Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול כמה שווים צמיגים 16 אינץ של חברת טויו של מאזדה 3 2014 חדשה?

ומה יותר טוב צמיגי טויו או יוקואמה ? אשמח לתשובה תודה.

פורסם

שלום,

כדי לענות על שתי השאלות צריך לפחות לדעת את הדגמים של שתי החברות ומידה מדויקת של הצמיג, כולל קוד עומס ומהירות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה הטויו המקוריים של ה-3:

http://tires.yad2.co.il/השוואת-

פנצ'ריות?tireID=1569&controlSearch=2&manufactor=35&model=6657&year=2014&subModel=26888&areaID=-1

מאזדה 3 גם מגיעה עם צמיגי דנלופ ובריג'סטון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני שלמתי על צמיג אחד 650 בבאר שבע. נחתך לי הצמיג במהלך טיול בדרום ולא היה לי ברירה או מקום למיקוח. שים לב שהחתך יחסית פחות נפוץ בשוק ויתכן שינסו לדחוף לך צמיג ישן. בדוק את שנת היצור!

אגב היוקוהומה עולה איזה 900 לאחד

פורסם
אני שלמתי על צמיג אחד 650 בבאר שבע. נחתך לי הצמיג במהלך טיול בדרום ולא היה לי ברירה או מקום למיקוח. שים לב שהחתך יחסית פחות נפוץ בשוק ויתכן שינסו לדחוף לך צמיג ישן. בדוק את שנת היצור!

אגב היוקוהומה עולה איזה 900 לאחד

הגזמת לגבי היוקוהמה . מאיפה המחירים האלו ועוד למידה כזאת ?

אצלי ברכב מותקנים צמיגי יוקוהמה מהדגם הידוע S.DRIVE , במידה 225\45\R17 , והם עלו לי בסביבות ה-700 שקל כל אחד אם אני זוכר נכון , אבל בטוח לא 900 או יותר .

לגבי הטויו , אלו צמיגים דיי איכותיים , ועולים פחות מחברות מתחרות , אני את האמת ברכב השני שלי רציתי לשים צמיגי טויו , אבל לצערי באותה תקופה כשחיפשתי אותם , הם משום מה נעלמו מכל החנויות , או שהייתה איזו בעיה עם יבוא או לא יודע מה , אז בסוף הלכתי על צמיגי יוקוהמה כי ברכב הראשון שלי היו צמיגי יוקוהמה בגודל 18 אינץ' מקוריים ממפעל היצרן ודיי אהבתי אותם .

לפותח השרשור - לא משנה איזה יצרן צמיגים תבחר (בהנחה שתבחר ביצרן טוב וידוע ולא איזה צמיגים סיניים) , שים לב איזה דגם ספציפי של היצרן אתה קונה , תקדיש לזה קצת יותר זמן , תחקור דגמי צמיגים שונים , תשווה ואז תבחר מה מתאים לצרכים שלך ולאופי הנהיגה שלך .

כי חוץ מגודל הצמיג , ויצרן כזה או אחר של צמיגים , יש עוד פרמטרים לא פחות חשובים שצריך להתייחס אליהם ברצינות בבחירת צמיגים , זאת דעתי .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

צודק התבלבלתי עם ה18. אגב אם תוכל לענות בקצרה ממה שאתה יודע על ההבדלים וההשפעות של הגדלים זה יהיה מעולה לצורך למידה.

פורסם (נערך)

לפותח השרשור,

לכל חברה יש מגוון צמיגים לצרכים שונים. יש צמיגי נוחות, צמיגים ירוקים, צמיגים עם נטיה ספורטיבית על חשבון הנוחות ואורך חיים, יש צמיגים שהם פשרה בין ספורטיביות לנוחות.

למה אני כותב את זה ? כדי שלא יקרה מצב שתקנה טויו r1r כי זה טויו ואחר כך תספר לנו שהצמיגים קשיחים ונשחקו אחרי שנה...

למזדה שלך מתאימים טויו cf2 או r 32 לנהיגה רגילה. אולי יש במידה שלך t1 sport שהם יותר אוחזים אבל פחות נוחים.

בעקרון טויו מתומחרים לא יקר ומהווים תמורה טובה למחיר בדומה לפאלקן ze914.

ברידג'סטון או דנלופ בדגמים מומלצים יותר יקרים. יחד עם זאת Bridgestone b250 צפויים להחזיק יותר זמן וקילומטרים .

גם Goodyear efficient grip צמיגים מומלצים.

שים לב שאתה מוגבל לקוד מהירות V. אסור להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות H .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
צודק התבלבלתי עם ה18. אגב אם תוכל לענות בקצרה ממה שאתה יודע על ההבדלים וההשפעות של הגדלים זה יהיה מעולה לצורך למידה.

אוקיי , אני אנסה לענות לך מהידע שלי על צמיגים .

כמה שהצמיג רחב יותר ובעל פרופיל נמוך יותר זה אומר אחיזה יותר טובה לרכב , ויציבות יותר טובה במיוחד בפניות , זה הפלוס , המינוס הוא - מרגישים יותר את המהמורות בכבישים , צריכת דלק יותר גבוהה (למרות שאני מאמין שזה מינימליסטי ממש) , יותר עומס על מערכת ההיגוי של הרכב ומתלי הרכב .

וכך בדיוק ההיפך עם המידות של הצמיגים .

לדעתי , כל אחד צריך למצוא לעצמו ברכב את האמצע הרצוי בבחירת צמיגים לרכב שלו , האמצע בין נוחות ופרקטיות , התנהגות וביצועים , וכמובן יופי שזה לא סוד כי צמיגים גדולים יותר ברכב ניראים יותר טוב והרכב גם ))

וגם רצוי להתייחס לפרמטרים טכניים של הרכב שלך שבשבילו אתה בוחר צמיגים כאלו או אחרים , כי גם פה יש השפעה , מכיוון שרכבים הם שונים , יש כאלו שמערכת המתלים שלהם באה כבר נוקשה מהיצרן או ההיפך , דיי רכה , גם מבחינת התנהגות וביצועים וגם מבחינת פרקטיות .

ז''א צריך להתחשב גם בפרמטרים של הרכב וגם בפרמטרים של הצמיגים שאתה רוצה לקנות ולחבר את זה ביחד ולראות כמו שאומרים את התמונה הכוללת .

מקווה שעזרתי לפחות קצת בתשובותיי .

עריכה אחרונה על ידי JentuS12
טעות בכתיבה

פורסם
לפותח השרשור,

לכל חברה יש מגוון צמיגים לצרכים שונים. יש צמיגי נוחות, צמיגים ירוקים, צמיגים עם נטיה ספורטיבית על חשבון הנוחות ואורך חיים, יש צמיגים שהם פשרה בין ספורטיביות לנוחות.

למה אני כותב את זה ? כדי שלא יקרה מצב שתקנה טויו r1r כי זה טויו ואחר כך תספר לנו שהצמיגים קשיחים ונשחקו אחרי שנה...

למזדה שלך מתאימים טויו cf2 או r 32 לנהיגה רגילה. אולי יש במידה שלך t1 sport שהם יותר אוחזים אבל פחות נוחים.

בעקרון טויו מתומחרים לא יקר ומהווים תמורה טובה למחיר בדומה לפאלקן ze914.

ברידג'סטון או דנלופ בדגמים מומלצים יותר יקרים. יחד עם זאת Bridgestone b250 צפויים להחזיק יותר זמן וקילומטרים .

גם Goodyear efficient grip צמיגים מומלצים.

שים לב שאתה מוגבל לקוד מהירות V. אסור להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות H .

צודק בהחלט , השלמת את מה שאני לא רשמתי .

• תוכן חדש...