Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ולוסטר 2011-2012 מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי אתמול לאחת מחברות הליסינג במטרה לקבל הצעה לרכב יד שניה במחיר סביר שיתן לי תמורה למחיר הכוון שלי היה - i35 , מאזדה 3 וכד'

לאחר מכן המוכר גם הציע לי יונדאי ולוסטר מהשכרה במחיר נמוך למדי , כן למרות שחיפשתי רכב בקט' משפחתית התלהבתי מהרכב שהוצע.

הבעיה שזה רכב השכרה שכביכול ספורט אז אני לא רוצה לחשוב מה עבר עליו , מה אתם אומרים הרפתקאה מיותרת או שיש על מה לחשוב ?

פורסם

אישית?

אפילו לא בצחוק.

מבחינתי: רכב שמושך נהיגה אגרסיבית + השכרה/ליסינג/חברה = לא יקרה, הלאה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איזה נהיגת ספורט כבר אפשר לעשות עם רכב ללא כל יומרה ספורטיבית?

בכל מקרה - אם הק"מ לא היסטרי ואין תאונות והרכב נראה במצב מצוין - הייתי לוקח לבדיקה וממשיך משם.

פורסם

בכל מקרה - אם הק"מ לא היסטרי ואין תאונות והרכב נראה במצב מצוין - הייתי לוקח לבדיקה וממשיך משם.

חולק עליך לחלוטין, אני חושב ש יומרה ספורטיבית היא תכלית ומהות הרכב המדובר.

ובתור אחד שראה איך חברים רגועים שלו נוהגים על רכבי חברה, וגם בתור אחד רגוע שנהג על כאלו בעצמו, אני בכלליות נגד לרכוש רכבים לא פרטיים - בטח ובטח כאלו שמחזיקים ביומרות ספורטיביות כאלו ואחרות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה ואני יודעים שהוולוסטר הממוצעת היא לא ספורטיבית יותר מהקורולה של השכן , אבל השילוב של השכרה + חזות ספורטיבית יגרמו למי שנהג עליה לא לרחם עליה ואני עוד עדין בתיאור. אנשים שוחטים מאזדות 3 וI20 כשהם נוהגים ברכב השכרה , אז וולוסטר?

פורסם

מה זה "שוחטים"? אתה לא יכול לעשות נזק אמיתי לגחון למשל, כי אז תשלם על זה כשתחזיר את הרכב. במקסימום אפשר לנהוג מהר ואגרסיבי - ולא נראה לי שזה מה שיגמור רכב. הוא אמור לעמוד בזה.

בכל מקרה הפרמטר היחיד שקובע הוא המחיר וליתר דיוק - ההפרש מול אחת פרטית כזו. כיום אפשר להוריד 15-20% מערך רכב פרטי, על ידי מיקוח נמרץ - ז"א שאם ההנחה היא אינה של 30% או קרוב לזה, לא בטוח ששווה לרכוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש וולוסטר למכירה פה בלוח. נראית כזו ששוה לראות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אכן, אני מכיר את הבעלים, פדנט מטורף.

שווה בדיקה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בלי קשר לנושא שמדובר בולוסטר, לא הייתי נוגע (אני אישית) ברכב מהשכרה, אלא אם כן הייתי יודע מה עבר עליו (כמו להכיר את הבעלים). במקרה והאקזמפלר הספציפי הנ"ל באמת נראה טוב, עדיין אפשרי לשקול בדיקה של הרכב. אם הכל פיקס, הרווחת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה זה "שוחטים"? אתה לא יכול לעשות נזק אמיתי לגחון למשל, כי אז תשלם על זה כשתחזיר את הרכב. במקסימום אפשר לנהוג מהר ואגרסיבי - ולא נראה לי שזה מה שיגמור רכב. הוא אמור לעמוד בזה.

בכל מקרה הפרמטר היחיד שקובע הוא המחיר וליתר דיוק - ההפרש מול אחת פרטית כזו. כיום אפשר להוריד 15-20% מערך רכב פרטי, על ידי מיקוח נמרץ - ז"א שאם ההנחה היא אינה של 30% או קרוב לזה, לא בטוח ששווה לרכוש.

סיפור שהיה:

מולי i10 השכרה ובתוכה שני צעירים. התנועה הייתה קצת איטית, אז הנהג בכל עצירה והמשך תנועה, הרים בלם-יד ולחץ על הגז (ולא בעדינות) כדי להתלהב מסימני הצמיגים שהוא משאיר.

על זה על ליסינגומטית פשוטה. אז מה יקרה לרכב עם מראה קרבי שאחד כזה יפול עליו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סיפור שהיה:

מולי i10 השכרה ובתוכה שני צעירים. התנועה הייתה קצת איטית, אז הנהג בכל עצירה והמשך תנועה, הרים בלם-יד ולחץ על הגז (ולא בעדינות) כדי להתלהב מסימני הצמיגים שהוא משאיר.

על זה על ליסינגומטית פשוטה. אז מה יקרה לרכב עם מראה קרבי שאחד כזה יפול עליו?

נו, ומה יקרה בדיוק? יזדקק למתיחה של בלם היד? יצטרך צמיגים חדשים? גם ככה הם מוחלפים כל 3 שנים.

ככה או ככה, כל עוד המחיר נמוך מספיק לעומת האופציות האחרות - אני בעד רכישה של רכבים מהשכרה.

פורסם

כן, רק שהלכת רחוק מידי - 15-20 אחוז מערך הרכב להוריד ללקוח פרטי? מהשכרה אני מבין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול להבין את הפחד של אנשים עם רכבי השכרה,שלי השכרה לשעבר,החסרון היחיד קשה למכור אותו ,אגב הרכבי השכרה האלה שמורים מאד שלי היה במצב סביר חוץ מהחלפת שמנים וברקסים וואלה הרכב היה במצב מצויין ,לגבי הוולסטר רכב לא הכי חסכוני,אין לו התנהגות בכביש,רכב פשוט ונחמד

פורסם
כן, רק שהלכת רחוק מידי - 15-20 אחוז מערך הרכב להוריד ללקוח פרטי? מהשכרה אני מבין.

אין שום סיבה לא להוריד 15-20% ללקוח פרטי. מיקוח נמרץ בסוכנות, לקנייה של רכב חדש לגמרי - יוריד בכיף 10-15% מהסכום. במיוחד בימים העליזים שבהם אפשר לגשת לסוכנות ליסינג ולקנות דרכם. מקסימום תהייה יד שנייה, לא סוף העולם.

תוסיף לזה שגם בטרייד אין, בעסקת "מחירון תמורת מחירון", יורידו לך 10% - שזה על פי מחירון לוי יצחק (כל עסקת טרייד אין היא מינימום 10% פחות על הרכב שאתה נותן, תסתכל בעמוד הראשון של החוברת) - ואז תצטרך כמובן לשלם מחיר מחירון על הרכב שאתה לוקח, שזה גם הפסד של יכולת המיקוח שלך.

בקיצור - מי שמוכר היום רכב בשוק הפרטי מגלה שהשוק המוסדי שבר את השוק - אז או שמתגמשים במחיר מול לקוח פרטי, או שמתגמשים מול לקוח מוסדי - או שמחכים למישהו שלא מכיר את השוק של ימינו, או לחילופין פשוט לא מוכרים.

• תוכן חדש...