Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדיין מחכה ליטי החדשה שלי בנתיים מחפש מה עוד אפשר לשפר.

ראיתי שיש לאוטו הזה בחול keyless ללא צורך במפתח בכניסה או בהנעת הרכב.

ראיתי את המערכת הזאת בaliexpress בעלות של 350 דולר

השאלה היא כמה מסובך יהיה להתקין את זה ברכב? האם כל חשמלאי רכב יוכל להתקין את זה?

וגם שאלה חיצונית מבחינת ביטוח... לא צריך אימובילייזר מקורי?

וגם... יש פה מישהו מהפורום שמתקין מערכת כזאת? הצעת מחיר?

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

ברכב שלך קיים כבר אמובילייזר מקורי.

במקומך הייתי נמנע מלהרכיב מע" כאלה ברכב החדש, כדי שלא יהיה תירוץ בעתיד לביטול האחריות על תקלות חשמל.

פורסם

קשה לי להאמין שהמערכת ב-Ali Express זהה למערכת המקורית או דומה לה באיכות. תקלה במערכת כזו תביא להשבתת הרכב וכפי הנראה לאבדן האחריות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש הרבה דברים שמקבלים ברכבים חדשים בחו"ל ובארץ לא... זה מה יש . חבל להרוס גם את מה שמקבלים פה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ממליץ לך באופן ככלי שלא לרכוש מעליאקספרס, הייתי קונה מהם הרבה עד שנדפקתי מהם ממש.. ברגע שהמוכר מקבל את הכסף (ברגע שאישרת שהמוצר הגיע, או שעבר זמן מסויים) אין שום הבטחה שמישהו יעזור לך במקרה למשל שתצטרך לממש אחריות.. קניתי מוצר יקר יחסית, עבד שבוע, ומאז דיברתי עם המוכר כמה פעמים, חיכיתי חודש(!) לשירות לקוחות העלוב שלהם ש"יבדקו" ובסוף הם פשוט אמרו שברגע שהכסף עבר זהו..

• תוכן חדש...