגל ההגה או בדוושת הבלם?

פורסם

חריטת צלחות עולה גרושים, בלי החלפת הרפידות. הרי גם ככה אין אחריות על החלקים הללו, ואפשר לבצע את זה בכל מוסך מורשה, לאו דווקא מורשה יבואן.

פורסם

תודה על התייחסותכם.

הרעידות מורגשות גם בהגה וגם בדוושה עצמה.ממש מפליא אותי שצלחת מקורית מתעוותת (ולא נשחקת) לאחר כל כך מעט קילומטרים. לדעתי האישית פשוט חלק זול ולא איכותי. הרי כמה שמעתם על רכב בן שנה עם 16 אלף שצלחות התעוותו? אני בכל זאת שומע ומרגיש זאת בפעם הראשונה.

חג שמח לכולם.

פורסם

אתה נוסע באזור הררי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם קנית אותו משומש, מאיפה לך לדעת מה הוא עבר בכל אלפי הקילומטרים שהיה בידיים אחרות? תתפלא לאיזה רמת שחיקה ובלאי אפשר להגיע גם בפחות קילומטרים כשההגה בידיים ברבריות. אני נתקל באנשים שגומרים סט צמיגים בשבת אחת של פורענות במלכישוע

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

קניתי איביזה מבציר 2011 1400 ידנית לפני 3 חודשים עם 47K על השעון

הייתה לי בדיוק אותה תקלה כמו שאתה מתאר, ביצעתי חריטה של הדיסקיות והחלפת רפידות

כל העסק עלה לי 560 ש"ח, מאז הרכב עבר 8K נוספים ואין זכר לתקלה

אגב....אוטו קטן פשוט ומעלה לי חיוך כל בוקר בדרך לעבודה ;-)

• תוכן חדש...