Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מתנה ערכת אביזרים לגו פרו 3 + שתאפשר לצלם בכל מיני זוויות מוזרות ומגניבות

ראיתי באיביי כמה ערכות ולא ברורה לי האיכות שלהן. במידה ומישהו הזמין ויצא מרוצה אשמח לקבל המלצות ספיציפיות

פורסם (נערך)

יש קבוצה בפייס בידיוק בשביל זה, וכל מה שנוגע למצלמות אקסטרים. חפש "מכורים לsj ולמצלמות אקסטרים"

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מרטין, לא יצא לי להזמין ערכה שלמה, אבל אני כן יכול להמליץ על מוצרים של delkin. יש לי זרוע אחת שלהם, שאני משתמש בה כדי להדביק את המצלמה לרכב. מחזיק מעולה. כזכור לי, גם לא יקר מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מישהו מכיר אולי חנות שמוכרת גו פרו באזור המרכז?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה חייב להיות מהארץ, צריך לקנות מחר. מצאתי גו פרו 4 בלאק ב2200 עם שנתיים אחריות. או גופרו 3+ בלאק ב1800. יש סיכוי למצוא במחיר יותר טוב מזה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

נסה גם לבדוק ביד 2, מוכרים שם לא מעט את הפרו 4 החדשים, שכמעט ולא השתמשו בהם ועם אחריות! לדעתי חבל לקנות חדש מהחנות

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם
NINI גם אתה חבר בקבוצה הזו?
חיובי אחי

פורסם

לפני חודשיים רכשתי 2 גופרו 4 (לאבא שלי ולחברה שלי) בלאק אדישן בגו מוביל במחיר של 2200-2300 ליחידה. שווה מאוד!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יש קבוצה בפייס בידיוק בשביל זה, וכל מה שנוגע למצלמות אקסטרים. חפש "מכורים לsj ולמצלמות אקסטרים"

אפשר קישור לקבוצה? לא מצאתי אותה בFB.

• תוכן חדש...